fbpx


Superzacht kussen give-away

Interieur
Ik ben dol op rustige kleuren in huis! Zo heb ik heel veel wit maar ook vergrijsde groene kleuren in de woonkamer en hal. Natuurlijk wel gecombineerd met echt groen :) Want dat maakt een huis nog persoonlijker. Maar ik vind dat er ook wel een aantal toffe accessoires in een mooie accentkleur bij mogen, en die heb ik gevonden in een prachtige okergele kleur. Niet teveel maar wel genoeg om een mooi passend geheel te maken.

Okergeel
Dit prachtige okergele schapenvacht kussen is zo mooi en zacht. Dat wil iedereen wel op de bank :) Lulu wonen heeft ze in veel verschillende kleuren maar deze was natuurlijk meteen mijn favoriet. Het is een echte eye-catcher en geeft heel veel sfeer aan de ruimten niet alleen door de kleur maar ook door de zachte structuur.


Kees
Onze kat Kees is er ook helemaal weg van en vindt het heerlijk om er tegen aan te slapen haha. Zo schattig als ik hem hoor snurken met zijn neus in die haartjes en hij steeds met zijn pootjes erin knijpt haha.Ben jij ook meteen verliefd en kun je niet wachten om ook zo’n lekker zacht kussen op de bank te hebben. Je kunt het HIER meteen bestellen de hoes is geschikt voor een 40 x 40 kussen. In de shop vind je trouwens nog veeeeeeeel meer prachtige en betaalbare accessoires, dus neem zeker even een kijkje.

Give away
Maar er is nog meer leuk nieuws, want ik mag ook zo’n toffe hoes in een kleur naar keuze weggeven aan een van jullie :) Wil jij kans maken op deze mooie kussenhoes. Laat dat hieronder een reactie achter met daarin welke plek jij het kussen zou gebruiken en misschien hoor jij volgende week dinsdag wel dat je hebt gewonnen!


Dat zou toch te gek zijn! Heel veel succes gewenst bij de win-actie, owja en er komt binnenkort nog veel meer leuks voorbij…dus hou mijn blog goed in de gaten!

Liefs Lies

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (64)

 • Avatar

  Mariska

  |

  Ha! Ik doe graag mee voor het kussen.
  Wij hopen volgende week de sleutel te krijgen van ons nieuwe huis. Dan is het wel erg leuk om een nieuw kiezen op de bank te hebben als we er gaan wonen. De kinderen vechten hier soms om de kussen en vinden het heerlijk om tegen aan te zitten. Die met grote knoop word ook altijd omgedraaid omdat dat niet lekker zit. Zo’n zacht kussen zal zeker in 1x goed gekeurd worden!
  Nu maar hard duimen!

  Groeten, Mariska.

  Ps. Ben wel benieuwd of je de kleur dan zelf mag kiezen of het de gele is.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Mariska, je mag als je wint zelf een kleur naar keuze uitkiezen :)

   Reply

 • Avatar

  Henrike

  |

  Ik doe graag mee. Wij houden enorm van kussens, met name onze dochter van 6. Ze loopt altijd met kussens en dekens rond. Liefst zo zacht mogelijk. Dit kussen zou dus perfect voor ons zijn!

  Reply

 • Avatar

  mamadammeke

  |

  Ik zou heel graag winnen voor mijn zoontje, hij wordt rustig van op zijn schaapje te liggen, dus een kussen zou hij wellicht ook heel leuk vinden :)

  Reply

 • Avatar

  Minke

  |

  Wat mooi Lisanne!
  Past prachtige bij al die lichte tinten!
  Ik zou het kussen hier een plekje geven op onze eettafelbank!!

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Tja, waarom ik zo’n kussen zou willen krijgen? Waarom niet zou ik zeggen. Tegen zo’n wollig superzacht kussen zegt toch niemand nee ?

  Reply

 • Avatar

  Loes

  |

  Hoi Lisanne, ik doe graag mee! Mijn katjes zullen hier ook dol op zijn maar eigenlijk wil ik zo’n heerlijk kussen op mijn favoriete stoel. In de herfst zet ik altijd okergele kaarsen neer en leg een paar kussens in die kleur op de bank! ?? Liefs, Loes

  Reply

 • Avatar

  Marleen vennix

  |

  In zou dit superzachte kussen op de nieuwe grote meidenkamer van Mirianne leggen fijn bij de voorleesmomentjes en de bijkletstijd ❤️

  Reply

 • Avatar

  Christa

  |

  Wat een leuk kussen!Mijn dochter van 17 heeft haar kamer zelf opgeknapt;behang afgehaald,geschilderd,meubels in elkaar gezet.Ik ben erg trots op haar en gun haar zo’n leuk kussen op haar nieuwe bed!

  Reply

 • Avatar

  Sylvia

  |

  Ook ik doe graag mee aan deze winactie. Het kussen zou in het okergeel perfect passen binnen het kleurenpalet van onze woonkamer (veel hout met wit, lichtgrijs, oudroze en oker) en komt dan op de bank. Onze kat zal ‘m vast ook goed weten te gebruiken.

  Reply

 • Avatar

  Adriana

  |

  Wat een prachtig kussen! En hoe lief dat Kees er zo heerlijk mee kan snurken! Het kussen zou super staan op mijn bank, ik ben uitgekeken op de hoesjes die nu om de kussens zitten dus het zou een welkome afwisseling zijn!

  Reply

 • Avatar

  Sija Terlouw

  |

  Hoi Lisanne, Ik wil dit kusen graag winnen voor op mijn bank. Dit okergeel past helemaal bij mijn nieuwe behang op de muur.

  Reply

 • Avatar

  Inger

  |

  Super tof Lisanne!! Net een nieuwe bank, dus een nieuw kussentje zou super zijn, zeker zo’n wollig schaapje!
  X Inger

  Reply

 • Avatar

  Anneke

  |

  Ik zie mezelf al in de hoek van de bank wegkruipen met mijn haakwerk of onder een deken naar Netflix kijken. Tenzij de kat of de hond mij voor zijn. Die houden beide van cozy en warme dekens en kussens. Graag de Taupe, prachtige kleur!

  Reply

 • Avatar

  Fleur

  |

  Wat een heerlijk kussen! En dan ook nog in mijn lievelingskleur ? Hij zou een prachtig plekje op onze bank krijgen zodat mijn lieve jongens er lekker tegenaan kunnen kruipen.

  Reply

 • Avatar

  moois van mie

  |

  ergens onder mijn poezelige wangetjes natuurlijk, ongeacht of dat nu op de zetel if in mijn bed is :) . Elke keer als ik zin heb in een zachte aai.

  Reply

 • Avatar

  Rianne

  |

  Wat een mooi zacht kussen. Super voor in mijn grijze schommelstoel, waar ik nog steeds een kussen voor moet uitzoeken.

  Reply

 • Avatar

  Astrid verduin

  |

  Wauw! !!
  Ik doe heel,heel graag mee met deze super puper give away

  Reply

 • Avatar

  Irene

  |

  Ik zou graag dit zachte kussen willen winnen om er dan heerlijk voor de haard tegen aan te gaan zitten!

  Reply

 • Avatar

  Jannus82

  |

  Wat staat ie mooi bij jou in je net opgeknapte huis! En prachtige kleur!! Zo`n fijn harig kussen zal ook vast heel mooi staan in onze pas opgeknapte woonkamer!

  Reply

 • Avatar

  Miranda Haasdijk

  |

  De zomer maakt plaats voor de herfst en zo varanderen de katoenen plaids en kussens voor wollige en harige exemplaren.
  Hariger als deze kan bijna niet!
  Wat een mooierd zeg!
  Ik zie ‘m al liggen in onze HKliving eggchair….
  Ik droom nog even verder!
  Lieve groet, Miranda

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Hoi ik doe graag mee voor mijn dochter. En de kleur die ze zou kiezen is zeker weten de gele. Al vanaf dat ze peuter is zegt ze dat geel haar lievelingskleur is, als je aan haar vroeg waarom geel, was haar antwoord, geel word niet vaak gekozen en dat vind ik zielig voor geel. Fijn weekend ps wat een waanzinnig leuke site heb je

  Reply

 • Avatar

  Leonie

  |

  Ik doe graag mee voor onze pas verbouwde zolderkamer / werkkamer waar dit kussen echt perfect bij zou passen!

  Reply

 • Avatar

  Zus

  |

  Lijkt me heerlijk zo’n superzacht kussen. Natuurlijk wil ik die wel winnen.
  Ik voorzie al een mooi plekje op de mooie roomwitte leren relaxstoel, of in onze donkerbruine zetel…. de vraag is of ie niet ‘opgeëist’ gaat worden door de kids voor op hun kamer…

  Reply

 • Avatar

  Marieke

  |

  O dat kussen zou ik weggeven aan onze dochter die binnenkort gaat samenwonen. Ben benieuwd

  Reply

 • Avatar

  Marloes

  |

  Op de bank onder mn knie waar ik woensdag aan geholpen wordt #steunkussen

  Reply

 • Avatar

  Marianne

  |

  Wat heb je een super leuke giveaway.. en zo.n kussen staat nog op mijn wishlijst die ook nog erg lang is ? dus dit komt goed uit misschien kanik hem afstrepen als ik hem win!!! Dus doe heel graag mee?

  Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  O heeerlijk zo’n superzacht harig kussen. Die zou op de bank komen liggen. En dan lekker de hele tijd erover aaien omdat ie zo zacht is… :-)

  Reply

 • Avatar

  Carmen

  |

  Zooo wat gaaf! Die zou ik supergaaf winnen, en ik geloof Momo ook! Haha :)

  Reply

 • Avatar

  Natascha

  |

  Op het bed van mijn dochter! Ze wordt volgende week 16, krijgt een make-over voor haar verjaardag en is dol op schapenvachtjes!

  Reply

 • Avatar

  Anita H.

  |

  Fijn voor op de bank in de woonkamer.

  Reply

 • Avatar

  Nynke

  |

  Oh wat een heerlijk kussen voor onze oudste die net op kamers is. Om het gemis aan mijn knuffels een beetje te compenseren zou zo’n knuffelzacht kussen wel heel gaaf zijn !

  Reply

 • Avatar

  Marlou

  |

  Warme eyecatcher! Ik zou hem op een krukje leggen, zodat er alle aandacht naartoe gaat!

  Reply

 • Avatar

  Siepie

  |

  Ik zou het okergele kussen op het favoriete plekje op de bank van mijn kat Sjakie leggen. Kleine man heeft sinds kort een hart probleem en slaapt heel veel. Wat ligt nou lekkerder dan dit onwijs mooie kussen en het past ook heel goed in mijn interieur.

  Reply

 • Avatar

  Jose de With

  |

  Wat een mooi kussen! Ik vind deze kleur ook erg gaaf! Als ik dit kussen zou winnen dan komt hij in mijn stoel te liggen waar mijn drie katjes ook graag liggen!

  Reply

 • Avatar

  Sophie

  |

  Wat een prachtig kussen en wat ziet ie er lekker zacht uit idd! Zou super zijn voor bij mij op de bank. Vind dit ook een hele toffe kleur op het moment. Count me in :-)

  Reply

 • Avatar

  Anoeska

  |

  Super mooi kussen mag jij weggeven?dit mooie kussen komt op mijn bank, sleep ik mee naar mijn veranda. Een mooie plek krijgt die zo wie zo. Liefs Anoeska

  Reply

 • Avatar

  Dora

  |

  Supermooi kussen ?. Die zou perfect passen bij mijn gehaakte mystery blanket op de bank.Bij de zomerkleurtjes zou een beige versie of misschien toch een rosé of die okergele perfect passen. Leuk als ik die zou mogen winnen.. En mijn katjes zouden er ook heel blij mee zijn denk ik.

  Reply

 • Avatar

  Anita

  |

  Ik denk dat dit prachtige kussen geweldig zou liggen op mijn poef die in de woonkamer staat!

  Reply

 • Avatar

  Melanie claerhoudt

  |

  Ik zou heel graag dit prachtige kussen winnen voor ons nieuwe huisje. Eind oktober verhuizen we naar ons nieuwe stekje en ik ben nu al planten en decoratie aan het kiezen en dit kussen zou prachtig liggen in m’n zetel samen met m’n gehaakte dollyplaid. Ik twijfel wel tussen oker of mosgroen… Nene, groen zal er niet uitspringen… Ik ga voor okergeel ???

  Reply

 • Avatar

  Patricia

  |

  Ik denk dat mijn Balou en Soes dit kussen net zo fijn gaan vinden als jouw Kees :). En ik vind deze kleur prachtig. Haalt mijn donker grijze bank helemaal op.

  Reply

 • Avatar

  Tamara

  |

  Oeh, zo’n mooi zacht kussen in het groen! ?
  Dat zou heel mooi staan op mijn bank tussen de andere kussens in verschillende groentinten en verschilde structuurtjes. Vast heerlijk om tegenaan te liggen voor een heeeel klein dutje als de zon zo lekker op de bank schijnt.

  Reply

 • Avatar

  Marie-Thérèse

  |

  Over 2 weken gaan wij heel onze woonkamer op de schop nemen. Dit kussen past perfect in mijn hoekje op de bank waar ik lekker in kan wegkruipen na de drukke klusweek.

  Reply

 • Avatar

  Elly Meeles

  |

  Wat ik er mee zou doen? Hahaha, dat bepaalt Luna, ons hondje. Soms gooit ze de kussens van de bank en kiest er 1 om op te liggen. Ik weet zeker dat dit mussen haar favoriet zou worden?

  Reply

 • Avatar

  Sabine

  |

  In mijn ‘mannenhuishouden’ verschillen de smaken nogal! Waar wel iedereen het over eens is dat de schapenvachtjes superlekkerwarm en zacht zijn. Ik zou daarom graag het prachtige kussen willen winnen, zodat iedereen weer lekker beneden op de bank komt zitten ;)

  Reply

 • Avatar

  Lianne

  |

  Oh wauw wat een gave kussen! Hier zijn we dol op kussens. Ik heb al een paar zachte liggen, maar die worden wat minder mooi. Dus een nieuwe is nooit weg! Hij zou hij mij op mijn nieuwe bank liggen. En als eerste zal die ingepikt worden door mijn dochtertje, maar savonds als ze naar bed is. Is hij voor mij ?

  Reply

 • Avatar

  Evelien

  |

  Ohh super gaaf! Ik zou hem lekker meenemen naar mijn werk, elke keer als ik slaapdienst heb! Ik lig dan in zo’n ongezellige ruimte en dit kussen fleurt de boel helemaal op:)
  Groetjes Eef

  Reply

 • Avatar

  Melanie

  |

  Wat een heerlijk fluffy kussen! Precies mijn kleur ook. Past fantastisch op mijn camelkleurige bank. Ik ga duimen ?

  Reply

 • Avatar

  Isabella van der Veen

  |

  Super leuk kussen!!! Wij hebben een heel oud huis met een mooie groene bank in de woonkamer. Dus daar past zo’n geel kussen prachtig op! Of een andere kleur ? en ik denk dat onze katte daar ook wel heel gelukkig van worden!!???

  Reply

 • Avatar

  Isabella

  |

  Wat een gaaf kussen!!! Dat zou prachtig staan in ons oude huis op de groene bank ? en ik denk dat de katten er ook heel gelukkig van zullen worden! ?

  Reply

 • Avatar

  Stephanie

  |

  Geweldig kussen, geweldige kleur! Zou precies op mijn bank voor de kachel passen…

  Reply

 • Avatar

  Linda Kuppers

  |

  Wat een heerlijk knuffelzacht kussen, daar wil je toch gewoon heerlijk mee op de bank kruipen ? Heerlijk genieten met een kopje thee, gezellig kaarsje en een heerlijk haakwerkje, alhoewel ik denk dat onze knuffel ? ook graag haar kopje op dit kussen zal willen laten rusten ??
  Ik zeker waag graag een kansje, aangezien onze oude kussens de laatste ‘ik voel me niet zo lekker’ bui van onze jongste helaas niet vlekkeloos en ongeschonden door zijn gekomen ?

  Reply

 • Avatar

  Denise

  |

  Oh wat een heerlijk kussen lijkt me dat en in een geweldige kleur! Mooi voor op de rode bank samen met manlief en ik…..

  Reply

 • Avatar

  Manon

  |

  WoW! Wat gaaf!
  Ik doe heel graag mee, zou het leuk vinden om dit kussen te winnen voor op onze bank.

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  ik zou hem op de bank gebruiken. Vasthouden terwijl ik naar de foto’s van mijn pas overleden broer kijk. Of aan mijn moeder geven. Dat ze het kussen stevig vast kan houden. Erg mooi kussen.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Miranda

  |

  Ik zou het kussen super vinden voor als de woonkamer in ons klushuis klaar is. Ook wij gaan voor groen met accessoires in okergeel dus deze kleur vind ik super!

  Reply

 • Avatar

  floor

  |

  wat een prachtig kussen!
  Hij zou prachtig staan op onze bank bij ons nieuwe zachte wollen vloerkleed!

  Reply

 • Avatar

  Ginny

  |

  Dit kussen wordt meteen het favoriete plekje van poes Poekie :) De okergele kleur steekt mooi af tegen de bruine corduroy fauteuil waar ik hem op zou leggen…helemaal te gek deze give away! Liefs

  Reply

 • Avatar

  Merel

  |

  Ik zou hem bewaren voor als ik op mezelf ga wonen, ik ben al druk bezig met het opdoen van inspiratie en het maken van moodboards en okergeel is een van mijn favoriete kleuren! Ik maak heel graag kans!

  Reply

 • Avatar

  Eefje

  |

  Graag doe ik mee aan deze leuke actie!
  Mijn favoriete kleur is de blauw-grijze …
  Groetjes Eefje

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Ik doe graag mee… bij ons gaat ie dan op de bank. Dan kan onze oud grumpy cat die in zijn reservetijd leeft heerlijk zijn oude dag slijten met tegen dat zachte kussentje aan liggen… en als hij dat niet doet doe ik het;-)

  Reply

 • Avatar

  Elin van der Hoorn

  |

  Wauw, die is leuk op mijn nieuwe zwarte bank. Mocht ik winnen ga ik voor okergeel???

  Reply

 • Avatar

  Machteld

  |

  Oh zo’n lekker fluffy kussen! Die zou fantastisch staan in de leuke, hippe schommelstoel die ik vorige week via Marktplaats heb gekocht voor het kamertje van mijn zoontje Gijs. Kan ik heerlijk schommelend met een zacht kussen voorlezen?!

  Reply

 • Avatar

  hanne

  |

  Op mijn nieuwe draadstoel in mijn knusse hoekje ontbreekt nog een kussen. En dit lijkt me daar perfect te passen!

  Reply

Laat een reactie achter