SNAP!

Dat ik van fotograferen hou weten jullie natuurlijk al wel. Ik vind het heerlijk om dingen op een mooie manier vast te kunnen leggen. Samen met mijn zusje Kiki Multem verdiep ik me er graag in, het meeste leer ik door uit te proberen en gewoon te doen. Maar ik vind het ook heerlijk om erover te lezen…wel zolang het natuurlijk een begrijpbare taal is opgeschreven :) En daarom vind ik de boeken van Anki Wijnen (Zilverblauw) heel inspirerend. Haar eerste boek Shoot kocht ik al een hele poos geleden, het gaat over fotograferen met je camera.  Je kunt er veel van leren en heerlijk mee experimenteren. Nu is er een nieuw boek van Anki uit. Genaamd Snap, het gaat over fotograferen met je smartphone. En ook daar leer ik graag wat meer over. Ik heb namelijk niet altijd en overal mijn camera bij me. Hoe beter je de camera in je telefoon leert kennen, hoe beter je die camera kunt laten maken wat je ogen zien. Want zelfs bij een relatief simpele camera als die in je smartphone heb je mogelijkheden te over. Anki laat je zien hoe je bijna altijd en overal fantastische foto’s kunt maken en je foto’s naar een hoger niveau kunt tillen. Zelfs, nee, júist met je smartphone. Want het echte werk doe je met je ogen en je hart. In dit prachtig vormgegeven boek veel voorbeelden en helder en duidelijk beschreven informatie over de techniek van fotografie. Daarnaast alles over het nabewerken van je foto’s en tips over het ontwikkelen van je eigen stijl en het professionaliseren van je social media account. Er zit natuurlijk een stukje overlapping in de boeken, dit omdat sommige tips simpelweg even belangrijk zijn voor fotograferen met je camera als je smartphone. Beide boeken zijn prachtig en heel inspirerend als je meer met fotografie wilt doen, ik kan ze je zeker aanraden. Wil jij ook aan de slag, je scoort Snap (uitgeverij Snor) bijvoorbeeld HIER! Fijne dag, X Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, ik ben lisanne. Wil je meer over mij weten? Lees dan de over draad en praat... pagina! Liefs Lisanne

Laat een reactie achter

Simple Share Buttons