fbpx


Cosy, Double Four en Chunky garen..!!

Oeh er komen toch weer fijne nieuwe garen aan..!! Ik ben werkelijk helemaal in mijn element :) Mijn absolute nieuwe favoriet is de Durable Double Four. En waarom dat is zal ik je uitleggen. Het komt deels omdat ik dol ben op een mooie dikke katoenen draad en de kleuren zijn werkelijk fantastisch! Daarnaast vind ik dit soort codes/rollen echt prachtig om naar te kijken. Het is weer eens iets anders dan een bol of een streng en ze zijn daardoor echt mega fotogeniek! I love it! Maar bovenal omdat het met doet denken aan 4 jaar geleden, toen ik begon met deze hobby. Ik begon met haken met dit soort bollen, ik kocht ze toen in de webshop van Jorine Tieleman, poeh wat voelt dat lang geleden zeg. Haar haakboeken waren ook de eerste die ik kocht. Ik vind ze nog steeds prachtig en ik zal daarom ook nooit wegdoen. Nieuwsgierig naar die boeken? Kijk eens hier. Toen verkocht dus zij ook van die prachtige katoen in haar shop. Maar al snel was dat niet meer zo, ook haak haakblog is er helaas niet meer. Toen ik daar een x over had verteld toen ik bij mijn ouders op visite was en zo’n rol bij me had omdat ik ermee aan het haken was, zag ik mijn vader ineens geïnteresseerd kijken. Een paar weken later komt hij met dozen vol van die katoen thuis haha. gevonden op een veiling. Allemaal prachtige rollen dikke katoenen draad in allerlei  kleuren. Ik kwam natuurlijk niet meer bij :) Ineens had ik genoeg garen om mee te haken voor de rest van het jaar hahaha. Het was genoeg voor mij, mijn tante en mijn oma…nou en wij haken wat af met z’n drieën hahaha. Inmiddels zijn ze allemaal al lang op, en nu, 4 jaar later ongeveer, zijn de katoenrollen van mijn haakstart terug! En nu nog veel mooier dan toen, in prachtige kleuren en met mooie labels. Ik ben er helemaal weg van! Natuurlijk ben ik ook volop aan de haak met de Durable Cosy Fine, het is een prachtige aanvulling op de garenmarkt vind ik. In die dikte is er nog niet zoveel en soms is de cosy toch net iets te dik voor een fijne sjaal of klein projectje. De kleuren zijn gelukkig hetzelfde en dat is een prachtig pallet! Ik ben druk aan de haak met bovenstaande bollen, maar wat het wordt moet helaas nog even geheim blijven. Want ook al is het magazine eindelijk af, ik ben alweer bezig met mijn volgende secret project :) Hebben jullie al met de fine gehaakt? Of misschien wel gebreid? Ik ben heel benieuwd naar jullie bevindingen! En dan last but zeker not least..!! De nieuwe Durable Chunky..!! Whuuaaa, een te gek warm garen voor het najaar en de winter :)  Verkrijgbaar in 5 natuurlijke kleuren en die je hierboven ziet is meteen een van mijn favorieten. Ook de lichtste beige tint vind ik werkelijk prachtig! Ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan, het lijkt me ook fantastisch mooi om mee te breien. Nog even en het ligt overal in de winkels, dus ook dit najaar hoeven we ons niet te vervelen haha. Het is ook een perfect garen om veel patronen uit mijn magazine mee te maken :) Ik wens jullie een hele fijne dag! X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (7)

 • Avatar

  mamadammeke

  |

  Mooie kleuren,idd!
  Ik kan vooral amper geloven dat jij nog maar 4 jaar haakt!
  Waauw zeg! Ik dacht dat jij, net zoals ik, al zowat je hele leven haakte :p (ik leerde het toen ik een jaar of 5-6 was)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hahahah nee, wel ooit leren breien op die leeftijd, maar daarna nooit meer gedaan :) Toen 4 jaar geleden weer aangestoken!

   Reply

 • Avatar

  minkedejong16

  |

  Wat leuk om te lezen! Door jou blog en boek ben ik begonnen met haken!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dat vind ik echt super tof om te horen..!!! You make my day :))
   XX Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Ik sta soms nog versteld van mezelf (die dacht geen creabea te zijn) en na 2 jaar vind IK het nog steeds gaaf en wordt gelukkig van garen en alles eromheen :-)
  Geweldige kleuren, mooie bollen, maar eerst me voorraad aanspreken, anders wordt er wel veel (voor mij dan hihihi)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihihi I know, al die bollen zijn zo verleidelijk :)) Lekker door freubelen dan maar. Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Corine

  |

  Ik heb van de firma Brouwer ook een paar bollen gekregen. De Double Four haakt heerlijk en de Chunky vind ik vooral prettig om mee te breien. Heerlijk dik garen!

  Reply

Laat een reactie achter