fbpx


Nieuwe naam, nieuwe look :)

Hi, daar ben ik weer, wat een topzomer hebben we achter de rug he! Hij is weer voorbij gevlogen maar gelukkig komen er hopelijk nog veel meer lekker zonnige dagen aan.

Tijdens de blog vakantie had ik tijd om lekker achter de schermen aan de site te werken. Op Instagram hadden jullie het vast al wel gezien, ik heb een nieuwe naam!!


Na 5 jaar bloggen op draad en praat merkte ik dat het tijd werd voor een naam die beter past bij wat ik het liefste doe. Toen ik 5 jaar geleden begon met dit avontuur had ik niet kunnen bedenken wat ik in die 5 jaar allemaal zou meemaken :)

Ik haakte toen veel cadeautjes en omdat je die weggeeft wist ik niet meer precies wat ik allemaal gemaakt had. Mijn zusje Kiki zei toen, je moet een blog maken. Als een soort online dagboek, dan kan je het altijd terugzien. Dat vond ik een heel goed idee en toen had ik daarvoor ook nog een naam nodig. Nou ik weet er wel 1 zei Kiki: draad en praat…want je lult de hele dag over niks anders hahhaha.


Ik vond het zo grappig, ook de manier waarop ze het zei, dat ik dacht, ja die doen we! Maar nu 5 jaar, 2 boeken en een magazine later past het niet echt meer bij me. Niet bij wat ik het liefst doe, het dekte de lading gewoon niet meer. Dus nam ik afscheid van draad en praat en blog ik en werk ik vanaf nu verder als Happy Handmade Living!

Een combinatie van de titels van mijn boeken en magazine. Happy omdat ik er zo blij van word om al deze leuke dingen te kunnen doen, Handmade omdat ik natuurlijk nooit kan stoppen zelf unieke en toffe accessoires te maken :) en Living omdat ik dat het liefste doe voor in huis. Om zo je eigen unieke sfeer en stijl te creeeren.


Mijn woonkamer en hal hebben een totale make-over gehad, eindelijk heb ik de witte vloer die ik zo graag wilde :) en op de eettafel na (die is nog in de maak) is alles nieuw! Het voelt zo luxe en gaaf. Ik kan niet wachten om het met jullie te delen. Uiteraard komt alles uitgebreid aan bod op mijn blog en deel ik alle tips en ideeën hier.

De eerste weken trap ik hier af met een aantal hele toffe give-aways en kortingscodes zodat ook jij kan genieten van nieuwe toffe interieur accessoires :) Het gaat namelijk om een aantal van mijn favo nieuwe items. Ik hoop dat je gezellig meedoet en wie weet pronken ze dan straks ook bij jou in huis.

Ik wens je een hele fijne dag en spreek je snel weer!
-X- Lies

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (5)

 • Avatar

  Romy

  |

  Wauw wat een leuke naam! Erg leuke verandering.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Romy!!

   Reply

 • Avatar

  Helma

  |

  Fijn dat je weer terug bent en je maakt me wel nieuwsgierig naar je “nieuwe” huis :-) Kom maar op met alle nieuwe ideeën!

  Reply

 • Avatar

  Carla

  |

  Ik ben benieuwd naar het resultaat van de veranderingen!Super wat je allemaal bereikt hebt in die 5 jaar.Doe zo verder.

  Reply

 • Avatar

  Ina

  |

  nu ben ik nieuwsgierig …het ziet er strak en mooi uit ….proficiat met de verandering !

  Reply

Laat een reactie achter