HHL magazine
Yes, er komt weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
26 oktober 2018

We Maqe (give-away)

Wat ik zo leuk vind aan Instagram is dat je er hele leuke andere creatieve mensen en bedrijven tegen kunt komen. Zo kwam ik laatst het superleuke account van Sophie van We Maqe tegen. Ik was meteen nieuwsgierig bij het zien van al die toffe printjes op stof. Toen ik verder keek zag ik nog meer hele toffe dingen en dat alle items in een zelf te kiezen patroon bestelbaar zijn. De We Maqe interieur collectie bestaat uit: sierkussens, tafelkleden, posters, en textielposters.

Hoe ontstaan:

We Maqe is dus opgericht door Sophie Rojas Pabon Accardi. Terwijl Sophie druk bezig was met het inrichten van haar eigen woning kon ze maar niet de juiste combinatie van patronen en interieurproducten vinden. Ze besloot deze frustratie om te zetten naar een heel tof concept waarbij alle patronen beschikbaar zijn op alle interieurproducten.

Op deze manier kan je zelf de ideale mix van patronen en producten samenstellen, waardoor er een uniek product ontstaat. Hoe gaaf is dat! Dat je een aantal kussens op de bank, een poster en een tafelkleed in de door jouw gekozen print kunt bestellen! Je kunt het zelfs doortrekken naar je tuin, want We Maqe heeft ook prachtige tuinkussens in de collectie.

Patroonontwerpers:

Voor een veelzijdig en origineel patronen aanbod werkt We Maqe samen met verschillende designers die de prints ontwerpen. Er is enorm veel keus en ik kon dus ook maar moeilijk kiezen toen ik door de webshop scrolde haha. Alle prints zijn ook echt even mooi! Zo modern en hip dat je er heel hebberig van wordt haha.

Mijn keuze:

Maar ik wist wel al snel welke producten het moesten worden want ik zocht een tof tafelkleed voor over de tafel in onze overkapping. We eten daar vaak s’ avonds als de zon achterin de tuin staat. En omdat ik de combi van de verschillende producten zo leuk vind, koos ik er een poster bij in dezelfde print.
Ik koos (uiteindelijk) voor deze mooie grafische Palmboompjes print van Louise en wat is het gaaf!! Ik ben er helemaal super happy mee. Het staat zo gezellig buiten en we eten er nu met nog meer plezier!

Winnen:

Weet je wat helemaal supergaaf is!?! Ik mag van Sophie een stoffen poster (50 x 70) naar keuze cadeau geven. Gaaf he! Wil jij kans maken, kijk dan snel HIER op mijn Instagram account om mee te doen met de win-actie.

Fijne dag!

Liefs Lies

5 reacties op “We Maqe (give-away)”

 1. Ingeborg schreef:

  Zo tof, we zijn al maanden aan het zoeken naar iets aan de wand voor onze slaapkamer, bijpassende kussen op het bed, ik zie het al helemaal voor me ?❤️

 2. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

  Wat heb jij een gezellige, sfeervolle overkapping! Genieten!

 3. wallgiant.nl schreef:

  Wat een leuke print!
  denk dat ie als dekbed of kussen ook zeer leuk is.
  wat een leuke mat heb je trouwens onder de tafel liggen!

  • Lisanne Multem schreef:

   Thanks!! Ja als dekbed ook heel tof idd :) Bedankt, dat is een zelfgemaakt vloerkleed :) Patroon vind je in mijn laatste boek!
   groetjes lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving