18 november 2018

Landidee kersttafel decoreren

Landidee Magazine

Oeh ik had laatst zo’n mega te gekke opdracht!! Ik mocht de kersttafel decoratie shoot voor Landidee Magazine doen :0 whuuaa wat was dat cool, natuurlijk ging ik meteen vol enthousiasme aan de slag.

Kersttafel in augustus

Het bleek nog een behoorlijk uitdaging te zijn om in augustus aan kerstspullen te komen haha. Maar gelukkig kwam het helemaal goed. Met veel dank aan By Bazz en Noamay Living die de prachtige accessoires en het te gekke servies leverde.

DIY

In het magazine vind je diverse zelfmaak projecten voor de feestdagen en ideeën voor de aankleding van je kersttafel. Ik koos voor een combinatie met natuurlijke materialen omdat dat zo goed bij kerst past. De  combinatie van echt groen in combinatie met gouden accenten vind ik echt prachtig :)

Ook ben ik ook helemaal verliefd op het grijsgroene servies. Het is zo stoer en mooi! Toen ik het op Instagram voorbij zag komen wittik meteen dat ik het wilde gebruiken. Natuurlijk kun je dit servies ook prima buiten de feestdagen om gebruiken.

Shoppen

De Kerstspecial van Landidee ligt nu in de winkel. Je kunt hem nog tot 3 januari in de winkel aanschaffen. Je kunt hem ook online bestellen. Het magazine kost 5,95 euro. Via deze link kom je meteen in de shop :)

Ik wens je een heerlijke dag!

X Lies

3 reacties op “Landidee kersttafel decoreren”

  1. Ilse (by-ik.blogspot.nl) schreef:

    Wat een leuke opdracht.
    Het ziet er heel sfeervol uit. Mooi!

  2. Janina schreef:

    Wat leuk! Zo rol je van het een in het ander.
    Geniet ervan ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving