HHL magazine
Yes, er komt weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
29 mei 2018

XXL grannyblanket haken

Voor mijn boek Happy Living dacht ik, ik ga ook eens wat leuke roze accessoires haken voor het zomergedeelte. En….dat deed ik ook hahaha alleen..toen ze af waren en de fotografie dagen dichterbij kwamen ging ik er steeds meer over twijfelen.

Roze past namelijk toch niet heel erg bij mij, ik vind het soms wel heel erg leuk. Kan er van genieten om ermee te haken en vind het bij velen te gek staan. Alleen…bij mezelf niet. En dus kwamen die items ook niet terug in het boek en haakte ik de meeste snel over in een andere kleur. Maar deze deken is wel echt super tof!! 

En dus wilde ik hem graag delen hier op mijn blog. Hij is gehaakt in een hele simpele grannysquare met het prachtige dikke en stoere katoen garen van DMC. De DMC Natura XL! En dat is me toch een mega vet garen! haha. Ik gebruikte de felle rozentint voor het hartje en de rest van de granny haakte ik in een lichte grijsblauw tint en een donkere grijsblauw tint.

Het is een behoorlijk kostbaar project want omdat het garen zo dik is is het niet goedkoop. Maar wel SUPER gaaf en soms een luxe project maken is heel erg gaaf!  Hieronder zie een tekening van de granny die ik haakte.

Tekening van de: Breiclub. 

Het is echt een super makkelijk patroon wat al heeeeeeel veel jaren gebruikt wordt maar het blijft gaaf. En door steeds ander garen te gebruiken krijg je iedere keer weer een andere look :)

Voor een extra stoer effect haakte ik de granny aan elkaar met een naad die er bovenop ligt. Ik vind hem echt zo tof geworden! en ondanks dat er roze in zit en hij dus niet echt in mijn huis past heb ik hem al die tijd al liggen haha. Wijken jullie ook wel eens af van je favoriete kleuren en hoe bevalt jullie dat? Ik ben erg benieuwd haha.

Fijne dag!

Liefs Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving