De herfst is gearriveerd in ons land..! Gelukkig hebben we ook nog lekker wat zon uurtjes tussen de buien door :) Maar we kunnen toch wel stellen dat het in de avond en vroeg in de ochtend behoorlijk fris is…en laat dat nou het ideale sjaal seizoen zijn hihi..!! En sjaals heb je nog nooit genoeg…

Lekker in combinatie met een heerlijk warm vest en dan een fijne stoere en warme sjaal erbij. Daar kan ik zo van genieten! Je kunt overdag nog net naar buiten zonder jas :) Van die periode moeten we nog even lekker genieten! Want de tijd vliegt al zo snel voorbij. Dit seizoen ga ik altijd weer graag aan de slag met lekkere dikkere garens, heerlijk nieuwe sjaals maken in de kleuren van het najaar 2017!

Op de foto zie je de sjaal gehaakt naar het patroon van de chique sjaal, maar nu niet met een dunharig mohair garen, maar met een lekker stoer wolletje :) Phildar Looping om precies te zijn, dit najaar in een heleboel toffe kleuren te verkrijgen, waaronder dus ook in deze prachtige Ecureuil. Hij past werkelijk perfect bij de trendkleuren van dit moment.

Heb je het patroon van deze heerlijk sjaal al in huis, probeer hem dan dus ook gerust eens uit met een ander fijn garen. Lekker dik en wollig zodat hij heerlijk warm is voor de winter :) Heb jij het patroon nog niet in bezit, je kunt het HIER bestellen.

Ik wens je een heel fijn en warm weekend!

X Lisanne

3 reacties op “CHIQUE sjaal haken..!”

  1. Liefs Marjolein schreef:

    Ik heb hem besteld! Lijkt me een heerlijk project om dit weekend mee aan de slag te gaan :)
    Fijn weekend!

  2. […] stond. Hierdoor krijg je een heerlijk warme winstersjaal. Wil je deze sjaal ook maken, kijk dan bij Draad en Praat waar je het patroon in de webshop kunt […]

  3. Marian Scheers schreef:

    Hallo ik heb het patroon ook besteld. Ben heel benieuwd en ik heb er veel zin in om te beginnen. Het garen heb ik al klaarliggen.
    Hartelijke groet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving