HHL magazine
Yes, er komt weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
5 oktober 2018

Salontafel mix and match

Hoe het begon:

Ik vind het heerlijk om met interieurstyling bezig te zijn. Al vanaf dat ik een jaar of 13 was kon ik me helemaal uitleven op mijn eigen kamer bij mijn ouders thuis. Ik las toen al de interieurbladen van mijn moeder, want van haar heb ik het zeker overgenomen. Ze was ook altijd creatief bezig en had (toen het nog helemaal niet hip was) een heel wit interieur.

Samen struinde we ook toen al de kringloopwinkels en leuke brocantemarkten af. Op zoek naar schatten die goed te betalen waren. We schilderen meubels, spiegels, kandelaren, tafels en nog meer over. Alles werd wit of een vergrijsde accentkleur. We combineerde die opgelapte oude spullen met nieuwe en alles bij elkaar werd het een uniek en heel persoonlijk interieur.

Liefde voor interieur:

Die liefde is nooit meer overgegaan. Niet bij mij en niet bij mijn moeder! Ook nu probeer ik in huis verschillende soorten meubels te mixen. Een oude kast die een nieuwe kleur kreeg, maar wel een nieuwe bank. Ook meng ik graag verschillende materialen met elkaar. Een stoere jute poef met een heerlijk zacht en luxe vloerkleed. Een gladde witte moderne salontafel (die mijn vader jaren geleden op een veiling scoorde) met een stoer, iets kleiner exemplaar dat is gemaakt van underlayment en slanke stalen pootjes heeft. Die combi maakt het interieur meteen speels en interessant.

Fundesign:

Die laatste salontafel heb ik net nieuw, ik scoorde hem bij Fundesign. Hij is van Zuiver en ik was op slag verliefd. Wat een prachtige collectie hebben zij zeg! Hij is ook nog eens heel goed te betalen en dat maakt hem NOG leuker haha. En er kan precies een mand onder die helemaal gevuld is met wol en mijn craftprojecten, dat is natuurlijk wel een vereiste bij mij thuis haha.

Combineren:

Ik vind het heerlijk om een aantal salontafels bij elkaar te zetten. Het staat niet alleen heel leuk maar het is ook erg gezellig. Bijv. tijdens onze filmavonden waarbij ik een heleboel kaarsjes neerzet op die tafels met popcorn natuurlijk hihi. Of op vrijdagavonden, wanneer we lekker op de grond zitten en met een tafel vol lekkere hapjes en drankjes tv kijken. Dat is zo gezellig!

Ik zette er de jute poef bij om zo het ultieme comfort te creëren. Als je wel op de bank zit, kun je lekker met je voeten erop hangen :) Deze set bij elkaar gezochte tafels en poefjes zorgen ervoor dat het meteen veel sfeer uitademt. De verschillende texturen en materialen geven het een rijke uitstraling en dat terwijl het dus niet veel hoeft te kosten. En het zorgt ook nog voor heel veel woonplezier!

Shoppen:

Ben jij ook op zoek naar een andere salontafel? Bij Fundesign hebben ze een hele uitgebreide collectie (zie HIER) met bijvoorbeeld ook een prachtig marmeren exemplaar. Die staat nog op mijn verlanglijstje haha want zeg nou zelf, salontafels heb je toch nooit genoeg ;)

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en wens je een hele fijne dag!

-X- Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving