fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier

Oeh, het is zooooooooo ontzettend spannend :) Mijn magazine “Handmade Living NL“ ligt nu bij de drukker… Ik kan echt niet wachten tot ik het in handen heb en ik het met jullie kan delen. Het was ontzettend hard werken om alle 120 pagina’s even mooi gevuld te krijgen. Maar het is gelukt. En ik ben zelf echt verliefd op het resultaat! Hieronder zie je alvast de COVER :))

Het maken van een eigen magazine was tot vorig jaar in mijn hoofd altijd onhaalbaar. Nadat mijn eerste eigen haakboek in de winkel lag, dacht ik, als ik dat kan, waarom zou ik het dan niet gewoon proberen. Het is al sinds de pubertijd mijn droom, een echte meisjesdroom dus :) Alleen ja, makkelijk gezegd een eigen magazine, maar zeker niet makkelijk gedaan.

Inmiddels zijn er 4 jaar nadat ik met mijn blog begon al zoveel dromen uitgekomen. Waaronder natuurlijk het boek: Haak je happy-de kinderkamer, de vele toffe samenwerkingen en vooral het fijne en gezellige contact met jullie! Na al deze nieuwe ervaringen (die ik toen nooit had kunnen bedenken) dacht ik, ik ga er gewoon voor. Begin bij het begin en zie wel waar ik uitkom…en dat was een goede beslissing. Het is natuurlijk ook doodeng, want ik heb het nog nooit eerder gedaan en het vraagt ook een behoorlijke investering. Maar wie niet waagt, wie niet wint toch!

Ik heb tijdens het hele project weer zo ontzettend veel nieuwe dingen geleerd, super veel leuke nieuwe contacten opgedaan en mijn droom laten uitkomen. Het was nog meer werk dan het maken van een boek haha (ja, ik dacht ook dat dat onmogelijk was), maar omdat het allemaal nieuw voor me is ook SUPER gaaf om mee te maken!

Ik ben ontzettend blij met hoe het magazine is geworden en kan zeggen dat het echt 100% is zoals ik in mijn hoofd had. Een creatief lifestyle magazine, bomvol mooie patronen en DIY’s om stijlvol het najaar in te gaan. Met binnekijkers in fijne creatieve interieurs, leuke interviews, trends op het gebied van craft en styling en nog veel meer! Kortom 120 pagina vol met inspiratie voor de creatieveling die craft net als ik, ook als een manier van leven ziet.

Nog heeeeel even en dan is het zover, Half september ligt het in de winkels en net iets eerder waarschijnlijk als in mijn webshop :) Uiteraard geef ik jullie een seintje zodra het er is, dan ga ik een echt een feestje vieren! Eerst ga ik alle mini cadeautjes inpakken die je krijgt bij aankoop van het magazine (in mijn webshop) als je er snel bij bent, dan heb ik die maar vast klaar liggen…

Maar vandaag vier ik eerst nog een ander feestje, want mijn oma is 95 jaar! Ze is de beste testhaakster, breier en meedenker in mijn leven als het om craft gaat. Ik ben zo blij dat ik dit allemaal met haar kan delen :)

Fijne zaterdag…

X Lisanne

31 reacties op “Handmade Living Magazine..!!”

 1. Miriam schreef:

  Wat leuk Lisanne!!
  Ik ga m zeker kopen!!
  Ziet er super gaaf uit!!
  En van harte gefeliciteerd met je Oma, wat bijzonder dat je dit allemaal nog met haar kunt delen!!
  Groetjes Miriam

 2. Heleen schreef:

  Zo’n geweldig avontuur Lisanne! En heel binnenkort heb je ‘m in handen en kan iedereen hem bewonderen! xx

 3. Hilde haakt schreef:

  Superleuk! Ik heb ‘m direct besteld.
  Groetjes, Hilde

  • Lisanne Multem schreef:

   Hi Hilde, hahaha ja jij hebt een mazzeltje, het product kwam iets te vroeg online hahaha. Maar jij hebt dus straks de allereerste :) Zodra de magazines binnen zijn, gaan ze online en struik je er 1 toe. groetjes Lisanne

 4. Lieve schreef:

  Super!!!! Daar kijk ik naar uit!
  Ik twijfel er niet aan dat dit mijn lievelingsblad wordt??
  Veel succes ermee??

 5. Linda schreef:

  De voorkant ziet er al gaaf uit! Je oma zal supertrots op jou zijn…en zo fijn dat je dat met haar kunt delen. Geef je oma een hartelijke felicitatie van mij…en jij alvast (kan maar beter iets te vroeg zijn) met de uitkomst van jouw droom. Liefs, Lin

 6. Jeanette Renting schreef:

  Van harte gefeliciteerd met en voor je oma. Wat leuk dat ze dit allemaal nog mag meemaken.
  En waar kunnen we voor-intekenen op het magazine?

  • Lisanne Multem schreef:

   Hi Jeannette, zo gaaf dat je er ook 1 wilt. Hij is zo gaaf geworden :)) Bijna kun je hem bestellen. Deze week moeten ze terugkomen van de drukker. Ik ben er zenuwachtig van haha. Liefs Lisanne

 7. Lieve Lisanne, wat is dit GAAF! Ik kijk er naar uit! En nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je oma, bijzonder hoor, 95 jaar!

 8. Caroline schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je oma! Wat leuk voor jullie, dat ze dit nog zo mee mag beleven met jou!
  Nog een hele mooie tijd samen toegewenst. Kostbaar…..oma / kleindochter band!

  Kan niet wachten tot je magazine uitkomt! Kan ik alvast reserveren☺???☺…
  Wat gaaf dat jouw droom uitkomt!
  Is voor mij 1 van die dingen, die een enorme boost geven om door te gaan met mijn eigen dromen…
  Krijg er positieve energie van☺.

  Wens je een heel gezellig, zonnig weekend toe.

  XX Caroline.

 9. mafke schreef:

  Wat gaaaaaaaaaaaaaf! Ben reuze benieuwd naar je magazine en ga hem zeker kopen. Wat bijzonder om dit te kunnen en mogen doen. Ik wens je heel veel succes en nog belangrijker, een hele goede verkoop.

  Liefs, Mafke

  • Lisanne Multem schreef:

   Super gaaf om te horen, ik vind het zo spannend!! het is idd heel bijzonder en het was vreselijk veel werk, maar het is zo gaaf geworden :) Liefs Lisanne

 10. Shirley schreef:

  Lieve Lisanne,

  Wat ontzettend gaaf zeg! Ik ga ‘m zeker bij je bestellen hoor. Ik ben en blijf fan van alles wat je doet en hoe je mensen inspireert met je leuke ideeën.

  Liefs Shirley :)

  P.s. ik hoop dat je oma gisteren een geweldige verjaardag heeft gehad. Wat een mooie leeftijd zeg…

  • Lisanne Multem schreef:

   Hi Shirley, wat gaaf om te horen..! Het is helemaal geworden zoals ik had gehoopt, alle 120 pagina’s hahaha. Kan niet wachten tot het er is. Dankjewel xx Lisanne

 11. Bee schreef:

  Wauw Lisanne! Wat ontzettend supergaaf! Ook hierin ben je inspirerend!! Van harte gefeliciteerd met dit nieuwe project!!!!!

  • Bee schreef:

   ik had nog meer?….. Je hele verhaal over de aanloop er naar toe: doorzetten, doen, doorgaan, ook dat inspireert!! En vooral: je enthousiasme!! Dank voor al dit delen!!

   • Lisanne Multem schreef:

    Hi, dankjewel voor je ontzettend lieve woorden..! Zo leuk om te horen :) Ik doe gewoon maar wat ik denk dat goed is en wat ik leuk vind om te doen. En dat ik daarmee anderen kan inspireren is het mooiste wat er is! You make my day! Liefs Lisanne

 12. Ester schreef:

  Wowww… wat ontzettend gaaf en spannend!! Nou ik kan niet wachten op je magazine hoor! Ben heel erg benieuwd!! Super dat jij zo je dromen durft uit te werken!! Heel bijzonder!
  Veel liefs, Ester
  p.s. Nog van harte gefeliciteerd met je oma! Wat ontzettend bijzonder dat je deze mooie leeftijd met haar mag vieren en meemaken! Xx

 13. Hélène Schipper schreef:

  Het ziet er heel mooi uit! Ik wacht je berichtje af en ga ‘m zeker bestellen of in de winkel kopen. Wat ben je goed bezig!

 14. Arja schreef:

  En dat je Oma het mag meemaken zodra de magazine van de drukker komt, wat een mooi moment moet dat gaan worden.
  Nog eventjes nagelbijtend de komende dagen door, tot het moment daar is.
  Heel veel succes, en ontzettend veel plezier: maak er een feestje van.

 15. Karin schreef:

  Gefeliciteerd wat ontzettend gaaf Lisanne, ik heb jou magazine gelijk besteld. Wat ontzettend fijn en geweldig mooi is het toch dat je oma het mee mag maken allemaal. Ik heb ook alles van mijn oma geleerd, helaas is ze al een tijdje overleden. Maar ik leer nu alles weer aan mijn kleindochters .Veel succes met je mooie magazine, maar dat gaat zeker lukken.

 16. Liza schreef:

  Echt de BOM Lisanne! Ik ben verkocht :-)
  X

 17. Margaret schreef:

  Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je oma. Heerlijk dat zij en jij allebei supercreatief zijn.
  Wat spannend dat jouw droom uitkomt en binnenkort jouw magazine in de winkels ligt. Ik ben reuze nieuwsgierig naar al je ontwerpen.

  Groetjes, Margaret

 18. ina schreef:

  ooooh zo nieuwsgierig..;en zo graag ,hebbe,hebbe,hebbe …nu ben ik ,Vlaamse op vakantie in zeeland ,Domburg ,en dacht ik vind hem vast in de Primera…..maar nee :(
  Waar in welke Nederlandse zaak ,vind ik hem aub …heb jij een tip voor mij? please?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving