fbpx


Aan de Haak..!

Dat ik dol ben op tijdschriften en magazines weten jullie natuurlijk wel :) Ik heb inmiddels al een hele verzameling dus oneindig veel inspiratie in huis. Kennen jullie het haakblad Aan de Haak..? Het verschijnt inmiddels al 6 keer per jaar in de winkels en staat vol met verschillende haakweetjes en patronen. De inhoud is heel divers, van kleurrijke kinderprojecten, naar knuffels en af en toe een leuk woonaccessoire in stoerdere stijl. Al een aantal keer stond ik er met draad en praat in en ook in de laatste nieuwe uitgave sta ik erin met de leuke Craft Kitchen sneeuwpop. Je vindt er ook leuke tips in over nieuw te verschijnen haakboeken, of over bloggers die je wat meer vertellen over hun leven. Dat vind ik zelf altijd heel erg leuk om te lezen. Een kijkje in iemands leven :) ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd. Daarnaast staat er ook vaak info in over leuke hobbywinkels, dan krijg ik altijd meteen zin om ergens te gaan buurten haha. Gelukkig heb ik elke dag tijd te weinig en lukt het daardoor vaak niet. Maar ik verzamel wel al die tips voor als ik die tijd ooit wel heb. In nummer 11 dat net is verschenen staat ook een patroon van draad en praat, namelijk het super leuke winterse sneeuwpopje dat ik voor Craft Kitchen maakte. Het blijft leuk om je eigen creaties terug te zien in bladen :) Ik hoop dat ik je een beetje beeld heb kunnen geven over dit tijdschrift, wellicht leuk om hem zelf een keer uit te proberen. Je vindt het tijdschrift onder andere bij de boekhandels en in de supermarkt. Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

 • Avatar

  Marie-Claire

  |

  Het boek ziet er heel mooi uit, nog veel haakplezier.
  Groetjes

  Reply

Laat een reactie achter