Dit bericht begin ik even met het bekend maken van de winnaars van het Tunisch haken boek :) De winnaars van dit leuke boek zijn geworden: Corrie van Goch en Jeannette Renting!! Van harte gefeliciteerd, jullie hebben een exemplaar van dit leuke boek gewonnen. Mail me je adres en het boek komt z.s.m. naar je toe :) Iedereen bedankt voor het meedoen en Forte Uitgevers bedankt voor de boeken. Tip: as. vrijdag komt er een nieuwe SUPER GROTE give-away online.



Soms dan zie je een garen en ben je opslag verliefd…in mijn geval gebeurt dat best vaak haha en ook deze keer was het weer raak.

De Kidsilk lace van Hedgehog fibers is werkelijk bijna te mooi om te gebruiken! Het is zooooo zacht en het kleurverloop is werkelijk prachtig. Blijkt dat ze ook nog eens een verloop hebben in mijn favo kleuren, een verloop van grijsblauw naar lichtblauw naar mintgroen.  Ja hallo!!! Die moet ik dus echt hebben he.

Met deze mohair achtige zachte garen vind ik het altijd het allermooist om ermee te breien. De textuur wordt dan gewoon het allermooist. Soepel en de zachtheid komt nog meer naar voren. Het is alsof je een wolkje om hebt haha.

Ik zeg “om heb” omdat ik er een rechte sjaal mee heb gebreid :) Een heerlijk zachte brede sjaal, die je ook met lange zomeravonden prima kunt dragen. Het garen is lekker dun maar door de textuur (ietwat harig) vult het garen de steek heel mooi op! Dat vind ik altijd zo bijzonder aan garen, het vormt zich echt met het verwerken.

Ik gebruikte in totaal 3 van die prachtige strengen…en ja ik weet het…het is daardoor een lekker kostbaar project geworden haha. Maar sommige garen moet je gewoon eens in je leven proberen en dit is er zo één van. Daarnaast hou ik gewoon niet van kleine ielige sjaals en daarom koop ik altijd genoeg garen voor een robuuste sjaal. Dat past gewoon veel meer bij mij :)

Werkte jullie al eens eerder met Hedgehog Fibers? Ik vind het echt iets bijzonder, dus mocht je opzoek zijn naar een mooi Moederdag/lente/verjaardagscadeau of gewoon iets moois om aan jezelf te geven. Neem dan gerust even een kijkje HIER op hun website. Maar pas op…al die kleuren werken verslavend :)

Fijne dag!!

Liefs Lisanne

7 reacties op “Kidsilk Lace sjaal breien..!”

  1. Jeanette Renting schreef:

    Oh, ik moest 2x kjken, maar wat leuk. Ik mail je mijn adres.
    En dan je sjaal, wat een zachtheid. Heel mooi.

  2. Arja schreef:

    Gefeliciteerd winnaars van het mooie boek :-)

    De zachtheid van het garen straalt ervan af, en de kleuren zijn geweldig.
    Daar ga je veel plezier aan beleven.

  3. corry schreef:

    Hoi ik zou de shawl wel willen breien maar waar bestel ik de wol en hoe te maken ik brei sinds kort weer.

  4. Marikaisa schreef:

    Hedgehog Fibres is echt n favorietje!! Zulke mooie kleuren en garens! Prijzig idd, maar af en toe n streng, en dan verzamelen ?
    Ik ben erg blij dat ik het winkeltje van Juffrouw Lanterfant best dichtbij heb zitten….

  5. Corrie van Goch schreef:

    Hoi Lisanne,
    O wat ontzettend gaaf!!!! Heel erg bedankt hoor!, mijn dag kan niet meer stuk!!
    Wat een mooie sjaal heb je weer gemaakt! Super!!!
    Fijne dag
    Liefs corrie en Senna

  6. Nynke schreef:

    Oooooh wat mooi!!! Heb al even op de site gekeken, ik ben helemaal wég van de knalroze. Maar ik moet er nog maar eens goed over nadenken, want het inderdaad een pittige prijs ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving