fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
21 december 2018

Inpakworkshop en een engel haken..!

Afgelopen weekend ging ik samen met een vriendin iets leuks doen :) We proberen een paar keer per jaar tijdens onze “date” een leuke en gezellige workshop te volgen van iets wat we nog niet eerder gedaan hebben.

Workshop

Afgelopen weekend ging ik samen met een vriendin iets leuks doen :) We proberen een paar keer per jaar tijdens onze “date” een leuke en gezellige workshop te volgen van iets wat we nog niet eerder gedaan hebben. Of van iets dat er gewoon te gek uitziet haha. Dit keer gingen we onze kerstcadeautjes inpakken en wel op een hele mooie manier!


Bij Jorian die ik via Instagram leerde kennen om precies te zijn. Op een prachtige locatie in Rotterdam werden we zaterdag verwacht voor een hele gezellige middag. Met de meest prachtige materialen echt! Wat was het gaaf om te doen, hierboven zie je het eindresultaat van de pakjes die ik kreeg. Mijn pakjes zijn met mijn vriendin Liesbeth mee naar huis gegaan. Deze workshop is echt een aanrader voor iedereen die dol is op cadeautjes en geweldig mooi inpak materiaal.Kerstboom

Heb jij  ook zoveel zin in de kerstvakantie! Ik echt enorm :) Even bijtanken voor een nieuw jaar met een heleboel grote nieuwe uitdagingen. Onze kerstboom staat al even te pronken en ik kan niet wachten om er straks dagen van te kunnen genieten. Staat er bij jou ook een boom? En heb je een echte of een neppe? Wij hebben altijd een echte boom en met alleen lichtjes. Ik vind de boom zelf al zo prachtig en een echte boom ruikt altijd zo lekker in huis..!


Zie je deze foto hierboven? Daar deel ik een sneak peek van een nieuw Lontwol project dat eraan komt…en daarbij hoort ook een geweldige Instagram give-away. Ik zou zeggen hou mijn Instagram in de gaten als je kans wilt maken op toffe dingen :) want dit wil je niet missen. Meestal geef ik zelf natuurlijk van alles weg. maar…give-away

Ik won afgelopen week ook zelf nog iets heel leuks. Bij Woolobject won ik een hele toffe DIY kit om een ijskristal en een engel te haken. Hoe tof is dat! En er zit echt prachtige pure wol bij. Kwa kleur koos ik voor een lichte grijsgroene kleur en ik vind hem echt zo mooi geworden! Misschien een leuke tip voor als je nog op zoek bent naar een origineel kerstcadeautje :)
Ik wens je alvast een heerlijk weekend en zie je maandag!Liefs Lies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving