fbpx


XXL sterkussen haken..!

Er zijn patronen die ik wel 100 x zou kunnen haken..! Het sterkussen uit mijn eerste boek is er zo één, ik raak er nooit op uitgekeken en door gebruik van verschillende materialen wordt hij elke keer weer anders. Eerder haakte ik hem al met katoen en een combi van katoen en acryl maar deze keer had ik zin in iets anders. Ik besloot om een sterkussen te haken met de Durable Chunky wol. Dat is een lekkere dikke wol in mooie natuurlijke tinten. Ik wilde een groot en stoer kussen voor op de stoel tijdens deze wintermaanden. Een mooie eye-catcher zeg maar… Je kunt het kussen natuurlijk in allerlei materialen maken, het kan eigenlijk nooit misgaan zolang je maar een goede haaknaald gebruikt. Je wilt dat het haakwerk mooi strak wordt zodat er geen gaatjes ontstaan. Want dan zou het kunnen dat je de vulling erdoor heen zal zien. Ik vind het kussen echt heel mooi en stoer geworden. Het is lekker robuust en past door de mooie ecru witte kleur overal bij. Het stoere leren label (verkrijgbaar bij www.mez11.nl) maakt het helemaal af. Ik kan nu al niet wachten om aan mijn volgende kussen te beginnen :) Het patroon van dit leuke sterkussen vind je natuurlijk in mijn haakboek Haak je happy-de kinderkamer. Je kunt het oa. HIER bestellen. Vorige week kreeg ik ook nog eens super leuk nieuws van de uitgever..er komt zelfs een 5e druk van mijn boek Haak je happy! Dat is toch super cool :) En dat allemaal dankzij jullie enthousiasme en prachtige harksels!! Heel erg bedankt daarvoor..ik geniet er nog steeds elke dag van. Ik wens je een hele fijne dag! X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Gaaf kussen!!
  Dat vind ik nou ook zo leuk. Een zelfde patroon met verschillend garen haken. Iedere keer weer een ander effect. Leuk om te doen.
  Groet, Ilse

  Reply

Laat een reactie achter