fbpx


Okergele designstoelen aan tafel

Een beetje lef in je interieur kan geen kwaad. Tenminste dat is mijn ervaring :) Ik vind het heerlijk om te proberen en experimenteren met kleuren in huis. Ik heb al vele kleuren op de muur gehad, maar kom toch altijd weer terug bij het vertrouwde wit. Die witte basis vind ik heerlijk! Onze witte muren, vloer en bank vormen eindelijk een soort blanco schilderdoek waarin je helemaal los kan met meubels en accessoires.


Ik speel liever met kleuren in de meubels en accessoires. Dat vind ik heerlijk, en op die witte muren komt ook onze wanddecoratie extra goed uit. Op mijn blog en Instagram account zagen jullie natuurlijk al lang dat ik een aantal okergele accessoires in huis heb. Ik vind het heerlijk warm en rijk staan, die kleur straalt zoveel allure uit. Tot nu toe waren het wel nog kleine accessoires, denk aan een een kussen, plaid en bloempot. Maar nu was het tijd voor een echte okergele eyecatcher!


Toen ik op de site van Funsdesign de okergele HAY About a Chair eettafel stoelen (mosterd) zag was ik op slag verliefd. Dit was de eyecatcher waar ik naar op zoek was. Het design van de stoelen is natuurlijk sowieso helemaal de BOM, in elke kleur! Maar nu ze ook nog in mijn favoriete trendkleur verkrijgbaar zijn, was ik echt niet meer te houden haha.

Hay is een Deens merk dat prachtige stoelen, bijzettafels, vloerkleden en woonaccessoires maakt en waar ik groot fan van ben. Typisch Scandinavisch design met een moderne uitstraling in frisse kleuren. Hay werkt veel samen aanstormende jonge ontwerpers, maar ook met de echte rotten in het vak. Hay tafels en stoelen hebben vaak herkenbare vormen, maar dan net even anders. Ze maken mooi tijdloos design waar je niet op uitgekeken raakt.


Ik scoorde er meteen twee voor aan een kant van de eettafel. Zo is de verhouding precies goed :) Het is echt een grote verandering en het staat zo gaaf. De kleur straalt ook altijd iets vrolijks uit vind ik en het gebruik van deze stoelen haalt mijn eethoek dan ook echt op. Alsof de zon altijd schijnt. Ik ben er ontzettend blij mee! Ben jij nog helemaal happy met je eethoek? Je kunt dus heel gemakkelijk met behulp van een aantal nieuwe eetkamer stoelen een nieuwe look creëren. Vervang ze net als ik maar aan een kant van de tafel. Zo hoef je niet meteen te investeren in een hele nieuwe eethoek.


De Hay about a chair is in vele verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar HIER in de Fundesign webshop. Daarnaast vind je er nog vele andere prachtige designmeubels dus neem gerust even een kijkje. Ik wens je een hele fijne vrijdag en alvast een heel fijn weekend!

Liefs Lies

  dit bericht bevat gesponsorde materialen.

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (3)

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Heel mooi!
  Oker is zo’n mooie, warme tint. Deze kleur geeft gelijk sfeer.
  En ja, een rustige basis is zo fijn. Dan kun je volop variëren met accessoires.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Ilse, ik ben er zo happy mee!

   Reply

 • Avatar

  Lotte

  |

  Die stoelen maken je woonkamer echt af! Echt heel mooi, ik ben net verhuist en ik zoek nog leuke stoelen en salontafels voor in mijn huis. Ik wilde ook een gele kleur toepassen in mijn nieuwe huis, dankjewel voor de inspiratie!

  Reply

Laat een reactie achter