fbpx


Landidee kersttafel decoreren

Landidee Magazine
Oeh ik had laatst zo’n mega te gekke opdracht!! Ik mocht de kersttafel decoratie shoot voor Landidee Magazine doen :0 whuuaa wat was dat cool, natuurlijk ging ik meteen vol enthousiasme aan de slag.
Kersttafel in augustus
Het bleek nog een behoorlijk uitdaging te zijn om in augustus aan kerstspullen te komen haha. Maar gelukkig kwam het helemaal goed. Met veel dank aan By Bazz en Noamay Living die de prachtige accessoires en het te gekke servies leverde.
DIY
In het magazine vind je diverse zelfmaak projecten voor de feestdagen en ideeën voor de aankleding van je kersttafel. Ik koos voor een combinatie met natuurlijke materialen omdat dat zo goed bij kerst past. De  combinatie van echt groen in combinatie met gouden accenten vind ik echt prachtig :) Ook ben ik ook helemaal verliefd op het grijsgroene servies. Het is zo stoer en mooi! Toen ik het op Instagram voorbij zag komen wittik meteen dat ik het wilde gebruiken. Natuurlijk kun je dit servies ook prima buiten de feestdagen om gebruiken.
Shoppen
De Kerstspecial van Landidee ligt nu in de winkel. Je kunt hem nog tot 3 januari in de winkel aanschaffen. Je kunt hem ook online bestellen. Het magazine kost 5,95 euro. Via deze link kom je meteen in de shop :) Ik wens je een heerlijke dag! X Lies

Labels:, , , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (3)

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Wat een leuke opdracht.
  Het ziet er heel sfeervol uit. Mooi!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks, ja ik heb me helemaal kunnen uitleven :))

   Reply

 • Avatar

  Janina

  |

  Wat leuk! Zo rol je van het een in het ander.
  Geniet ervan 👍

  Reply

Laat een reactie achter