fbpx


Boekreview: Tunisch haken compleet

Tunisch haken is HOT! En dat betekent dat er dan ook mooie boeken verschijnen met tunische patronen :) Tunisch haken compleet (Uitgeverij Forte Creatief) is zo’n boek. het is een gids met oa. uitleg over basissteken & technieken, inclusief tips over kleurwissels, vorm aanbrengen en rondhaken.
De schrijfster Michelle Robinson woont in Australie, meer over haar en haar werk kan je vinden op: www.poppyandbliss.com


Word een ster in tunisch haken met deze complete gids met alle basissteken en technieken. Michelle Robinson legt in Tunisch haken compleet stap voor stap alle technieken uit. Je kunt de technieken meteen uitproberen in een van de 12 kleurrijke projecten, variërend van sfeervolle accessoires voor je huis, zoals een visgraatkussen, een muurkleed en een honingraatpoef, tot trendy fashion musthaves voor jezelf, zoals een geribbelde kol, een entrelac-tas en een pastelkleurige sjaal.

Vooral de vrolijke kussens trekken mijn aandacht. De meeste afgewerkt met een grappig detail, een pompon, kwastje of ander iets om vrolijk van te worden. De patronen zijn duidelijk beschreven, met verwijzingen naar de toegepaste technieken. Buiten is het al een tijdje koud en dan krijg ik altijd zin in wat vrolijks! Ik koos daarom voor het speldenkussen, vanwege de kleuren, fuchsia roze en geel en natuurlijk de vrolijke ananas erop. Ik gebruikte materiaal wat ik nog in die kleuren op voorraad had, weliswaar ander materiaal dan in het boek beschreven staat maar dat maakt het juist wel spannend!


Het patroon is niet moeilijk en met de “moesjes” is het een enorm leuk patroon om te haken. Hier wordt je toch vrolijk van!


Ik ga zeker ook nog het leuke etui maken uit het boek. Handig voor in je tas of op het werk, er zit zo’n koddig kwastje aan! Zeker een boek waar je vrolijk van wordt, wil jij ook aan de slag met tunisch haken? Je kunt het boek HIER aanschaffen.

Maar er is nog meer leuke nieuws, ik mag van Forte Creatief twee exemplaren van dit toffe boek weggeven :) Wil jij kans maken? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en hoor volgende week dinsdag op je hebt gewonnen! Fijne vrijdag en alvast een heel fijn en zonnig weekend!!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (29)

 • Avatar

  Emily

  |

  Wat een mooi boek, Ik doe graag mee.
  Fijn weekend alvast.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Mirella Groeneveld

  |

  Een andere techniek om te leren haken is altijd leuk. En dit boek ziet er zo mooi uit! Ik zou het graag willen winnen.
  Groeten Mirella

  Reply

 • Avatar

  Maria

  |

  Wat leuk dat je die mag weggeven! Voel me altijd zo hebberig als ik er op reageer, maar schat zelf niet snel boeken aan, al vind ik dat altijd veel handiger, van i Telenet print ik het ook altijd uit. Tunisch haken staat hoog op mijn lijstje om te leren. Je kan er zoveel leuke dingen mee!

  Groet, Maria B

  Reply

 • Avatar

  Mare

  |

  Die entrelac tas is leuk. Die wil ik heel graag maken. Je hebt tenslotte nooit genoeg tassen 😉

  Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  Dit boek zou ik graag willen winnen! Deze techniek lijkt me heel leuk om te leren. Na het lezen van jouw artikel en de foto’s ben ik helemaal enthousiast geworden :D

  Reply

 • Avatar

  Marijke Maris

  |

  Een tijdje geleden heb ik een workshop tunisch haken gedaan en het lijkt me leuk om me er meer in te verdiepen. Het boek ziet er mooi uit en de poef is mijn favoriet. Ik zou het fijn vinden om het boek te winnen. Groetjes Marijke

  Reply

 • Avatar

  Tina

  |

  Oh! Tunesisch haken wil ik al even proberen!

  Reply

 • Avatar

  Monique ten Heggeler

  |

  Wat een leuk boek om te leren tunisch haken. Die techniek zou ik ook nog graag willen leren.

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Lijkt me hardstikke leuk om te winnen. Fijn weekend ook voor jou.

  Reply

 • Avatar

  Mariska van Geelen

  |

  Ik zou het boek dolgraag winnen omdat ik heel graag tunisch haken wil leren!

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Wauw dit is zo’n gaaf boek! Ik wil m dan ook heel graag winnen. Tunisch haken kan ik nog niet echt heel goed maar dit boek kan daar zeker bij helpen!! Ik waag dan ook graag een kansje!

  Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Oe dit boek ziet er heel leuk uit! Klinkt als een leuke en mooie techniek. Ik doe graag mee want lijkt me super om t proberen

  Reply

 • Avatar

  Ria

  |

  Heb net mijn eerste tunisch-haak project af, smaakt zeker naar meer!
  Met zo’n boek erbij moet dat lukken.
  Zou geweldig zijn!
  Goed weekend.

  Reply

 • Avatar

  Annette

  |

  Ik ben blij dat tunisch haken de laatste tijd wat meer aandacht krijgt. Het is juist zo mooi en heeft zoveel mogelijkheden. Dit boek zou ik ook heel erg op prijs stellen.

  Reply

 • Avatar

  Cathy

  |

  Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Maar een boek met uitleg is misschien toch wel handig ;)

  Reply

 • Avatar

  m(i)e

  |

  Ik maakte al eens iets met tunisch haken maar ik heb wel zin om nog eens te proberen. Ik doe dus graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Kimberly

  |

  Ik zou graag het tunisch haken leren ! Lijkt me ook weer een mooie techniek.

  Reply

 • Avatar

  Cindy Cauwenberghs

  |

  Oh wat ziet dat er een leuk boekje uit!
  Tunisch haken heb ik in het verleden al gedaan en mijn kennis kan zeker opgefrist worden.

  Reply

 • Avatar

  Sharina

  |

  Wat een toffe review en ben helemaal enthousiast geworden! Ik heb het boek nog nooit kunnen doorbladeren, maar zo te horen is het een echte aanrader. Het lijkt me leuk om een kansje te wagen en om nieuwe tunisch haken technieken te leren :-)
  Lieve groetjes,
  Sharina

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Wat een leuke give-away!
  Ik zou dit boek graag voor mijn schoonmoeder willen winnen. Door mijn haakverslaving, die in 2012 begon, is zij ook weer gaan haken en het lijkt haar super om tunisch te leren haken.

  Liefs, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Corrie van Goch

  |

  Hoi Lisanne, wat ontzettend leuk!, ik doe heel graag mee!!
  Fijn weekend, geniet lekker van je mooie tuin!!
  Groetjes corrie en Senna

  Reply

 • Avatar

  Thessa (aka CreaCaress)

  |

  Hi Lisanne,
  Een nieuwe haaktechniek leren staat nog op mijn haakbucket list.. Dus ik doe graag mee!
  Lieve groeten,
  Thessa

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Zelf al eens tunisch gehaakt, maar ik liep tegen wat dingen aan.Even verder gekeken naar dit boek, en daar staan precies die stukken in waar ik tegen aan liep/vast kwam te zitten.
  Verders vind ik entrelac er onwijs tof uitzien, dus ik waag een poging.

  Greets Arja

  Reply

 • Avatar

  Marloes

  |

  Oh, ik zou het tof vinden om dit boek te winnen! Ben pas net begonnen met leren haken, dus het zou goed van pas komen! 🤞

  Reply

 • Avatar

  Truus

  |

  In mijn jeugd wel tunisch gehaakt, maar het is weggezakt. Ik zou het graag weer oppakken en daar zou het boek goed bij kunnen helpen. Dus ik houd me aanbevolen.

  Reply

 • Avatar

  Marjolein Barneveld

  |

  Hallo Lisanne,
  Ik lees altijd met veel plezier jouw blog. Ik wordt altijd enthousiast van al je leuke ideeën.
  Ook weer van deze blog. Tunisch haken ,O wat een leuke patronen. Het is voor mij nog abacadraba.
  Maar met zo’n uitvoerig beschreven uitleg , moet het zeker gaan lukken.
  Ik ding graag mee.
  En blijf doorgaan met je blog.

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Hey Lisanne,
  Ik heb wel een setje tunische haaknaalden, maar nog geen boek! 😅.
  Dus ik doe graag mee.
  Liefs Esther

  Reply

 • Avatar

  Marleen

  |

  Graag probeer ik tunisch haken uit. Met dit boek vol inspiratie

  Reply

 • Avatar

  Marijke

  |

  hey Lisanne,
  Een Toptunisch boek!
  Super leuk om daar uit te haken!

  Reply

Laat een reactie achter