fbpx


Homey Comfort CAL

Hebben jullie de Homey Comfort Cal al voorbij zien komen? Als je nog zin hebt in een leuk project voor de komende weken is dit zeker een aanrader. Je kunt het pakket HIER kopen. Wat is deze CAL deken super tof om te maken! Het Durable Cosy garen is heerlijk zacht en dik waardoor je snel resultaat hebt. Het is ook fijn garen om mee te haken doordat het niet splijt. Ik ben groot fan van dit garen! Ook is het leuk om elke keer een andere steek te haken. Ik leerde ook al een paar leuke nieuwe steken, en dat is zo gaaf! Het is vooral handig om bij de nieuwe steken het filmpje erbij te pakken met duidelijke uitleg.  De laatste twee weken van de CAL haakte ik heerlijk in Zwitserland tijdens onze vakantie in de sneeuw. Het was daar ook een paar dagen behoorlijk koud en tijdens het haken zag ik mezelf al helemaal in de deken wegkruipen (het is nu nog meer een soort sjaal dus ik moet nog even doorhaken voor ik dat kan doen haha). Door het dikke en zachte garen gaat het toch wel snel en is het straks echt een fijne winterdeken. De deken valt daardoor ook mooi stevig en hij is ook zo vrolijk door al die kleuren en verschillende steken. Ik dacht voldoende garen mee te hebben maar de kleur blue grey vloog erdoorheen, en ik had juist zoveel zin om de kabel te gaan haken van week 4. Gelukkig lukte het ook om de kruisjes wat dichter bij elkaar te borduren en kon ik het daardoor met twee toeren minder ook redden. Dat vind ik het leuke aan handwerken, je kunt er altijd je eigen draai aan geven waardoor het een toch een uniek project wordt. Ik kijk nu alweer uit naar volgende week, dat is zo leuk met een CAL je hebt echt iets om naar uit te kijken. Ik hou jullie op de hoogte van de voortgang :) Fijne dag allemaal!! Liefs Anneke

Labels:, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

  • Avatar

    Mary

    |

    Love the blanket. I just wish I spoke or could read your language so I could participate. Please let me know if it’s translated to English. Thank you!

    Reply

Laat een reactie achter