fbpx


PAINTBOX YARNPARTY

Op zaterdag 25 november organiseerde ik weer eens een garenparty. Dit keer voor een heel leuk Engels merk :) Namelijk Paintbox Yarns! Paintbox garen wordt verkocht via www.lovecrochet.com en www.loveknitting.com Op die websites wordt nog veeeeeeel meer tof garen verkocht :) Dus ik kan je aanraden om er echt even een kijkje te nemen. Het Paintbox garen heeft een aantal hele mooi lijnen in de collectie. Ik ben zelf groot fan van de Cotton Aran en de Simply DK. Die eerste is een prachtige dikke matte katoen draad, ik haak er heel graag mee. De Simply DK is zo’n heerlijk betaalbaar garen waarmee je eindeloos dekens kunt haken. Het is in vele toffe kleuren verkrijgbaar en ik word altijd heel erg hebberig van al die kleurtjes. Ik ben momenteel een blauwe deken aan het haken in de stersteek. Die wil ik graag cadeau geven als hij af is. Dan laat ik hem uiteraard even zien hier. Er is op beide websites ook heel veel inspiratie te vinden. In de vorm van nieuws en patronen bijvoorbeeld, . De andere merken waar ik helemaal weg van ben op lovecrochet.com zijn MilaMia en The Yarn Collective. Ik heb van de laatste een paar geweldig mooie strengen gescoord waar ik echt een hele mooi sjaal mee wil maken. De party was echt super gezellig. We mochten hem houden op een hele leuke locatie in Driebergen, bij Knot en Wol. Ook de winkel moet je zeker even bezoeken. Er zijn meerdere schappen aanwezig die gevuld zijn met prachtige Scandinavische garens. Ik heb mijn ogen uitgekeken :) Maar natuurlijk niet gekocht omdat we al zo goed verwend werden met de prachtige Paintbox garens. Het was echt heel leuk om zoveel wolgekkies en haakvriendinnen bij elkaar te hebben en we hebben lekker heel de middag zitten kletsen en haken/breien. Ben jij ook meteen nieuwsgierig naar het garen? Ze hebben zeer regelmatig hele toffe acties op de website. En nog meer leuk nieuws…je krijgt nu met de code: DRAADENPRAAT ook nog 15% korting op je bestelling :) Handig voor als je jezelf eens in het zonnetje wilt zetten tijdens deze feestmaand. Ik wens jullie een hele fijne dag! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Corine

  |

  Mooie kleurtjes!

  Reply

 • Avatar

  Martine bekaert

  |

  Waar kan ik de wol paintbox yarns baby DK. 20 bollen. Kopen aub.
  Dank

  Reply

  • Avatar

   Martine bekaert

   |

   Deze wil graag in het champagne wit.

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik denk op hun eigen website. Google even op het merk wellicht krijg je dan nog meer shops. Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter