fbpx


GESPOT: 3 hele fijne Musthaves voor meiden :)

Girly stuff..!!

Jullie weten natuurlijk al lang dat ik dol ben op wol…en mooie spullen voor in huis :) Maar ik heb nog veel meer interesses haha. En die liefde wil ik ook graag met jullie delen. Ik ben dol op trends op het gebied van make-up en gezichtsverzorging. Dat komt door mijn mams, zij werkte heel wat jaren in een parfumerie waar allemaal lekker dingen verkocht werden, en toen ik puber was kreeg ook ik daar een bijbaantje in de weekenden en de vakanties. Alle centjes die ik daar verdiende…gaf ik meteen ook daar weer uit haha.


Heerlijk vond ik het om van alles uit te proberen en te experimenteren met kleuren en texturen. Die liefde gaat nooit meer over. Nog steeds kan ik intens gelukkig worden van de nieuwe Lancaster zonnepoeder :) Maar inmiddels geef ik er niet meer zoveel geld vanuit en heb ik een aantal vaste producten die ik gebruik. Maar nog steeds zal ik af en toe nieuwe dingen uit proberen, gewoon omdat de kennis en techniek verandert en er dus ook betere producten op de markt komen.

Gezichtsverzorging:

SMPL. skincare is zo’n product dat ik moet uit proberen, het is 100% natuurlijk vrij van rommel en parfum. En ook wordt het niet op dieren getest, ik als vegetariër hou van dit soort producten waar goed over nagedacht is. Ik ben nu de dag/nachtcrème aan het uitproberen en de speciale Konjac spons. Beide bevallen mer erg goed, maar de spons is echt zo tof! Hij is eerst keihard, maar na het nat maken wordt hij zachter en dan werkt hij als cleaner en scrub. En het werkt echt goed, je krijgt er een heerlijk zachte huid van! Daarna lekker de crème erover heen en je voelt je helemaal fris en fruitig :) Wil jij meer weten over deze producten? Je kunt ze HIER vinden.

Jewelry:

Nog een liefde is het dragen van sieraden. Voordat ik aan de slag ging met wol heb ik een aantal jaren ook zelf sieraden gemaakt. Ik ben dol op bling! Goud, goud is mijn ding haha en ik kan er geen genoeg van krijgen. Vrij recent ontdekte ik het sieraden merk Ana Dyla en hun prachtige collectie met een hele mooi gedachte:

Ana Dyla shares inspiration and honest lifestyle belongings for conscious and joyful living.
With every piece you purchase, you support us creating 100 fair trade jobs worldwide.

Ze werken veel met edelstenen en de combinatie met goud is werkelijk helemaal de BOM. Ik werd op slag verliefd op deze armband met de driehoeksteen van witte chalcedoon. Alle producten zijn uniek en handgemaakt, ik voel me helemaal happy als ik hem draag. het is echt iets bijzonders! Iets dat altijd mooi blijft. Wil jij meer weten over deze toffe sieraden? HIER op de website vind je alle info en producten. Je bent gewaarschuwd…ze zijn werkelijk oogverblindend!

Tassen:

En dan let but nog least, ik heb een liefde voor leer! Dat wisten jullie natuurlijk ook al gezien de labels die ik gebruik. Maar ik bedoel deze keer dat ik dol ben op mooie leren tassen en accessoires :) Ben jij daar ook gek op, dan heb ik het perfecte adres voor jou! ByHinke…zij verkoopt allemaal super toffe leren tassen, portemonnees en accessoires (met animalprint). Allemaal handgemaakt in Friesland in de meest mooie kleuren leer! En nog gaver, je kunt je eigen tas samenstellen. Dus wil jij okergeel met panterprint…dan kan dat gewoon en dan wordt hij helemaal speciaal voor jou gemaakt. Ja, wie kan dat nou weerstaan? Nou ik dus niet hahaha.

Natuurlijk moest ik toen ik dat zag een lichtblauwe met panterprint tas…de ideale kleuren/print combi voor mij. En hij is me nog geworden! En toen het hek eenmaal van de dam was…scoorde ik er ook nog een hee toffe mini portemonneetje bij haha. ik ben echt helemaal verliefd op mijn nieuwe set en draag hem met trots door de stad haha. Je kunt de tassen bestellen via Instagram (zie link hierboven) of Facebook en binnenkort ook via deze website. Nog meer leuk nieuws…ik mag zo’n tof mini portemonneetje weggeven! Dus ben je net al ik ook dol op lichtblauw en panterprint..? Laat dan onder dit bericht een reactie achter en wie weet hoor jij as. dinsdag wel dat je hebt gewonnen.

Ik wens je alvast een heel fijn weekend! Je hebt nu weer genoeg inspiratie om te shoppen haha of op je verlanglijstje te zetten.

Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (34)

 • Avatar

  Mirella Groeneveld

  |

  Ik vind zo’n klein portemonneetje altijd handig om mee te nemen en deze is echt supermooi! Eigenlijk zonde om hem in een tas te stoppen. Ik zou heel blij worden als ik hem win!
  Groeten Mirella

  Reply

  • Avatar

   Anco

   |

   Wat een mooi portemonneetje! Als ik het zou winnen, dan geef ik het aan m’n dochter. Zij zit (vind ik) dringend verlegen om een stylish “bewaarplek” voor haar pasjes (bank, ov, id, rijbewijs, etc). Door die steeds van het ene naar het andere tasje (of jas/broekzak) over te hevelen is ze er daarvan inmiddels in korte tijd twee kwijtgeraakt…… ;-(

   Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Wat een leuk portemonneetje. Ik doe graag mee. Ik denk dat ik hem aan mijn moeder zou geven als ik hem win. Ze houdt ontzettend van blauw.
  Fijn weekend alvast.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Janina

  |

  Ja zo leuk , blauw met print
  En er kan veel meer in dan geld
  Kleine make up dingen , medicijnen of ander klein spul.
  Ik doe mee

  Reply

 • Avatar

  Blomme Christel

  |

  Hoi, ik ontdekte je blog via de review over geometrisch haken, prachtig boek vond ikzelf ook al. Maar tijdens het lezen werd ik nieuwsgierig naar meer van je blog en zo zag ik ook de giveaway. Je blauwe tas met panterprint is inderdaad super! Vandaar dat ik ook maar eens mijn kans waag om het portemonneetje te winnen, je weet nooit.
  Ik wens je bij deze nog veel succes met je blog.
  Vriendelijke groet
  Christel

  Reply

 • Avatar

  Caroline Seignette

  |

  Wauwie wat een fijne post! Heerlijk om weer een beetje up to date te zijn mbt nieuwe toffe girly items. Ik was altijd een behoorlijk meisje meisje (leeftijd zegt vrouw maar mijn hoofd nog steeds meisje. ;)) maar sinds ik met 2 mannen in huis woon is dat ongemerkt wat minder geworden..Fijn om weer even bij te lezen! X

  Reply

 • Avatar

  Jans

  |

  Oh wat superleuk!! Ik hou ook van girly stuff! Zeker met zo`n tof printje!! Fijn weekend Lisanne!

  Reply

 • Avatar

  Marieke

  |

  Onwijs mooie dingen maakt ze! Zou graag zo’n klein portommonneetje willen winnen!

  Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  Wat een guilty pleasure! Ik ben dol op dierenprintjes en lichtblauw. Ik combineerde het alleen nooit, maar wat een waanzinnige combi! Groetjes José

  Reply

 • Avatar

  Jeannet Heida

  |

  Dat portemonneetje past precies in mijn okergele rugtas van Byhinke😍

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Hey Lisanne
  Wat een heerlijk blog weer wijffie ga alle sites zo ff bekijken vooral de mooie sieraden van Ana Dyla …
  voor mij als kraai 😉

  Zo’n fijn portemonneetje wil ik wel winnen hou er gewoon van

  Fijn weekend verder Wijffie
  San 💋

  Reply

 • Avatar

  Marliek

  |

  Oooh wat heb je een mooie combi bedacht 😍 .. ik heb al geld cadeau gekregen voor een by Hinke tas ik moest alleen nog een kleurencombi! Dat portomonneetjre maakt het af!

  Reply

 • Avatar

  Chantal

  |

  Ik ben sinds een paar maanden aan t leren om van vissehuiden leer te maken. Deze portemonnee is zo vet! Ik heb nog nooit met leer gewerkt, maar zou t vet vinden om te leren hoe ik er zelf mee aan de slag kan. Ik haar al een berichtje gestuurd met de vraag of ik ‘in de leer’ mag, haha.

  Reply

 • Avatar

  Jasmijn

  |

  Wauw! Ik kwam via jou op de site van byhinke en wat een fantastische spullen!!! 😍😍 een mooi portemonneetje om.mijn collectie mee te beginnen zou super zijn!!

  Reply

 • Avatar

  Geertruida

  |

  Wat een gave dingen maakt Hinke! Ik ben echt verliefd op die stofjes :) Ik waag dan ook graag een kansje voor die geweldige portemonnee ❤️

  Fijn weekend!

  Reply

 • Avatar

  Nadine

  |

  Oh wauw! Wat een gave winactie.
  Vorige week heb ik m’n eerste item van ByHinke binnengekregen. Mijn nieuwe blauwe portemonnee met de wit/zwarte stippenprint. Ik ben er echt verliefd op!
  Ik zou dolgraag mijn collectie uit willen breiden met een klein portemonneetje. Dit lijkt me super praktisch voor op vakantie en voor als ik op stap ga. Zo kan ik even snel wat pasjes meenemen.
  Echt een te gekke winactie. Ik doe heel graag mee Lisanne.

  Liefs, Nadine

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  Zo tof! Ik had de tassen BijHinke ook al gespot ze zijn geweldig! En in het blauw nog mooier dan mooi. En ja natuurlijk zou ik heel graag dat mooie portemonneetje winnen. Ik ben vast aan het duimen!

  Reply

 • Avatar

  Roëlle

  |

  Die tas is geweldig!!!!!!! Ik zou hem echt overal mee naar toe nemen😍😍😍😍

  Reply

 • Avatar

  Eva

  |

  Ik loot heel graag mee!!
  Super gaaf om zo’n gaaf en toffe portemonnee te hebben😊😍
  🙋🏼‍♀️

  Reply

 • Avatar

  Joekje

  |

  Inderdaad een super leuke combi, love it!♡

  Reply

 • Avatar

  Rosanne

  |

  Wauw. Die tasjes zien er echt geweldig uit! LOVE IT!

  Reply

 • Avatar

  Marieke

  |

  Ideaal voor festivals én superleuk! Ik zou dus graag zo’n portemonneetje winnen :)

  Reply

 • Avatar

  Arjo

  |

  Geweldig zijn haar tassen. Dank voor de tip. En natuurlijk doe ik graag mee met deze toffe actie💙👜

  Reply

 • Avatar

  Maaike

  |

  Oe de ‘Benthe’ staat nog Oo mijn WISH list.. duss duim duim 💙🐆🍀

  Reply

 • Avatar

  Lisanne

  |

  O jaaa,die kleur 😍😍😍 hele gave tas

  Reply

 • Avatar

  Michelle

  |

  Oh wauw mooi! Wat een toffe
  Combinatie ook! Ik doe graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Somers

  |

  Zooooo gaaf 😍
  Een fijne blog 😊

  Reply

 • Avatar

  Amanda

  |

  Wat leuk!! Wat een leuk blog en gaaf tips en de licht blauw met panter print is echt heel mooi! Mocht ik winnen dan beloof ik plichtig nooit meer zonder portomonee van huis te gaan 😊💙
  Fijne zomer en bedankt voor de leuke vrolijke blog!
  X amanda

  Reply

 • Avatar

  Amanda

  |

  Hallo!

  Wat een vrolijke items 😍 en wat een gezellig vrolijk blog!

  Ik ben net als jou erg gek op licht blauw en panter printjes dus mocht ik winnen vind ik dat erg leuk! Ik beloof dan plichtig nooit meer zonder poetomonee van huis 😊☝🏻

  Bedankt voor de lees plezier!

  Warme groetjes Amanda

  Reply

 • Avatar

  Dinah

  |

  Wie is er nou niet gek op die combi? Ik in elk geval wel…..

  Reply

 • Avatar

  Lisanne

  |

  Super mooi en gaaf klein portemonneetje !♡
  Dit komt ideaal van pas voor op vakantie over een paar weken, hoef ik niet mijn hele grote mee te nemen :)

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Echt een hele mooie combi. Hele leuke actie!
  Groet, ingrid

  Reply

 • Avatar

  Maaike

  |

  Panterliefde hier! En met altijd een E-nor-me portemonnee op zak, handig om er een mini bij te hebben voor in mijn werktas! Ik doe nog snel mee!!

  Reply

 • Avatar

  Maarten

  |

  Dit zou ik erg leuk vinden voor mijn vriendin en ik vind het ook niet erg om.maar te kijken:)

  Reply

Laat een reactie achter