fbpx


Postzegelverzameling…

Bij de titel van bericht zien jullie misschien meteen van die oude stoffige boeken met postzegels voor je, nou dat is eigenlijk ook best een correct beeld haha. Maar ik heb dus een nieuwe hobby :) postzegels verzamelen haha…Ja echt! Ik had zelf niet een paar maanden terug niet snel gedacht ik daar heel veel voldoening uit zou halen, maar Ingrid, je kent haar vast wel van het blog www.ingthings.nl heeft me op andere gedachte gebracht. Ingrid is echt een ster in het afspeuren van kringlopen en markten, ze schreef er eerder meerdere boeken over (die zijn heel inspirerend) en nog bijna elke dag gaat ze op pad om schatten te zoeken. En daar heb ik dus heel veel mazzel mee, want ik heb nu een hele mooie verzameling postzegels. En je denk t vast nog steeds…maar wat voor postzegels dan.? Nou te gekke herten postzegels, hoe gaaf is dat! Ik wist niet dat er zoveel zegels bestonden maar inmiddels heb ik, dankzij Ingrid al een hele toffe kleine verzameling. Ze zijn allemaal even mooi en omdat ik er zoveel lol aan beleef (tot mijn eigen verbazing) wilde ik het toch even met jullie delen… Haha wat een gek bericht is dit toch eigenlijk, maar goed van het één kwam het ander. Ik kreeg een heel mooi eerste setje van Ingrid omdat ze weet hoe dol ik op die hertenbeesten ben, die deed ik vervolgens in een mooi lijstje zodat ik er naar kon kijken. Maar al snel had Ingrid nog meer van die prachtige zegels gevonden en kon ik mezelf (lees: dit was vorig jaar) niet bedwingen om ze te kopen haha. Dus ik kreeg er steeds meer en die pasten echt niet meer in dat lijstje. Gelukkig had mijn oma nog een postzegelboek liggen (want zoiets vind je niet heel gemakkelijk in de winkel kwam ik achter). En nu heb ik dus al een aantal bladzijden vol met mooie zegels :) Zelfs één bladzijde met vossenzegels. Toch te mooi! Nu maar hopen dat Ingrid er nog meer zal vinden haha want dat boek is nog lang niet vol ;-) hihi Benieuwd of jullie ook zo’n gekke verzameling hebben en durven jullie die an ook te delen? Fijne dag, Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Geen gekke verameling hier. Maar ik vind het wel heel leuk dat jij die van jou laat zien. En wat een geweldig mens toch, die Ingrid.

  Reply

 • Avatar

  Janina

  |

  Ze zijn dan ook super leuk !

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Oh Lisanne wat een leuke zegels. Ik kijk eens gauw in mijn verzameling…uh yep ik ben ook postzegelverzamelaar. Niet superactief…maar ik ben dol op Nederlandse zegels en Snoopy-zegels (of course).
  Liefs, Lin

  Reply

Laat een reactie achter