fbpx


Groene weide kussen haken..!

Ik denk dat ik al een jaar bezig ben met dit patroon…het zit dus al zo lang in mijn hoofd dat het nu echt tijd wordt om het met jullie te delen. Het is een prachtig opengewerkt patroon waar je vele kanten mee op kan en het is zo leuk om te maken. Eindelijk vond ik de tijd om het op papier te zetten en te laten testen :) Dus hier is ie dan! Mijn nieuwe groene weide kussen.


Dit kussen haakte ik in de toffe nieuwe kleuren van de Phildar Looping. Natuurlijk koos ik voor de groene en mint tint :) Heerlijk fris en ze passen gewoon perfect bij mijn interieur. Daarnaast doet het me denken aan dat alles buiten weer lekker groen wordt! Maar je kunt dit kussen natuurlijk ook prima in een andere kleur haken. Hoe meer bij elkaar en hoe meer verschillende kleuren hoe toffe in dit geval!


Het is een uitdagend patroon waar je wel je hoofd bij moet houden. De opengewerkte structuur geeft het kussen een frisse en speelse look en doet je meteen aan het voorjaar denken. Het patroon bestaat uit vier verschillende toeren met verschillende steken en dat zorgt ervoor dat het een heel leuk patroon is om te haken!Het is echt een heel tof en uitdagend patroon :)


Durf jij het aan?? Ik ben heel benieuwd en vooral ook naar de kleur die jij kiest! Je vindt het patroon vanaf nu in mijn shop! Je kunt het HIER voor 3,95 euro bestellen.

Fijne dag!

Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Laat een reactie achter