Kleurinspiratie…je vindt het altijd en overal. In de natuur, online en gewoon in je dagelijks leven. Als ik op de fiets naar mijn werk ga kan ik al onwijs geïnspireerd worden door iemand moestuin of de kleuren van de lucht. De nieuwe modekleuren inspireren me ook altijd om mooie garen combinaties en projecten mee te maken.

Als de herfst straks weer in aantocht is krijg ik zin om in huis ook weer te veranderen. Andere kleuren kussens op de bank. Nieuwe plaids en mooie warme windlichten op tafel. Ik weet nu al wat mijn kleuren gaan worden en ik ben druk achter de schermen aan het haken en breien :) Maar helaas kan ik jullie daar nog niets over vertellen of laten zien. Later dit jaar hopelijk wel! Maar nu eerst terug naar kleur…

Op Instagram volg ik @Ingthings al heel wat jaartjes. Ik spotte daar vorige week ineens iets HEEL handigs. Namelijk, kleurenkaartjes. Hoe fijn is dat! De kaartjes zijn echt perfect om prachtige mooie kleuren combi’s te maken en daar dan vervolgens je garen bij uit te zoeken. Ik sprong een gat in de lucht en sjeesde meteen door naar haar webshop. Dit moest ik hebben!! hihi. Op de foto hierboven zie je trouwens ook een sneak week van het prachtige nieuwe Durable garen..! Oeh…COMING VERY SOON!

Nu dacht ik, dit moet ik echt met jullie delen. Want dit is toch het ultieme haak en breigadget :) Je kiest je combi met behulp van de kaartjes, gaat vervolgens naar de wolwinkel of naar je wolzolder ;) om op zoek te gaan naar het perfecte garen in die kleuren. Hoe makkelijk wil je het hebben! Je leest het al, ik ben razend enthousiast en ik kan meer stoppen met het maken van combi’s hahaha. Wat helaas wel betekent dat ik nog niet aan haken toekom hahahaha. Nou ja, je kan niet alles hebben he! Wil jij deze toffe kleuren combinatiekaartjes ook..? Je kunt ze HIER bestellen.

Ik wens je een hele fijne en kleurrijke dag!

Liefs Lisanne

2 reacties op “Kleurinspiratie..!”

  1. Arja schreef:

    Heerlijke kleuren, en de sneakpeak lijkt (volgens mij bloos) op soft en easy van schachenmayr qua bol dan.We gaan het zien, en nu toch maar weer haken ipv kaartjes ;-)
    Ik ga binnenkort (hopelijk) beginnen aan je stranddeken, maar dan een herinnering aan onze vakantie: strand zee duinen en dat verwerkt in de deken :-)
    Voel me een hele pief als ik dit zo schrijf, groetjes Arja

    • Lisanne Multem schreef:

      Ja gaaf zijn ze he! De sneak peek is van Durable en ondanks dat de bol er idd een beetje op lijkt is het garen weer hekel anders hahaha Echt zo mooi!! Ben meteen verslaafd. haha.
      Liefs Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving