fbpx


Triangle sjaal haken..!

Deze toffe vrolijke sjaal haak je met twee garen tegelijk. De Lang Yarns Gaia en Riva. Beide echt prachtige garen in de meest mooie kleuren. Samen zijn ze nog leuker! Deze sjaal draag je ook echt als eyecatcher op bijvoorbeeld je favoriete witte blouse of bij je spijkerjack. Het is een uitdagend patroon waar je wel je hoofd bij moet houden. De opengewerkte structuur geeft de sjaal een frisse en speelse look en doet je meteen aan de zomer denken. Het patroon bestaat uit vier verschillende toeren met verschillende steken en dat zorgt ervoor dat het een heel leuk patroon is om te haken! Het garen is werkelijk prachtig en straalt zoveel zomer uit! Je hebt het echter in vele verschillende tinten waardoor je ook voor een heel andere look kan gaan. Bruin in combinatie met goud is bijvoorbeeld weer heel chique! Het patroon is echt een leuke uitdaging, je moet steeds blijven opletten want als je dat niet doet ziet je sjaal er straks toch heel anders uit hahaha. Maar dat zorgt er wel voor dat het leuk blijft om de sjaal op lengte te haken. Natuurlijk kun je dit patroon ook in een lekker zacht wolletje haken voor een warmer en zachter effect. Voor de zomer vind ik dit soort katoen mix garen heerlijk fris en luchtig en kies ik meestal daarvoor. Daarnaast zorgt de combinatie van o.a. koraal en mintgroen voor een hele zonnige look die elke kledingstuk ophaalt. Een simpele jurk of blouse krijgt zo veel meer uitstraling. Je kunt het patroon HIER bestellen in de webshop. Ik wens je alvast ontzettend veel haakplezier…en misschien kun je wel lekker buiten haken. Let op: het patroon is vergelijkbaar met het patroon van de weide kussens. Ik raad je dus aan om ze niet allebei te kopen, tenzij je het jezelf gewoon lekker makkelijk wilt maken :) En dat is natuurlijk helemaal prima haha. Fijne dag! liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

  • Avatar

    Arja

    |

    Ook weer zo’n leuke, straks ontploft mijn hoofd van de ideeën.

    Reply

Laat een reactie achter