Breng de lente in huis met de zelfgemaakte decoraties uit PaperCloud Lente! Deze frisse editie van PaperCloud staat vol met unieke doe-het-zelf projecten zoals papieren lentebloemen, bouwsels, vouwsels, puzzels, kleurplaten, stickers en inpakpapier. Geheel in het teken van het voorjaar!

In PaperCloud Lente lopen de zelf-maaksels in moeilijkheidsgraad uiteen; sommige zijn redelijk eenvoudig, zoals het uitsnijden van de lenteschilderijtjes of het in elkaar zetten van het bloemenboeket. Andere vragen wat meer behendigheid en aandacht, zoals de 3D origami kuikentjes. Er valt in ieder geval genoeg te creëren en is voor ieder wat wils.

Een aantal projecten zijn enorm leuk voor kids, zoals zoek de verschillen of de zoekplaten die erin zitten. Ik moet eerlijk toegeven dat die natuurlijk niet alleen voor kids leuk zijn, want zelfs nu 31 ben vind ik verschillen zoeken nog steeds erg leuk (guilty pleasure) haha. Er zitten enorm veel zelfmakers in voor Pasen. Ga gezellig samen aan de slag met de kleurkaarten of speel een potje memory (moet je natuurlijk wel eerst even zelf uitknippen en in elkaar zetten :-).

De bloemenslinger en vlinderwolk staan garant voor urenlang knutselplezier. Hoe dan ook, PaperCloud zorgt voor een flinke dosis lente in huis. Er staat heel veel kuikens, schaapjes en konijnen in. En alles is heel vrolijk en kleurrijk vormgegeven. De kuikens op de foto hierboven durfde ik nog niet aan te beginnen haha, het is echt een hoop werk, maar ze zijn zoooo leuk!!

Daarnaast zitten er meerdere vellen inpakpapier in, deze zijn ook allemaal heel vrolijk :) Ik heb met de mint variant meteen twee pakjes ingepakt want volgens mij wordt iedereen vrolijk van dit frisse design. Ook zitten er twee vellen in het magazine met leuke stickers die ik ook bij het inpakken gebruikte. Je moet voor dit magazine wel echt van knippen vouwen houden haha want daar begint elk project bijna mee.

Helemaal achterin vond ik nog een heel leuk projectje voor Pasen. Het vouwen en plakken van eieren als decoratie, nou daar maak je mij echt blij mee. In het magazine zitten vormen voor twee witte eieren maar dat vond ik niet genoeg haha. Ik zocht mijn papier collectie op en heb de vorm een aantal keer overgetrokken op papier met verschillende dessins. Na het uitknippen kan het vouwen en plakken weer beginnen ;-)

Binnen no time plak je een stel van deze leuke eieren in elkaar en heb je heel leuke decoratie voor op tafel! Ik combineerde ze met echte eieren die ik een leren riempje gaf :) PaperCloud Lente is vanaf nu in de winkel te verkrijgen, shop je het liever online? Dat kan HIER :) Het magazine kost € 12,95 en bestaat totaal uit 104 pagina’s. Dus er is een hoop mee te beleven :)

Owja en nog leuker! Ik mag 1 exemplaar van Papercloud weggeven, wil jij het winnen? Laat een reactie achter onder dit bericht met daarin welk project jij als eerste zou maken. Wie weet hoor je volgende week dinsdag wel dat je hebt gewonnen!

Ik knutsel nog even verder..

Fijne dag!

Liefs Lisanne

32 reacties op “Papercloud give-away!”

 1. Agnesroos schreef:

  Wat lijkt me dat een leuk tijdschrift. Ik doe mee met deze give away.

 2. Neeltje schreef:

  Wat een enthousiast artikel wil gelijk ook beginnen met knustelen

 3. Daphne schreef:

  Wat een heerlijke projectjes om samen met mijn meiden te doen! Ik zou beginnen met de paaseitjes!

 4. mamadammeke schreef:

  Dat vogelhuisje!
  Ik doe heel graag mee :)

 5. Jeanette Renting schreef:

  Wat een leuk blad. Heb ooit eens een exemplaar gehad.
  Ik zou beginnen met de eieren die jij ook maakte, heb nog zoveel mooi papier liggen.

 6. Ingrid ten Hove schreef:

  Oooeeh, de lenteschilderijtjes, wat zijn ze leuk!

 7. Linda schreef:

  Oh! De eitjes, samen met mijn zoon van 4. Hij plakken, ik knippen ?. En dan stiekem als hij in bed ligt het vogeltje maken. Kijk nou, de eitjes zijn uitgekomen ??

 8. Monique ten Heggeler-Jolink schreef:

  Wat een leuk blad. Geweldig! Ik zou als eerste met de paaseitjes beginnen, want het is bijna pasen.

 9. Janneke schreef:

  Super leuke give away!
  Ik zou hem graag willen winnen? en zou dan denk ik beginnen met de lenteschilderijtjes om ons huisje lente-proof te maken?. Liefs Janneke V

 10. Tekla schreef:

  Prachtig, ik ben een knutselfreak dus laat mij die kuikentjes maar proberen. Dat lijkt me een leuke uitdaging en ze zouden enig staan op mijn paastafel?

 11. Aartje schreef:

  Oh wat leuk! Appeltje eitje ziet er wel heel spectaculair uit. Daar zou ik als eerste naar toe bladeren en mee aan de slag gaan.
  Groeten, Aartje

 12. Margaret schreef:

  Heerlijk om met papier de lente in huis te halen. Samen met de kinderen van mijn vriendin een middagje kippen en plakken en het huis gezellig maken. Ik krijg er helemaal zin in als ik jouw foto’s zie.

  Groetjes, Margaret

 13. Anita H. schreef:

  Mocht ik winnen, dan begin ik met de paaseitjes.

 14. Hanneke schreef:

  Dit lijkt mij een leuk blad om een mee aan de slag te gaan. De bloemenslinger en de kuikentjes zou ik als eerste gaan maken. Ze zien er zo schattig uit!

 15. Marianne schreef:

  Wat leuk???de bloemrnslinger en vlinderwolk klinken erg leuk en origineel. Leuk om samen met je gezin te doen

 16. Ingrid Terpstra schreef:

  Hee Lisanne,
  Wij wagen een kansje om nog meer “Hobbydingen” te ontvangen ;-)
  De lente schilderijtjes staat op nummer 1
  Doeg,
  Marjan en Ingrid

 17. Monique schreef:

  Wat super leuk!! Ik hou erg van samen knutselen met mijn zoon van 11. Hij vindt het nog steeds leuk om samen kaarten en enveloppen te maken. Die verkoopt hij dan weer in zijn “postkantoor”, bij mij in de winkel.
  Met dit boek kunnen we weer samen met papier knutselen, maar dan eens wat anders dan kaarten en enveloppen. Ik denk dat ik zelf als eerste het snijwerk zou doen. Dat heb ik nog nooit gedaan, maar lijkt me erg leuk!

 18. Hilde haakt schreef:

  Leuk om mee te knutselen samen met m’n dochter, dus ik maak graag een kans!

 19. Coba schreef:

  Het uitsnijden lijkt me een uitdaging.en daarna kuikens vouwen

 20. Karin schreef:

  Ik zou samen met mijn dochter starten met de DIY projectjes die te maken hebben met Pasen ?. Zodat we een gezellige paastafel kunnen maken!!

 21. Carla schreef:

  Wat een toffe ideeën staan daar in!Ik zou de eitjes willen maken maar zou voor zwart-wit papier kiezen ipv de pasteltinten.Niet dat ik die niet mooi vind maar ik ben nu eenmaal fan van zwart-wit in mijn woonkamer ;-)

 22. Gerda schreef:

  Hallo Lisette,
  Lijkt mij heel leuk om samen met mijn kleindochters aan de knutsel te gaan.

  groetjes Gerda

 23. Leandra schreef:

  Wat een leuk tijdschrift! Leuk om knutsel ideeën op te doen voor de kinderen.

 24. Anja schreef:

  Ik doe heel graag mee met deze leuke give away.

 25. Joyce schreef:

  Lijkt me een mega gaaf boek!! Vol leuke diy!
  #paperlover

 26. Myrthe schreef:

  Ik ben wel in voor een uitdaging, dus ik zou de gele vouw kuikentjes als eerste maken. Die horen echt bij de komst van het voorjaar :)

 27. jannneke schreef:

  heel graag doe ik mee zo leuk om dingentjes voor de pasen te knutselen

 28. BY JM schreef:

  Recent zaten wij hier aan de keukentafel tulpen te vouwen! Dat had dochterlief op school geleerd, maar ze wist een stapje niet meer. Ik een tulp vouwen maar dat was niet de manier die mevrouw wilde…..
  Onze vouwvaardigheden zijn in ieder geval opgefrist en het lijkt mij juist een toffe uitdaging om die kuikens te gaan proberen! Ziet er zo gaaf uit!!

 29. Irene schreef:

  Wat een vrolijke give away! Ik zou met mijn dochters aan de slag gaan met de memory. Eerst kleuren, en dan gezellig spelen. Nou ja, gezellig. Ik win dus niet meer van een kleuter en helemaal niet van haar 8-jarige zus. Dus als troost ga ik dan lekker zelf verder met de bloemenslinger!

 30. Yvon schreef:

  Ik ken het blad niet, maar zo als jij het beschrijft kunnen we daar een hoop lol aan beleven. Maar eens zoeken in de bladenwinkel of ze het daar hebben.

 31. Helena Kampinga schreef:

  Dat lijkt me leuk, nieuwe dingen met papier maken. Weer eens wat anders dan met draad en naald. Ik doe dus graag mee.

 32. Ellen schreef:

  Superleuk, ik zou gelijk met de bloemen slinger starten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving