Kennen jullie het nieuwe haakboek van Studio Hip en Stip al..? Annemarie heeft een mega kleurrijk boek gemaakt met een heleboel leuke haakprojecten. En hoewel deze mega felle en vrolijke niet meteen allemaal bij mijn stijl passen, word ik er wel heel vrolijk van!

Het boek is 100% Annemarie en die kleurrijke en vrolijke persoonlijkheid vind je ook terug in het boek. Dat vind ik zo leuk om te zien :) En je kunt de projecten natuurlijk ook heel gemakkelijk in je “eigen” favoriete kleuren haken.
Één project uit het boek was meteen mijn favoriet, namelijk de stoere deken in twee kleuren. Het is een heerlijk en gemakkelijk haakpatroon dat je lekker s’avonds voor de tv kunt haken.

Ik ben er meteen mee begonnen maar maak ik hem van de DMC Natura XL katoen. In de kleuren okergeel en crème wit zodat hij heel goed bij mijn thuis past. Ik vind hem echt prachtig geworden en ben er heel blij mee.

De boeklancering van Annemarie was al net zo vrolijk! Annemarie is net als ik jarig op 11-11 en haar boeklancering was ook nog eens op diezelfde zaterdag :) toen ik uitgenodigd werd voor haar feestje dacht ik, dat is wel een heel grappige manier om mijn verjaardag te vieren! Nu had ik meteen een heleboel haakvriendinnen op mijn verjaardag haha dat was echt zo leuk!

 

S’ochtends vroeg vertrok ik al richting Zaltbommel om haar te helpen met het opbouwen van de fuif ;) en dat was me er een. Annemarie had alles tot in de puntjes voorbereid en het feest kon beginnen! We kregen haar boek inclusief een hele leuke goodiebag cadeau. Daarin zat het garen om een project mee te haken uit het boek. Uiteraard ook in Fluor kleuren haha.

Het was echt een hele gezellige dag en ik ben heel blij met dit leuke boek! Wil jij het boek Haken met Studio Hip en Stip ook graag in huis hebben..? Je kunt het HIER meteen bestellen.
Fijne dag!
Liefs Lisanne

6 reacties op “Haken met Studio Hip en Stip”

  1. Liza schreef:

    Ook in deze kleuren is de deken geweldig!

  2. Sjantietop schreef:

    Had ik dat maar geweten dat jij ook jarig was de 11e ☺️. En ik heb me ook nog eens door jou laten ‘ ‘bedienen’ in plaats van andersom ? Maar je deken is prachtig in deze kleuren! ????

  3. Chantal schreef:

    Hoeveel bolletjes van elke kleur DMC natura XL heb je nodig voor deze deken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving