fbpx


HAPPY LIVING..!

YEAH..!!!!! Mijn nieuwe boek Happy Living is uit!! Na een heel jaar keihard werken vol met te gekke fotoshoots en projecten ligt het boek vanaf vandaag eindelijk in de winkel. Ik heb zo ontzetten genoten van het maken van dit boek. Het boek is 1000% ik en waar ik zo van hou! Het staat vol met prachtige haak, brei en DIY projecten om je huis mee in te richten.


Maak van je huis een persoonlijk huis met mooie handmade accessoires. In dit sfeervolle boek zie je hoe je ze kunt maken en hoe je ze in huis kunt toepassen in alle seizoenen.  Elk seizoen is in een ander huis gefotografeerd en dat zorgt ervoor dat het boek volstaat met interieur inspiratie.


In de lente gebruik je frisse lentekleurtjes en luchtige materialen zoals katoen, linnen en papier. Je gaat aan de slag met het borduren van opbergzakken, het versieren van terracottapotten en je haakt je eigen collectie cactussen. Als de zomer aanbreekt is het tijd voor de buitenprojecten, zoals kleden en kussens voor op je terras. Voor de herfst vind je warme projecten in dikke garens en mooie kleden om het tafelen nog gezelliger te maken. En als de avonden langer worden, maak je voor de winter een heerlijke grove deken in een prachtige ijsblauwe kleur en een stel fijne en comfortabele kussens.


Het boek staat echt bomvol want het telt maar liefst 160 pagina en is voorzien van een prachtige harde omslag. Ik ben zoooo happy met dit boek! Het is echt weer een droom die uitkomt. Een boek maken voor creatieve interieur liefhebbers! Dit is wat ik zo fijn vind om te doen, zelf mooie dingen maken voor in huis. Je eigen unieke inrichting creëren, waar jij je zo heerlijk thuis voelt.


Ben jij ook dol op het zelf maken van unieke accessoires en krijg jij ook geen genoeg van binnenkijkers in de mooiste interieurs?! Dan is dit het perfecte boek voor jou :) Je kunt er het hele jaar uit craften en maakt zo voor elk seizoen een nieuwe look. Je vindt het boek vanaf nu in mijn webshop, klik HIER om naar de webshop te gaan.


Het is een boek om heerlijk in te bladeren en inspiratie op te doen. Ik kan ook niet stoppen met bladeren op dit moment haha want ook al weet ik natuurlijk al lang wat erin staat, het is toch weer nieuw als je het boek eindelijk in handen hebt. Iedereen kan ermee aan de slag, zelfs als je nog niet eerder gehaakt of gebreid hebt. Vanaf nu is Happy Living overal verkrijgbaar, ook via Bol.com. Ik zou zeggen beleef zelf hoe fijn het is om te craften voor je huis: HAPPY LIVING!

-X- Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (14)

 • Avatar

  Daphne | Haak & Maak

  |

  Ooooo, wat zien de foto’s er gaaf uit. Ik kan bijna niet wachten tot het moment dat ie in de brievenbus valt!

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Wat gaaf, een nieuw boek. Helemaal geweldig. Hij staat op mijn verlanglijstje ;-).
  Gefeliciteerd en geniet ervan.
  Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Ester

  |

  Gefeliciteerd meid! Wat een prachtig boek! Daar mag je trots op zijn!
  Liefs, Ester

  Reply

 • Avatar

  Heleen

  |

  Zo te gék! Ik blijf er idd ook maar in kijken, ik wil alles maken geloof ik haha! x Heleen

  Reply

 • Avatar

  Christine

  |

  Het lijkt me zo’n gaaf boek! Ik ben heel benieuwd.

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Je boek ziet er heel gaaf uit.
  Ik heb hem op mijn wensenlijstje gezet!
  Geniet ervan.
  Groet, Ilse

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Super gaaf om te horen!! Het is een aanrader ;) haha

   Reply

 • Avatar

  Nina

  |

  Hoi Lisanne, gefeliciteerd met je nieuwe boek. Ik kom m halen in Gorinchem op de beurs. Zijn er nog speciale tijden, of ben je er doorlopend (vrijdag)?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Nina, super gezellig!! Ik kijk er erg naar uit :)
   Ik ben er alle drie de dagen de hele dag dus dat gaat helemaal goedkomen! Tot dan!
   Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Jolanda

  |

  Hallo Lisanne,
  Ik heb het boek mezelf kado gedaan!
  Heb ‘m gisteren ontvangen en het is echt super leuk en mooi!
  Ikzelf haak nog maar twee maanden, maar ik ben helemaal om! De projecten in jouw boek zijn super goed te doen!
  Lieve groet,
  Jolanda

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wat gaaf om te horen..!! Zeker weten, mooie dingen hoeven niet ingewikkeld te zijn :) heel veel plezier!! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Lisa

  |

  Gefeliciteerd met je nieuwe boek!
  Leuk onderwerp, happy living. Ik ben erg benieuwd naar de rest van je boek. Als ik hem ergens zie zal ik er eens doorheen bladeren.
  Groetjes Lisa

  Reply

 • Avatar

  Pauline

  |

  Je nieuwe boek is hier gisteren op de deurmat gevallen! Wat een super leuk boek weer! Krijg meteen zin om nieuwe garens in te slaan en te beginnen met frisse lente projectjes!

  Reply

 • Avatar

  Diana Van Dessel

  |

  Heb je al een gehaakte hertshoornvaren (Platycerium) zoals op de foto boven?
  Die vind ik super! Ook de cactussen! Top dat ik je site ontdekt heb!

  Reply

Laat een reactie achter