fbpx


Jaaaa…!! Handmade Living is er :))

Jippie..!! Na al die maanden is het dan eindelijk zover!! Handmade Living NL is terug van de drukker en vanaf nu verkrijgbaar in mijn webshop :)) En ik kan mijn geluk niet op, want de reacties zijn werkelijk geweldig! Het magazine ziet er helemaal uit zoals het in mijn hoofd zat, fris, hip en trendy! Craft in combinatie met interieurstyling en mode. Feelgood en lifestyle! Voor ieder wat wils… De webshop bestellingen vliegen om mijn oren en dat is zo super gaaf!! Eindelijk kan ik het resultaat met jullie delen! Ik ben echt helemaal in de GLORIA. Het is zo bizar om je droom eindelijk uit te zien komen. Momenteel ben ik alleen maar aan het inpakken en dat is echt een heerlijke klus, alles mooi inpakken en er leuke kaart bijschrijven :) Door de grote drukte kan het zijn dat je pakket iets langer onderweg is dan normaal! Maar ik doe mijn best om alles zo snel mogelijk de deur uit te krijgen :)) Koop jij het magazine liever in de winkel..?! Dat kan ook, hieronder zie je in welke winkels het magazine nu al verkrijgbaar is.

Nederland: België: Duitsland: Online:  Staat jouw favoriete winkel er nog niet bij…Geen paniek :) Iedere winkel kan het magazine heel gemakkelijk inkopen, dus vraag er gerust naar als je in de winkel bent! Ik ga snel weer verder met inpakken en wil jullie enorm bedanken voor jullie interesse en lieve woorden! Mijn week (jaar) kan niet meer stuk! XXX Lisanne  

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (14)

 • Avatar

  Margaret

  |

  Gefeliciteerd. Weer een prachtig werk geleverd. Je mag trots zijn op wat je weer hebt gemaakt.
  De kaft ziet er prachtig uit en ik krijg echt zin om ook de binnenkant te bekijken. En natuurlijk iets moois uit jouw magazine te maken.

  Groetjes en fijn weekend, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank!!!

   Reply

 • Avatar

  Sanne

  |

  Alleen al door de voorkant gaan mijn handen kriebelen om wat te maken!!! Ziet er super uit!!

  Reply

 • Avatar

  Maria

  |

  Mooi ziet er goed uit! Ben wel erg benieuwd wat het boek kost. En of het hier in Nijmegen te krijgen is.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   HI Maria, Het kost 9,95 en is verkrijgbaar in mijn webshop :) de verkooppunten tot nu toe zie je in het bericht. Worden elke dag aangevuld. Vraag er vooral naar in je favo wolwinkel, die kunnen het heel makkelijk inkopen voor bij hen in de winkel. Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Wat een super gaaf magazine!
  Vanmiddag naar mijn favo “snoepwinkel” die staat als verkooppunt heb ik hem gelijk in huis!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja leuk om te horen!! Heel veel lees en maakplezier vast :))

   Reply

 • Avatar

  Liane

  |

  IK heb hem net binnen en even snel doorgebladerd. Wat een mooi magazine ! Ik ga er van de week even een rustig momentje voor pakken om hem op mijn gemakje te lezen en te bekijken. Is dit een eenmalige uitgave of komen er nog meer ?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dankjewel voor je complimenten :) Dat laatste hangt er helemaal vanaf hoeveel fans er zijn hihi

   Reply

 • Avatar

  Ellen

  |

  Hoi Lisanne,
  Gisteren besteld vandaag gekregen…..wat een super leuk blad!!!
  Ben er zo blij mee! Mijn handen jeuken om iets te gaan maken…..
  En wat leuk verpakt en een lief kaartje(s) erbij …..ik heb het gevoel of ik jarig ben ?
  Bedankt!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Yeah!! Super fijn om te horen :) GENIET ervan!!

   Reply

 • Avatar

  Anita

  |

  Jammer dat het zo duurt is om het via jullie op te laten sturen !! Ook niet echt bij mij in de buurt zo te krijgen woon in Doorn ! Dus moet ik maar proberen of ze het bij de boekhandel willen inkopen
  Lijkt me een erg leuk blad
  Anita

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hoi Anita, ik heb geen idee wat je bedoeld met lang duurt. We proberen alle bestellingen zsm de deur uit te krijgen. Groeten Lisanne

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ow ik begrijp je zin denk ik nu, ja verzenden is helaas duur, de kosten zijn wettelijk bepaald en daar kan ik helaas niets aan veranderen, maar een wolwinkel bij jou in de buurt kan het magazine heel gemakkelijk inkopen via de groothandel :)

   Reply

Laat een reactie achter