fbpx


BIG NEWS..!!

Zo vlak voor deze kerstvakantie heb ik nog heel belangrijk nieuws dat ik met je wil delen….er komt een nieuw boek!!! Jaaa…zelf geloof ik het ook nog niet helemaal, maar in het diepste geheim werkte ik het afgelopen jaar niet alleen aan Handmade Living magazine maar ook aan een heel tof nieuw boek. En wat voor boek…een boek met een harde kaft en maar liefst 160 pagina’s vol inspiratie!


Dit is natuurlijk weer een droom die uitkomt…HAPPY LIVING is een boek vol met prachtige projecten voor in huis! Het is 150% ik, waar ik van zo hou en wat ik zo belangrijk vind in het leven. Het creëren van een heerlijk thuis met behulp van toffe craft en DIY projecten. En dat voor iedereen! Hieronder lees je alvast het intro:

Lisanne laat in dit prachtige, sfeervolle boek niet alleen zien hoe je mooie gehaakte, gebreide en andere zelfgemaakte projecten kunt maken, maar ook hoe je ze kunt gebruiken in je interieur in alle seizoenen. Voor de winter maak je een heerlijke grove deken in een prachtige ijsblauwe kleur en een stel fijne en comfortabele kussens. Als het voorjaar aanbreekt ga je aan de slag met het borduren van opbergzakken, het versieren van terracottapotten en haak je je eigen collectie cactussen. De zomer is voor de buitenprojecten, zoals kleden en kussens voor op je terras. Voor de herfst vind je warme projecten in dikke garens, mooi servies om het tafelen nog gezelliger te maken, en een sjaal die je nooit meer af wilt doen…

Volgend voorjaar ligt het in de winkels en ik kan natuurlijk niet wachten tot ik het in handen heb. Het is zo’n bijzonder traject, het maken van een boek! Ik ben zoo benieuwd wat jullie ervan vinden. Kun je net als ik bijna niet wachten…je kunt het boek HIER alvast reserveren :)

De komende twee weken ga ik hier achter de schermen zorgen dat het boek af is om naar de drukker te gaan en ook nog een beetje van de vakantie genieten :) Daarna ben ik hier natuurlijk weer fris en fruitig terug om weer een fantastisch creatief jaar tegemoet te gaan! Met hopelijk nog veeeeeeeel meer tijd voor mijn blog. Ik wens jullie fantastische feestdagen en een spetterend en bovenal gezond 2018!!

Tot in januari!

X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (9)

 • Avatar

  Jeanette

  |

  Gefeliciteerd. Wat mooi dat je weer een boek mag maken.

  FIJNE KERST en een MOOI 2018 ! ! ! !

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Zo gaaf, Lisan! Echt, jou boeken zijn zo tof! Ik kijk er nu al naar uit en ben heel benieuwd wat voor toffe projecten er in dit boek uitgewerkt en gedacht zijn! :) Succes nog en ik wens je Gezegende Kerstdagen en 2018 toe! Liefs, Verie

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Wauw Lisanne waar haal je de energie vandaan! Proficiat hoor! Wens jou en je familie ook mooie dagen en ik hoop je in 2018 weer een x te zien! Liefs, Lin – hipenhandgemaaktbylin

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Gaaaaaaf!
  Gefeliciteerd.
  In het voorjaar ben ik jarig. Ik zet hem op mijn verlanglijstje … joepie!

  Reply

 • Avatar

  Cuddlycool

  |

  Wat een geweldig nieuws! Het magazine staat ook gewoon in mijn boekenkast want dat is zoveel meer dan een tijdschrift! En nu in die stijl een echt boek…je doet het geweldig. Geniet van alles wat weer op je afkomt! Groetjes Maartje

  Reply

 • Avatar

  Liza

  |

  Ooh zo gaaf voor je Lisanne en dit ziet er ook al zo tof uit!
  X

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Wat een gaaf nieuws. Geweldig dat je weer met een boek bezig bent. Ik ben benieuwd wat je allemaal hebt bedacht en ontworpen.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  En dan steeds weer iets nieuws verzinnen, gelukkig kan ik het redelijk namaken.
  Fijne jaarwisseling, en op naar weer een creatief 2018.
  Liefs Arja

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Super!!!……de S-U-P-E-R☺☺☺☺!

  Reply

Laat een reactie achter