fbpx


WALLLL posters! (incl. give-away)

Posters zijn echt onmisbaar bij mij thuis. Je kunt met posters heel gemakkelijk vernieuwen per seizoen. Een zonnige poster van een strand, met palmbomen, zorgt er meteen voor dat je in het voorjaar al smacht naar de zomer. Die kracht van een foto vind ik heel intrigerend. Ik kan er naar blijven kijken!


In de herfst heb ik weer andere fotoposters hangen, namelijk van het bos. Het groen, de bomen en hoe de zon erdoor schijnt zal mij nooit vervelen. Het doet me denken aan mijn fantastische reis naar Lapland. Als ik in de keuken sta word ik daar dus tijdens het koken steeds aan herinnert. Dat is zo fijn!


Niet zo lang geleden ontdekte ik een hele fijne shop met prachtige posters. Ik heb het over WALLLL.com. waar je uit een hele mooie selectie foto’s of prints kunt kiezen. Ik was op slag verliefd op deze prachtige bos afbeelding met de perfecte tekst erop. En ik zocht nog een mooie poster voor in onze slaapkamer. Die heeft net een make-over gehad dus ja….daar hoort natuurlijk een nieuwe poster bij haha. Maar voorlopig hangt hij toch in de woonkamer want hij is zooo gaaf!


Voor de slaapkamer poster had ik al een lijst in huis, maar Wallll.com verkoopt een prachtige zwarte stoere lijsten in de shop. Die zie je hier bij de A4 posters die ik in de woonkamer heb. Mooi he! En superleuk nieuws…ik mag aan een van jullie zo’n leuke poster of print naar keuze en zo’n mooie lijst weggeven. Dat is gaaf he! Wil jij kans maken op dit mooie accessoire? Laat dan onder dit bericht een reactie achter met daarin welke poster of print jij graag zou willen winnen.


Wie weet hoor jij volgende week dinsdag wel dat je hebt gewonnen!! Ik ben super benieuwd naar welke poster jou favoriet is. Inmiddels zijn er al weer een heleboel nieuwe aan de collectie toegevoegd, dus dat wordt moeilijk kiezen :)  Ik wens je heel veel succes en alvast een heel prettig weekend!

Liefs Lies

Labels:, , , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (16)

 • Avatar

  Jolan

  |

  Fieuwhhhhh…wat een plaatje zeg die mooie afbeelding met het prachtige bos “Let’s get Lost”
  Deze mag naar mij…heb er een bijzonder mooi plaatsje voor!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Super leuk dat je meedoet!! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Hanneke Lamberts

  |

  Hoi Lisanne, bedankt voor de fijne tips! Want als ik niet win weet ik waar ik die ontzettend gave poster van Let’s get lost kan scoren. Vorige week al genoten van al die prachtige Scandinavië foto’s en je enthousiaste verhalen. Zo aanstekelijk dat ik bijna niet kan wachten tot ik er zelf eens heen mag gaan. Lijkt me geweldig om daar te gaan hiken. En natuurlijk moet je daar niet echt “verdwalen” met al die beren. 😉 Maar het is heerlijk om te verdwalen, ver weg van de wifi. Terug naar de natuur! Fijne avond.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Hanneke, Ow het is echt zo fantastisch daar!!! Ik wens het iedereen toe :) Ik kijk alweer uit naar een volgende x. En Superleuk dat je meedoet met de Give away! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Angelique

  |

  Let’s get lost is echt supermooi!!! Die zou ik graag willen ophangen. 😍😍😍

  Reply

 • Avatar

  Helena Kampinga

  |

  Mooie posters. Ik vind het bladerdak heel erg mooi. Die zou een mooi plekje in mijn huis krijgen. Met beide voeten in de grond, soms dromend in de lucht. Leuke actie!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Superleuk dat je meedoet :))

   Reply

 • Avatar

  Ilonka

  |

  Wauw!!! Lets get lost😍 ik woon midden id polder-alles groen mn slaapkamer is nu wit geverfd en k zoek zocht😉nog iets moois wat by mn slaapkamer omgeving past👍🏻

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Oe, wat leuk weer zeg, je weet ‘t altijd weer mooi te combineren 👌
  Mocht ik winnen dan kies ik voor de afbeelding wilde peen. Een mooi rustig plaatje, lijkt me heerlijk naar te kijken na een drukke dag of kalm mee te ontwaken 😊

  Reply

 • Avatar

  Nell

  |

  Hoi Lisanne,
  Volg al een hele tijd,heb zelf geen blog of site.Maar op fboek kan ik alles lezen bekijken,like delen enz.Vandaar dat ik reageer op die poster.Het zee gezicht vind ik prachtig.Kan niet meer op vakantie dit geeft echt vakantie gevoel.dus reageer ik op je give a way.
  Ik ga like en delen.
  .. groet Nell.

  Reply

 • Avatar

  Mariska van Geelen

  |

  Dat zou leuk zijn! Ben bezig om mijn werkkamer te verbouwen dus dit komt wel van pas 😊😍

  Reply

 • Avatar

  Nicole v Dongen

  |

  Wat een gave posters! Inderdaad moeilijk kiezen, maar de zwart wit print van de Schotse Hooglander is mijn favoriet. Doet me denken aan mijn ouderlijk huis waar we vroeger uitkeken op deze prachtige beesten. Het zou dan ook erg leuk zijn om deze mooie herinnering in de keuken op te hangen.

  Reply

 • Avatar

  Marjan

  |

  Oooohhh, ik zou graag de poster van Wanderlust winnen! Heb net m’n eethoek vernieuwd en zoek nog naar mooie wanddecoratie. Deze zou echt perfect zijn!

  Reply

 • Avatar

  Juffrouw Truus

  |

  Let’s get lost! Heerlijke tekst, mooie foto. Doe mij die maar.

  Reply

 • Avatar

  Mirella Groeneveld

  |

  Hoi Lisanne.
  Wat een leuke give away weer!
  Ik vind de poster van de hangbrug zo mooi. Zou prachtig staan in ons nieuwe huis.
  Groeten Mirella.

  Reply

Laat een reactie achter