fbpx


KNIT & KNOT beurs in Tilburg (give-away)

JOEPIE..!!! Het is bijna tijd voor de Knit & Knot beurs in Tilburg…ik sta daar maar liefst alle drie de dagen met een eigen Handmade Living stand :) Hoe cool is dat! Ik kan echt niet wachten tot het zover is. Maar eerst heb ik nog een hele drukke week voor de boeg met een spannende fotoshoot en natuurlijk de opbouw van de stand. Best spannend allemaal! Want ook al stond ik al heel vaak op beurzen, het was nog nooit met mijn eigen stand haha. Ik ga er natuurlijk een hele gezellige en sfeervolle plek van proberen te maken en ik hoop dat jullie allemaal gezellig langskomen. Je kunt er natuurlijk het nieuwe magazine aanschaffen (incl. klein mini cadeautje), me alles vragen wat je wilt :), je kunt aanhaken bij de gratis inloop workshop armbreien met XXXXL garen. Geloof me dat is echt hilarisch! Alle drie de dagen heb ik ook hele gezellige collega’s uitgenodigd in de stand. Zo komen op vrijdag Heleen (vol van wol) en Lidy Nooij langs, op zaterdag geven Janneke Assink (Jip by Jan) en Marianne Dekkers-Roos (Marrose-CCC crochet) een haakworkshop in de handmade Living stand. Wil je meedoen? Je kunt je opgeven kan via hen website. En zondag zijn Lotte (Lotte haakt), Manon (Petit-Petite) en Anique (klein maar fijn) aanwezig. Alle drie de dagen werken ik en de andere bloggers met mooie nieuwe materialen die we jullie heel graag laten zien. Je kunt er al je creatieve vragen stellen en natuurlijk ook gewoon gezellig even komen uitrusten en kletsen :) Dat vinden wij ook heel gezellig! Owja en nog meer leuk nieuws..!!! ik mag hier 2 kaartjes weggeven, wil jij ook heel graag een dagje komen, laat dan snel een reactie achter onder dit bericht, met op welke dag jij graag wilt langskomen. En wie weet hoor je aanstaande dinsdag wel dat je hebt gewonnen!! Veel succes en een heel fijn weekend! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (17)

 • Avatar

  Daphne

  |

  Lijkt mij heel leuk om vrijdag (de 13e😀) naar de beurs te kunnen gaan!

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,

  Wat super leuk dat je op de knit en knot beurs staat. Ik heb gelukkig nog een dagje vrij dat weekend. Mijn contract bij mijn bijbaan werd niet verlengd en vandaag was mijn laatste werkdag. Volgende week zaterdag zou ik dus graag naar de knit en knot beurs komen. Super leuk.
  Fijn weekend.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Leonoor

  |

  Jeetje, dat beloofd wat! Daar wil ik wel bij zijn. :)

  Reply

 • Avatar

  Nellianne

  |

  Dat lijkt me wel erg leuk om daar eens te kijken. Het zou voor mij vrijdag of zaterdag worden.

  Reply

 • Avatar

  Truus

  |

  Ik zou graag op vrijdag de 13de te komen

  Reply

 • Avatar

  Monique Koomans

  |

  Ja, super leuk! Heel veel succes met je eigen stand! Ik wil graag zondag komen, vrijdag en zaterdag is mijn winkel open en kan ik dus niet weg.

  Reply

 • Avatar

  inge

  |

  Ook ik wil graag meedoen met de give-away
  en kans maken op kaartjes voor twee.
  Gezellig samen met mijn mams, wamt die neem ik het liefste mee!
  Voorkeur heeft de zaterdag, als ik het zeggen mag.

  Reply

 • Avatar

  Yvonne koers

  |

  Hallo Lisanee.
  Graag zou ik op vrijdag willen komen met mijn lieve moeder van 88 jaar .die ook heel gehaakt heeft.

  Groetjes van Yvonne.

  Reply

 • Avatar

  Esselyne

  |

  Yes ik wil heel graag zaterdag komen lijkt me geweldig om al dit haakplezier te bewonderen
  Nu maar duimen 👍🏼

  Reply

 • Avatar

  Linda Kuppers

  |

  Wat leuk dat je (eindelijk) een eigen plekje op de beurs veroverd hebt. Mijn dochter heeft vrijdag een studiedag, dus wij zouden daar graag een gezellig moeder-/dochterdagje van willen maken, dan kunnen we meteen jouw magazine in het echt bewonderen :-)

  Reply

 • Avatar

  Jolanda

  |

  Jazeker ga ik naar de beurs met mijn haakmaatjes we gaan op vrijdag lekker rondneuzen

  Groetjes Jolanda

  Reply

 • Avatar

  Jessica

  |

  Ik heb dat weekend nog niks te doen, dus zaterdag of zondag. Mooi begin van de herfstvakantie!

  Reply

 • Avatar

  Sas Groot

  |

  Zaterdag met vriendin Astrid , waar t altijd gezellig mee is , we spinnen , breien , haken en vooral ook mooie gesprekken voeren 🎉👍🏻

  Reply

 • Avatar

  Lenie van Wijk

  |

  samen met mijn zus willen wij Vrijdag komen wij kijken er naar uit . Tot vrijdag groetjes Lenie

  Reply

 • Avatar

  Franka van den boom

  |

  Wil graag met mijn zoon naar de beurs hij haakt sinds kort samen met mij en wil graag naar de beurs om iets uit te zoeken wat hij zelf kan gaan maken!

  Reply

 • Avatar

  Renate van Brakel

  |

  Lijkt me een leuk begin van de herfstvakantie. Graag kom ik op zaterdag ( met mijn moeder) bij je kijken.

  Reply

 • Avatar

  Corien

  |

  Ik zou graag weer van de partij zijn bij Knit en Knot. Zo gezellig altijd!

  Reply

Laat een reactie achter