fbpx


4 x stylen met een lichtsnoer

Licht:
Ik ben hier nog steeds heerlijk bezig met de kerstversiering en ik ben gek op lampjes. Tijdens de toch al donkere en koudere maanden verlang ik enorm naar warme lichtpuntjes :) En ik vind het altijd een leuke uitdaging om op zoek te gaan naar verschillende kerstverlichting. Naast de lichtjes in de kerstboom wil ik graag op andere plekken ook mooie lichtspots :)


Ik ben helemaal weg van die prachtige lampjes snoeren met grote lampjes. Je ziet ze vaak in de tuin. Die zijn zo stoer! Ik vond bij Fundesign het perfecte snoer. De witte Bella Vista van Seletti.  De Led Lampen zijn van melkglas en stralen warm licht uit en worden niet warm. De Bella Vista van Seletti is prima geschikt voor buiten maar kan dus ook binnen gebruikt worden. Het lichtsnoer wordt geleverd met 10 lampen en tussen elke lamp zit 1 meter ruimte. Het is echt een stoer en opvallend snoer!

 
Seletti:
Het Italiaanse bedrijf Seletti is opgericht in de jaren zeventig en begon als een bedrijf dat mooie spullen importeerde uit China en Thailand. Later ging het bedrijf zelf producten ontwerpen en produceren en groeide uit tot een groot design topmerk. Seletti staat bekend om haar originele en humoristische ontwerpen, die je steeds op het verkeerde been zetten. Ze bedenken en maken werkelijk alles, van lampen tot meubels, servies, bestek tot accessoires. Fundesign heeft van de uitgebreide Seletti collectie een aantal verschillende lampjes gekozen, leuk design met een knipoog. En ook dit stoere en tijdloze snoer is door hen ontworpen.
 
 
Lichtsnoer:
Ik heb dit lichtsnoer op vier verschillende manieren gestyled voor de feestdagen. Op de eerste foto zie je het snoer aan de muur hangen. Aan een muurknop als een bosje bij elkaar. Dit is een lekker nonchalante en speelse manier om het lichtsnoer te gebruiken.  Op de tweede foto stopte ik het lichtsnoer in een stolp. Een strakke en vierkante stolp :) Zo creëer je als het ware een zelf een lamp.

Op de derde foto stopte ik het lichtsnoer in een mooie rieten mand, de combinatie van het stoere snoer met het natuurlijke materiaal vind ik echt prachtig. En het geeft echt een mooie spot licht af op de plek waar je de mand neerzet. En natuurlijk mag als vierde style-tip ook de gebruikelijke manier niet ontbreken :) Gewoon gezellig aan het plafond! Tussen de vrolijke papieren kerstslingers.

Black Friday:
Welke manier van stylen vin jij het leukst? Ik vind het leuk als je een reactie achter laat :) Wil jij ook zo’n stoer snoer in huis. Je vindt het prachtige Seletti snoer hier in de webshop van Fundesign.

En ik heb ook meteen een superleuke shoptip, want vanaf vandaag in verband met Black Friday krijg je maar liefst tot 20% korting op de gehele Fundesign collectie. En dat loopt het hele weekend door tot en met Cyber Monday. Dat is nog eens een leuke deal he!

Ik wens je alvast een heel fijn weekend en misschien wel veel shopplezier!

-X- Lies

Ps: check wel van te voren of jouw lichtsnoer ook geschikt is om hem op deze manier te gebruiken. Deze blog is een samenwerking met Fundesign, op mijn blog geef ik uitsluitend mijn eerlijke en persoonlijke mening.

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Wat gezellig en sfeervol!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   hanks Ilse, ik vind het ook zo gezellig staan :) Kom maar op met die donkere en koude dagen!

   Reply

 • Avatar

  Anne

  |

  Heel tof die lampjes! Zo kan je ze ook best het hele jaar door gebruiken, nog leuker haha :) mag ik vragen waarvan de strakke stolp van is?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Anne, tuurlijk die is van Zilverblauw uit de WOWN collectie voor de Kwantum :)

   Reply

Laat een reactie achter