fbpx


Winnaar FIMO give-away..!

Het is alweer dinsdag en dat betekent dat het tijd is om de winnares van het FIMO pakketje bekend te maken!! Zo leuk al die vrolijke reacties over deze techniek die ik ook nog nooit eerder probeerde. De winnares is geworden:

DAGMAR VERVEER

Zij schreef: Jeetje, jaren geleden heb ik ook eens met stempels en fimoklei heel veel kerstkaarten gemaakt. Echt heel leuk om te doen!! En je kunt er zoveel mee. Maar sleutelhangers maken is ook een erg leuk idee. Ook een leuk idee om als afscheidscadeau voor mijn collega’s die altijd hun sleutels kwijt zijn. Ik ga een kansje wagen.

Dagmar jij hebt gewonnen, gefeliciteerd! Mail me je adres en het pakje komt zo snel mogelijk naar je toe!

Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen en niet getreurd, deze vrijdag komt er weer een nieuwe hele toffe give-away online!
Fijne dag,

Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter