fbpx


KREADOE 2017 (give-away)

Het is al weer bijna november! En dat betekent dat ik bijna jarig ben….maar ook dat de Kreadoe weer voor de deur staat :) Van woensdag 1 november tot zondag 5 november vindt de Kreadoe plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is altijd een drukte van jewelste, er zijn maar liefst twee hallen vol met creatieve materialen en ideeën.   Ook dit jaar ben ik weer aanwezig tijdens de Kreadoe. Je vindt me op woensdag en op zaterdag bij de Craft Kitchen stand. Daar ben ik heerlijk (samen met een Craft Kitchen collega) aan het handwerken. We maken (nieuwe) projecten met fijne materialen waarover jij ons alles kunt vragen tijdens de Kreadoe. Ik heb enorm veel zin in en ik hoop dat ik de hele dag mag kletsen met fijne creatieve mensen. Maar uiteraard ga ik ook zelf ff snel een rondje maken. Even neuzen is toch altijd wel fijn op zulke beurzen. Ondanks dat ik echt niets nodig heb hahaha is de kans toch altijd groot dat je nu net dat bijzondere wolletje of die ene haaknaald in je favoriete kleur tegenkomt. Ik ga natuurlijk weer heel erg mijn best doen om niks te kopen…zoals altijd…ahum! Hebben jullie al een boodschappenlijstje klaarliggen? Ga jij ook ieder jaar naar de Kreadoe? Of ga jij misschien voor het eerst dit jaar? Ik ben heel benieuwd waar jij naar op zoek gaat en wie je hoopt te ontmoeten. Wat een vragen allemaal he haha maar dat vind ik zo leuk om te horen van andere creatievelingen. Nog meer leuk nieuws m.b.t. de Kreadoe want ik mag namelijk toegangskaartjes weggeven  :) Wil jij dus heel graag langskomen, en heb je nog geen kaartjes in huis… DOE DAN MEE! Laat een reactie achter onder dit bericht, met daarin wat jij hoopt te zien/scoren of wie je wilt ontmoeten, dan hoor je misschien as dinsdag 31 oktober wel dat je hebt gewonnen! Veel succes! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (27)

 • Avatar

  Agnesroos

  |

  Hoi hoi

  Heb nog geen kaartjes voor de crea doe beurs doe graag mee met de give away op deze manier hou ik dan meer geld over om leuke dingen voor te kopen.

  Reply

 • Avatar

  Saskia Vermaas

  |

  Zou graag mee doen zodat ik samen met mijn dochter leuke ideeën kan opdoen op haakgebied en wellicht een paar boeken kan kopen die nog op mijn verlanglijstje staan. En ik denk dat mijn dochter wel met wat handlettering spulletjes zal thuiskomen😊

  Reply

 • Avatar

  mar broeders

  |

  nee nee neeeeeeeeeee ik ga niet! eerst al mn ”zooi” opmaken! sterk zijn niet gaan! MAAR als je een kaartje wint, mag je gaan! en een volle tas? tja het riep me gewoon!
  dus waag graag een kansje!
  groetjes

  Reply

 • Avatar

  Laurien

  |

  Ik ga dit jaar met mijn schoonmoeder, erg gezellig om dit soort dingen te kunnen delen :) Ik hoop geïnspireerd te raken om allerlei accessoires voor ons nieuwe huis te gaan maken! En hopelijk hebben ze ook nog wat mooie washi tape <3

  Reply

 • Avatar

  marjanneke

  |

  Wat zou het leuk zijn om een kaartje voor mijn zusje te winnen.
  Door een bekkenbreuk moet zij nog een lange tijd revalideren.
  Hier kan ze met de rolstoel ideeen op doen om de tijd sneller te laten gaan;-)

  Reply

 • Avatar

  Manon

  |

  Ik ga dit jaar voor het eerst met mijn dochter van 13 naar de KreaDoe. “Vroeger” ging ik zelf als meisje van dezelfde leeftijd met mijn moeder naar de KreaDoe en ik heb daar hele leuke herinneringen aan. Daarom vind ik het best speciaal om nu met mijn eigen creatieve meisje te gaan om lekker rond te neuzen 😃. Het zou super zijn als we de kaartjes zouden winnen. Ik kom sowieso bij je langs om je magazine te kopen want die heb ik hier nergens kunnen vinden. Wie weet tot zaterdag!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Manon je hebt gewonnen..! Stuur je me een mailtje :) dan komen de kaartjes naar je toe.

   Reply

 • Avatar

  Marijke

  |

  Ha Lisanne,

  Nog nooit naar deze beurs geweest! Maar je maakt mij wel heel nieuwschierig!
  En inderdaad, zo’n beurs is vaak niet goed voor je voorraad haha Dat is dan wel herkenbaar!
  De reden dat ik graag naar deze beurs zou willen is om lekker gelijkgestemden te ontoeten.
  Ik vind zelf de creatieve wereld zo gezellig en daaro extra leuk om mensen ook echt te ontmoeten, veel leuker dan een account :-)

  Dus toy toy, ik doe graag mee en wie weet zie ik jou dan ook eens ;-)

  Liefs Marijke @ zusjeknus

  Reply

 • Avatar

  Truus

  |

  Ik zou heel graag willen gaan. Wat wil ik zien, heeel veel bolletjes wol om mee te haken en breien en natuurlijk veeeel nieuwe ideeën. Dus dat wordt duimen!!!!!!

  Reply

 • Avatar

  Ester

  |

  Jaren met een vriendin naar de Kreodoe geweest. Nu dochterlief (8 jaar) hetzelfde freubelgen als mama en oma lijkt te hebben en het workshopaanbod mij zeer aanspreekt, tijd om mijn kleine hooligan maar eens te introduceren.

  Reply

 • Avatar

  Regina Nienhuis

  |

  Ja dat lijkt me zo leuk! Vorig jaar heb jij mij daar leren breien, waar ik nog steeds heel veel plezier van heb 😊 dus ik kom graag nieuwe inspiratie opdoen voor nieuwe creatieve projecten.

  Reply

 • Avatar

  Corine Reijn

  |

  Yes, super leuk om met mijn “ook ” creatieve dochter naar de Krea Doe te gaan. Wat staat er op mijn boodschappenlinstje? Bolletjes, stofjes, vilt en heel veel inspiratie!

  Reply

 • Avatar

  Cobie Haasnoot

  |

  Oehhh ik moet bekennen dat ik nog nooit ben geweest😬. Maar nu kriebelt het al vanaf de eerste kreadoe berichtjes. En ik heb dan ook nog wel een speciale missie ☺️ Er is daar een stukje van mijn eigen werk te zien. Hoe leuk is dat. En hoop dan ook stiekem de ontwerper van dat patroon te ontmoeten🤗🤗
  En mijn creatieve dochtertje en nichtje willen ook heel graag. Dus 🤞🏻🤞🏻 En wie weet hebben geluk 🍀🍀. Komen we natuurlijk ook even gezellig langs om bij jullie te kijken.

  Reply

 • Avatar

  Rachel

  |

  Gezellig met mijn dochter. Op zoek naar mooie pennen voor handlettering, maar vooral kijken naar nieuwe technieken. Je hebt tenslotte nooit genoeg hobby’s (net als de tijd ervoor)

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Ik ga gezellig met mijn moeder! Vorig jaar heb ik heel wat handtekeningen en boeken gescoord (o.a. de jouwe ;)) Dus dit jaar ga ik denk ik voor materiaal om nog meer uit al die boeken te maken!

  Reply

 • Avatar

  Jennifer

  |

  Lekker samen met een collega rondneuzen:) Ik ben van plan heeeeeel veeeeeel bolletjes wol te scoren😁

  Reply

 • Avatar

  Mirella Groeneveld

  |

  Hoi Lisanne.
  Ik ga al een aantal jaar jaarlijks naar de Kreadoe, het is zo’n leuke beurs.
  Dit jaar hoop ik mooie wolletjes te scoren om weer wat haakprojecten van te maken. En als ik kaartjes win houd ik geld over om iets extra te kunnen kopen!
  Ik ga op zaterdag, dus misschien kom ik je dan wel tegen.
  Groeten Mirella

  Reply

  • Avatar

   Ans te Wiel

   |

   Ook wij hebben nog een kaartjes ,ga al jaren samen met mijn dochter die 5 nov jarig is, dus dat zou voor haar een leuk cadeau zijn

   Reply

 • Avatar

  Yolanda Pasterkamp

  |

  Niet elk jaar maar ga toch regelmatig. Leuk met zo’n kaartje, op zoek naar allelei leuks, met name papierhobby etc.

  Reply

 • Avatar

  Mathilde van der Knaap

  |

  Het lijkt me heel leuk om met mijn moeder te gaan, zij is al jaren aan het mantelzorgen.
  Haar gun ik echt een daagje uit. Ook is ze heel creatief met naald en draad, maar heeft daar de laatste tijd niet veel tijd meer voor! Ik denk dat ik dan met haar naar Claire zou gaan en het over haar nieuwe boek ga hebben. Mijn moeder heeft altijd veel kleding gemaakt, dan is dit natuurlijk geweldig!
  Verder heel veel succes met je leuke, altijd vrolijke blog!

  Reply

 • Avatar

  jeane

  |

  Wil er dolgraag heen samen met mijn dochter en kleindochter om weer wat nieuwe ideeën op te doen zodat we de donkere dagen creatief doorkomen…..3 creatieve generaties..

  Reply

 • Avatar

  Leuntje

  |

  T lijkt me heerlijk.een dagje neuze voelen inspiratie opdoen. Hier in grauw zld is er byna niks met wol winkels. Ik bestel alles on line. Als k kaartje win. Compenseerd t de kosten voor 2 uur ryden😜 en kan k meer bolletjes mee terug nemen😍

  Reply

 • Avatar

  Tanja

  |

  Wat wil ik zien? Eigenlijk alles wel. Ik heb ook zoveel hobbies 🙈. Haken, slagletters, kaarten maken (die cuts/stempels) en misschien vind ik er nog wel een nieuwe hobby bij hihihi…

  Reply

 • Avatar

  Ingrid Danvers

  |

  Ik wil dit jaar weer naar de KreaDoe. Niet alleen voor garen, maar vooral ook voor stempels, inkt en andere leuke materialen om creatief met papier te zijn.

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Gelukkig dat ik nog net even blogjes lees voor ik naar stage moet, ik was een week op vakantie en had je bericht bijna gemist. Het lijkt me super leuk om gezellig met mijn moeder naar de kreadoe te gaan. Ik ben er voor 2 jaar terug ook geweest maar het lukt niet altijd. Ik ben op beurzen altijd op zoek naar nieuwe inspiratie voor nieuwe projecten. Het liefst koop ik graag een volledig pakket voor een project. Zo leuk. Ik vind het altijd leuk om bekende blogsters te ontmoeten en gezellig te kletsen, niet iemand in het bijzonder.
  Fijne maandag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Elsje

  |

  Op de valreep waag ik ook een kansje. Mn dochter is vrijdag vrij na een week dr best doen op toetsen..dus een leuke verrassing voor haar om saampjes weg te gaan!
  En zoals ik hier in de reacties lees is dit typisch een moeder-dochter-uitje!! ;-)
  Veel plezier voor jou ook op de krea-doe, geniet!

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Wat een toffe give away! Daar doe ik graag aan mee. Samen met mijn 3 musketiers zullen wij ons breed gaan amuseren van haken tot cupcakes, van handletteren tot washi tape. Ik denk dat wij ons wel zullen vermaken en vergapen aan alles!

  Reply

Laat een reactie achter