Hebben jullie ook zo’n zin in het voorjaar..?! Ik kan echt  niet wachten maar voorlopig moeten we nog maar even volhouden met wat druiligere en grijze dagen. Maar ik heb iets voor je dat die dagen een stuk leuker maakt…

Namelijk een heerlijk nieuw haakpatroon dat je door deze koude en donkere avonden heen helpt. Het is een patroon dat je heerlijk weghaalt voor de buis bijvoorbeeld bij je favoriete serie. Daarna is de sjaal werkelijk heerlijk om te dragen.

Door het superlichte Phildar garen doe je hem niet meer af :) Het is heerlijk garen om mee te haken omdat het niet splijt en lekker zacht is. Ik ben meteen groot fan van deze nieuwe wol. Hij is namelijk ook nog eens goed te betalen. Door de mooie rand maak je de sjaal een echte eye-catcher!

De okergele kleur blijft gelukkig ook in 2018 nog lekker in de mode, maar mocht het toch niet jouw kleur zijn kun je het garen in vele andere prachtige tinten krijgen. Er is echt voor ieder wat wils :) Dus leef je lekker uit zou ik zeggen!

Het patroon van deze heerlijke krokus omslagsjaal vind je HIER in de webshop, het is voor 3,95 euro te koop. Dus mocht je op zoek zijn naar een heerlijk doorhaak project…neem dan snel even een kijkje :)

Ik wens je een hele fijne dag en alvast een heel fijn weekend!

X Lisanne

2 reacties op “Krokus omslagsjaal haken”

  1. beer123.mw schreef:

    Ik heb het patroon meteen besteld! Hoeveel bolllen Phildar heb je nodig?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving