fbpx


Homey Comfort CAL

Kennen jullie de Homey Comfort CAL al van Aan de haak..? Hieronder vind je een heleboel info over deze leuke nieuwe CAL. In februari start de allereerste Aan de Haak CAL! Een prachtig, comfortabel woondeken ontworpen door Hera Lecluse met de toepasselijke naam ‘Homey Comfort’. De deken is gemaakt van het fijne zachte garen Durable Cosy en Durable Cosy Fine en verschijnt in twee kleurstellingen: Indigo Meets Rose en Curry Up. Ik doe mee met de Curry Up kleur :) De CAL start op donderdag 8 februari en zal 15 weken duren. Iedere donderdagavond wordt een deel van het patroon gedeeld via een nieuwsbrief in de mailbox. Het uitgeschreven patroon wordt ondersteund door een video die ook in de nieuwsbrief staat. De Aan de Haak CAL is online te volgen via de nieuwsbrief en de website. Ook zal er in een uitgaven van Aan de Haak (nummer 14) een extra item voor de CAL beschreven worden. De garenpakketten zijn alleen verkrijgbaar via Hobbyou.nl. Iedere kit bevat 34 bollen Durable Cosy en een uniek leren label. Het garenpakket kost €117,99. Bestel het garenpakket Durable Cosy nu en ontvang 10% korting. Daarnaast verschijnen er ook 2 kits met Durable Cosy Fine garen, voor een iets kleiner en dunner model, in nagenoeg dezelfde kleurstellingen. Deze kits bevatten 24 bollen en zijn voordeliger qua prijs. Het garenpakket kost €69,99. Bestel het garenpakket Durable Cosy Fine nu en ontvang 5% korting. De kortingsactie is beperkt geldig dus wees er snel bij :) Let op: Durable Cosy Fine is de dunnere variant van Durable Cosy. Door voor Durable Cosy Fine te kiezen wordt de deken kleiner (en iets dunner) dan de oorspronkelijke deken die gehaakt is met Durable Cosy. De afmeting van de grote variant is 90 bij 180 cm. De afmeting van de kleine variant is 65 bij 120 cm. Je kunt nog meedoen en je pakket HIER bestellen! Ik zal regelmatig verslag doen op mijn blog van de vorderingen van deze leuke en vrolijke deken. Ik zou het ontzettend leuk vinden om dit met jullie te kunne delen :) Fijne avond, -X- Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter