fbpx


WORKSHOPS..!!

YEAH..!! Een nieuw voorjaar staat voor de deur en zo ook een heel nieuw workshop seizoen :) Ik heb er ontzettend veel zin in en kan niet wachten om samen met mijn nieuwe boek Happy Living op stap te gaan. En dat ik dus ook lekker doen :) Ik ga weer een heleboel leuke en soms ook nieuwe plekken af en ben ook weer op een aantal leuke beurzen te vinden.Zo ga ik 2, 3 en 4 maart voor het eerst naar het Crea weekend in Gorinchem. Ben zo benieuwd en ik heb er mega veel zin in! Daar kun je elke dag workshops komen volgen. En wat maken we dan… Een hele toffe cactus!

De plantentrend is op dit moment misschien wel groter dan ooit! Het is zo fijn om groen in huis te hebben, het geeft ons energie en maakt ons blij. Al dat groen vraagt natuurlijk wel wat liefde en aandacht en omdat dat niet bij iedereen lukt, heb ik een perfect alternatief. Je kunt het groen namelijk ook haken, zoals deze toffe cactus. Je hoeft hem geen water te geven, hij prikt niet en je hoeft ook niet bang te zijn dat hij doodgaat. Hoe makkelijk is dat, je hoeft hem alleen maar even te haken.


En dat kan dit voorjaar dus op het Crea weekend maar ook op vele andere plekken. Zo ga ik ook na Franeker, Tilburg en Dordrecht. Er zijn verschillende workshops te volgen in Dordrecht. Wil jij meedoen? Kijk snel op de Workshop pagina om je aan te melden, zodat je verzekerd bent van een plekje. Ook tijdens de beursdagen kun je gewoon aanschuiven :) Ik heb er mega veel zin in!! En natuurlijk neem ik mijn boeken en magazine ook gezellig mee!

Ik wens je alvast een heel fijn weekend en hoop je dit voorjaar te ontmoeten!

-X- Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (2)

 • Avatar

  Daphne | Haak & Maak

  |

  Superleuk dat je ook weer naar Tilburg komt, dan gaan we elkaar vast weer zien! Ik denk dat ik echter niet kan wachten tot die tijd met het kopen van je boek. ;-)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hahahaha hoeft niet hoor ;) H͟͟I͟͟H͟͟I͟͟

   Reply

Laat een reactie achter