fbpx


FEESTBEESTEN..!!

De feestbeesten kennen jullie vast al van de draad en praat… haakpakketjes die in de winkel liggen, het zijn superschattige amigurumi’s. Ze zijn zo ontzettend leuk om te haken en nog leuker om cadeau te geven met welke gelegenheid dan ook. In die pakketjes zit meteen alles (excl. haaknaald) dat je nodig hebt om een feestbeest te maken. Super handig natuurlijk als je meteen wilt beginnen zonder eerst het garen en de oogjes bij het patroon te zoeken. Maar stel je wilt een feestbeest haken met ander garen, of je denkt dat je het DMC Natura garen wellicht al in huis hebt. Dan kun je nu ook het losse haakpatroon kopen van een feestbeest. Hoe leuk is dat! De feestbeesten zijn het perfecte verjaardagscadeau. Maar je kunt ze eigenlijk altijd en overal geven. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een feestbeest wanneer iemand geslaagd is, gaat trouwen of gewoon een leuke opkikker nodig heeft. Tijdens de decemberfeestdagen kun je het hertje natuurlijk ook heel leuk weggeven met Sinterklaas of Kerstmis. En voor hertengekkies zoals ik, is het hertje het hele jaar door het perfecte cadeau. Hij staat bij mij altijd in de woonkamer en ik word er iedere dag vrolijk van. Echt iedereen wordt blij van een feestbeest. Daarnaast zijn het ook hele lieve knuffeltjes voor je kids :) Het patroon van de Vos, het Hert en de haas vind je vanaf nu in de webshop. Klik HIER om daar naartoe te gaan. Ook de DIY pakketjes kun je daar aanschaffen. Ik wens je een hele fijne en feestelijke zaterdag, -X- Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter