fbpx


PHILDAR XXL FUN!

Dit is toch wel het ultieme XXL garen!! Ik vind het werkelijk hilarisch om ermee te werken. Je hebt er echt zoveel lol mee! De naam FUN is daarom ook heel toepasselijk. Ik heb er o.a. een deken mee gemaakt door middel van armbreien, dat is natuurlijk best een behoorlijk project en dat duurt dan ook even. Als je de steken op je armen hebt kun je ze niet zomaar even aan de kant leggen en dat zorgt dus ook weer voor hilarische situaties thuis. Zo van…uhm lieverd…ik moet nu toch echt heel nodig plassen, mag ik je armen even lenen. Whuuaaa en dan het gezicht van je man erbij!! Ik heb inmiddels al met behoorlijk wat grove garen gewerkt en ik vind de meeste echt fantastisch. Ze zijn vaak van wol gemaakt en dat geeft een hele warme en zachte uitstraling. Dit FUN garen is weer iets heel anders, het is namelijk heel glad. Het is een stoffen hoes die is opgevuld met vulling en ondanks dat hij mega dik is, is hij nog steeds best licht en heerlijk zacht! Daarom is het ook heerlijk om mee te werken en heel belangrijk! Je maakt er echt mega toffe accessoires mee :) Helaas is het wel vaak, hoe dikker het garen, hoger de prijs! En ook dit garen is niet goedkoop, het is verkrijgbaar voor 19,95 euro de bol en daar zit dan ongeveer 15 meter op. Ik zie het daarom ook echt als iets bijzonders. De projecten die je ermee maakt zijn bijna kunst. Het is een enorme leuke uitdaging maar je moet natuurlijk ook wel plek hebben voor zulke mega toffe XXL projecten. Ik maakte er al een aantal hele leuke items mee die ik aankomend weekend ook mee zal nemen naar de Knit & Knot beurs. Kom dus gerust even buurten, want je kunt daar ook ter plekke experimenteren met dit FUN garen. Voordat je over gaat tot de eventuele aanschaf van dit soort exclusieve garen wil je wel weten of het echt je ding is :) Dat kun je nu dus heerlijk op je gemak even komen testen. In de deken zitten bijvoorbeeld maar liefst 8 bollen Fun. Dat is een behoorlijk kostbaar project, maar wel een ongelofelijk gaaf project! Ik vind het te gek om een x gedaan te hebben :) Ben jij er ook meteen weg van? Je kunt het oa. hier aanschaffen. Fijne dag! X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (8)

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Gaaf garen. Je hebt er prachtige dingen van gemaakt!
  Het toilet-verhaal … hilarisch … ik zie dat gezicht zo voor me ;-).
  Groet, Ilse

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Ik ben weg van de kussens op de bank, die zijn echt zo gaaf.

  Reply

 • Avatar

  Femke

  |

  Op wat voor krukje maak je dit?

  Reply

 • Avatar

  Liza

  |

  Echt gaaf en wat een leuke dingen heb je ermee gemaakt. Ik blijf een zwak voor zo’n deken hebben. Alsof je een gewone deken onder de kopieermachine hebt gelegd en dan 400% vergroten hebt gezet :-)
  X

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Lachen he Liza, het is zul grappig spul :)

   Reply

 • Avatar

  Anouk van den Berk

  |

  Super mooi gemaakt! Heb je ook een tip waar je het xxxl garen het beste kunt kopen?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   HI Anouk, in dit bericht vind je een linkje naar een verkooppunt maar in principe kunnen alle winkel die Phildar verkopen het voor je bestellen. Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter