Toen ik We are Knitters ontdekte op Instagram wist ik niet wat ik zag. Wat een te gekke breiprojecten (haakprojecten trouwens ook) maken zij! Ik was echt op slag verliefd! Die vesten en truien…echt ZO gaaf!! Op en top mode en dat allemaal zelf gemaakt. Ik kan uren kijken naar de foto’s op hen account die allemaal zo op en top kloppen en gestyled zijn.

Het vest dat ik moest en maken is de Simone Cardigan. Het is een mega stoer en grof vest dat gemaakt wordt met 100% wol. Ik scoorde een Kit, dus een compleet pakket met alles erin, zo ook de toffe naalden :) Je kan dan meteen aan de slag omdat je alles direct in huis hebt. Het is een kostbaar project maar dat zie je er ook echt aan af vind ik.

Daarnaast zit er een heel goed te volgen beschrijving bij (wel in het Engels) waardoor het project ook echt goed te volgen en te maken is. Ik had ruim voldoende garen en was er blij om dat het niet heel krap berekend was. Want ik heb het boord lekker wat breder gebreid.

Het is een een Eye-catcher in je garderobe! Lekker op een simpele jeans met sneakers eronder. Ik zie het al helemaal voor me :) Het vest is echt goed warm dus je kunt hem op sommige dagen zelfs nog aan als jas ook. Na dit project ben ook een nog grotere fan van We Are Knitters en hoop ik dat er nog meer van hen projecten zullen volgen! Voor jullie heb ik ook iets superleuks, je krijgt nu namelijk 15% korting op bij aankoop van een kit in de webshop. Met de code IN_LISANNE15 kun je dus leuk shoppen in de We Are Knitters shop :)Ik wens je een hele fijne dag!-X- Lisanne(dit bericht bevat gesponsorde materialen)

3 reacties op “Simone Cardigan..!”

 1. Sofie schreef:

  Wat is dat een mooi cardigan, Lisanne. Zal je veel plezier van hebben. En zeker al als je die zelf kan breien, niet?!
  Groetjes Sofie

 2. Arja schreef:

  Prachtig geworden Lisanne.

 3. Nancy Heylen schreef:

  Prachtig Lisanne! Ik twijfel al enige tijd of ik zou bestellen, want ook ik ben fan op IG van we are kinitters. Het lijkt mij ook allemaal prachtige wol. Ik denk dat ik er mij toch aan ga wagen. Bedankt voor je fijne post hierover

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving