fbpx


WORKSHOPS Handwerkdagen 2017!

YEAH…Het beursseizoen is weer geopend en as. vrijdag 29 september is het dan zover…dan sta ik de gehele dag op de Handwerkdagen in Rijswijk. De gehele dag geef ik drie inloopworkshops waar je zo bij kunt aanschuiven! Ik heb er super veel zin in en laat je hieronder alvast zien waar je ongeveer kunt verwachten :) Je kunt aanschuiven aan de mini Coral tafel…daar kun je aan de haak met de mega schattige mini bollen van Durable, de Coral mini’s om precies te zijn. En die zijn me leuk! Je krijgt maar liefst twee patronen bij de workshop met deze leuke mini’s :) Ik ben echt verliefd op deze leuke katoenen mini bolletjes. Kijk nou hoe lief :) Uiteraard neem ik mijn favoriete kleuren ook mee naar de beurs. Ik hoop jullie daar te zien. Want naast het haken van onderzetters of kerststerren kun je nog veel meer bij me komen doen… Zo kun je ook komen leren armbreien of armhaken met XXXXL garen :) Ik neem een aantal van deze reuze bollen mee en laat je graag zien hoe je zelf zo’n mega deken kunt maken. Dan kun je vervolgens met een goed beeld eventueel zelf overgaan tot aanschaf wat dit bijzondere en prachtige garen! Haak jij liever een stoere wandhanger voor aan de muur..!! Ook dat is mogelijk. Er is dus genoeg te doen in de draad en praat…workshopruimte. Natuurlijk neem ik ook mijn nieuwe Handmade Living magazine mee, dus als je jouw exemplaar nog niet in bezit hebt…scoor hem daar :) Meer info over de beurs en toegangskaartjes vind je HIER. Tot vrijdag ;) Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (5)

 • Avatar

  Heleen

  |

  Zo leuk! Zin in! x Heleen

  Reply

  • Avatar

   Angèle van etten

   |

   Hoi lisanne,
   Wat een superleuke projecten voor de beurs. Helaas kan ik niet komen, maar ik zou wel heel graag willen weten wat voor prachtig garen je gebruikt voor de xxxxl deken. Veel plezier op de beurs.

   Reply

 • Avatar

  Nadine

  |

  Hoi Lisanne, deel je het patroon van de onderzetters en kerststerren ook op je blog nadat je op de beurs hebt gestaan? Ik vind ze erg leuk maar kan helaas niet naar Rijswijk komen.

  Reply

 • Avatar

  Cuddlycool

  |

  Kan helaas niet komen maar vind je foto met megadeken geweldig! Sta je in november ook op de Kreadoe? Ik hoop het wel! Succes morgen!
  Groetjes Maartje

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Maartje, ja ik sta op de Kreadoe maar dan zonder deken :) Ik neem hem wel mee naar de Knie & Knot, misschien zie ik je daar :)
   Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter