fbpx


Landleven kerstloper haken

Leuk nieuws vandaag..!! Ik mocht gewoon nog een supertof haakpakket ontwerpen voor Landleven Magazine:) En dat vind ik zo superleuk om te doen. Eerder ontwierp ik natuurlijk al het vrolijke en kleurrijke kussenpakket, wil je daar meer over weten? klik dan HIER.


Dit keer ging ik aan de slag voor de feestdagen! En wanneer ik aan kerst denk, denk ik aan sterren. Ik ben dol op sterren haha. Dat weten jullie natuurlijk ook al lang gezien mijn eerste boekermee vol zit :) Ik vind ze stoer, strak en toch heel feestelijk. Eigenlijk kunnen ze prima het hele jaar door, maar met de feestdagen zijn ze extra bijzonder. Daarnaast doen ze me denken aan die mooie heldere winteravonden in Finland waar ik honderden sterren in de lucht zag.


Tijdens de wintermaanden is het extra leuk om het thuis gezellig te maken. Gezellig met familie en vrienden aan tafel en daar lange avonden kletsen bij kaarslicht. Met deze prachtige tafellopertover je meteen een feestelijke sfeer op tafel. Je haakt hem heel gemakkelijk zelf met behulp van een heleboel winterse sterren. Zo krijg je een uniek resultaat. Met het mooie gouden accent in de rand straalt hij meteen luxe uit.


In Landleven magazine nummer 11 vind je ook nog een stel sjieke onderzetters om een complete set op tafel te toveren. De gebruikte parelsteek is een hele leuke uitdaging om te haken. Ik gebruikte o.a. lila in combinatie met gouddraad, dat is weer eens wat anders dan het gebruikelijke kerstrood en groen :) Maar je kunt ze natuurlijk in alle kleuren haken.


En ik heb nog meer mega tof nieuws, want ik mag gewoon weer 2 te gekke haakpakketten weggeven aan jullie!!! Ja dat is toch de bom he. Dus…wil jij ook feestelijk het jaar uit? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en wie weet hoor jij volgende week maandag wel dat je hebt gewonnen.

Kan je niet wachten of wil je meer lezen? Kijk dan gauw hier!

Heel veel succes!
X Lies

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (39)

 • Avatar

  Lia Vermeulen

  |

  Dankjewel voor je inspirende ontwerpen . Ik hoop in het nieuwe jaar ook veel moois te kunnen maken met b.v. een gewonnen haakpakket :)

  Reply

 • Avatar

  Marijke Maris

  |

  Wat een mooie kerstloper! Ik wil graag een kansje wagen, groetjes Marijke

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Leuke opdracht lijkt mij dat. En sterren horen voor mij ook bij deze tijd van het jaar.
  Dus ik waag graag een kans.

  Reply

 • Avatar

  Martje

  |

  Wat een gaaf ontwerp! Mooi chic voor kerst. Ik doe graag mee :)

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Ooowww dit vind ik zo feestelijk en mooi, ik krijg hier echt zin in.
  Is te lang geleden dat ik wat gehaakt heb, prachtig!
  Lieve groet, Arja

  Reply

 • Avatar

  Madebytrijntje

  |

  Heerlijk die sterren en wit met goud is een topcombinatie! Doe graag mee ☆☆☆

  Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  Wat een gave give away!
  Zelf ben ik dol op sterren dus ik doe heel graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Elsbeth Verschoor

  |

  Echt heel mooi!! Lijkt me leuk om mee aan de slag te gaan.
  Dus ik waag graag een gokje ….

  Reply

 • Avatar

  Nell

  |

  Hoi Lisanne,
  Ik doe graag mee met de give a way,van deze laatste maand van December.Zijn altijd inspirerende items die je maakt.,is het niet op ,zolder of keuken,dan is nu de huiskamer aan de beurt.Dit lijkt mij een leuke Kerstloper.Ben nu de roze ster aan het maken in het blauw.Voor mijn kleinkinderen voor de Kerst.
  Groet Nell.?

  Reply

 • Avatar

  Annet

  |

  ?wow✴️wat✨een⭐ geweldige? tafelloper? !!!!
  Daar waag ik graag een gokje voor. Héél mooi!

  Reply

 • Avatar

  Carmen

  |

  Wauw superleuk Lisanne!! Ik doe graag mee ♡♡ hele fijne kerstdagen gewenst!

  Reply

 • Avatar

  Jessica Dorenbos

  |

  Wat super lief…in maart 2020 ga ik naar Finland om het Noorderlicht te zien…deze finse sterrenhemel wil ik wel vast haken…om alvast in de sfeer te komen.

  Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Wat een leuke feestelijke tafelloper! Ik loot heel graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Jolanda

  |

  Stertastich ik doe graag mee erg leuk

  Reply

 • Avatar

  Linda Annink-Vonk

  |

  Wauw wat een beauty ? GEZELLIG om die op tafel te hebben liggen en super om te h(m)aken, mijn haaknaalden staan te springen om te beginnen……;-)

  Reply

 • Avatar

  Neelie Hut

  |

  Gaaf ik doe graag mee lijkt me super om het met kerst op de tafel te leggen

  Reply

 • Avatar

  Margriet

  |

  Superleuk voor de kerst! Ik doe graag mee met de winactie!

  Reply

 • Avatar

  Paulette

  |

  Lijkt me leuk om een zelfgehaakte tafelloper in onze nieuwe huis te kunnen leggen zodat het huis een fijne kerstsfeer kan krijgen. Ik word iedere keer weer blij als er een blog online komt van je :)0

  Reply

 • Avatar

  Paulette

  |

  Lijkt me mooi om met een zelf gehaakte tafel loper de kerstsfeer in mijn nieuwe huis te brengen ? Ik word altijd blij als ik weer een nieuwe blogpost online zie staan

  Reply

 • Avatar

  Gertie

  |

  Wat een mooie loper! Lijkt me geweldig om het pakket te winnen en er ook een te kunnen haken!!
  Fijne feestdagen!

  Reply

 • Avatar

  Irene

  |

  Wat een mooie setje voor op de kersttafel! Ik waag graag een kansje op het haakpakket, zodat ik dat kan maken voor volgendjaar
  Kerst. Duimen!

  Reply

 • Avatar

  Christa

  |

  Wat een supermooie loper!Ik zoek al jaren naar iets leuks op mijn eettafel tijdens Kerst.Maar nog niet eerder iets geschikts gezien.Nu wel,dus ik loot graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Heleen

  |

  Wat een mooie ontwerp! Ik wil graag een kans om dit pakket te winnen.

  Reply

 • Avatar

  Ellen

  |

  Leuk! Ook ik doe graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Iris

  |

  Ja superleuk. Daar kan ik wel wat mee ?.

  Reply

 • Avatar

  jonne

  |

  Omdat mijn man met zijn telescoop naar de sterren kijkt vanuit de tuin, kan het bij ons binnen ook niet aan sterren ontbreken. ? Hoe toepasselijk zou deze prijs dus zijn… en lijkt me ook een leuk werkje om te maken ?

  Reply

 • Avatar

  Anita de Bruin

  |

  Wat geweldig! Ze zijn prachtig: de loper en de de onderzetters! Ik had ze al in de landleven gezien, maar omdat ik nog bezig ben de kussens uit het landleven niet het pakket voor de loper besteld. Wel vast bolletjes klaar gelegd voor de onderzetters als tussendoortje ? . Ik doe nu graag mee voor het pakket!

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Leuk dat je weer iets mocht ontwerpen voor Landleven. En je bent er weer goed in geslaagd. Deze loper past mooi bij de sterren die je eerder hebt bedacht.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Laura de Kraaij

  |

  Het lijkt mij enig om zoiets leuks te winnen?.

  Reply

 • Avatar

  berthilda

  |

  Wat een super mooie tafelloper. Ben echt fan van wat je maak, en ik zou het geweldig vinden om dit te mogen winnen. Kunnen we straks met kerst, onze 2 kindjes genieten aan een mooie kersttafel. En nu ik toch nog verlof heb, heb ik de tijd om zo iets gaafs te haken. Ben benieuwd..

  Reply

 • Avatar

  Miranda

  |

  Wat super leuk! Dit is de tafelloper voor de feestdagen. Zou hem supergraag winnen…

  Reply

 • Avatar

  Boukje

  |

  Dat noem ik nu een feestelijk uiteinde! Mooi pakket, mooie actie en mooi gebaar. Count me in om te loten, want wie niet waagt…..

  Reply

 • Avatar

  Ingrid Terpstra

  |

  “Ik zie sterretjes”!! ;-) Heel veel sterren;die ik graag zou willen maken voor de gezelligheid. Met deze kleuren past het prima bij en in ons huis. Doe graag mee! Fijn zulke gezelligheidsmakers. Warme en fijne feestdagen gewenst!

  Reply

 • Avatar

  Marloes O.

  |

  Ik zou deze graag willen winnen voor een vriendin, die net begint met haken! Zou een leuke verrassing voor haar zijn.

  Reply

 • Avatar

  Karin

  |

  Lijkt me super om te winnen. Leuk om te maken in de kerstvakantie alvast voor volgend jaar kerst!

  Reply

 • Avatar

  Mirjam S

  |

  Prachtig!! Ik doe graag mee..

  Reply

 • Avatar

  Greetje

  |

  Heel mooi! Dat pakket zou ik graag winnen :-)

  Reply

 • Avatar

  Irene B

  |

  Ik doe graag mee voor de giveaway. Ik had het landleven magazine vol enthousiasme gekocht om de tafelloper te maken,…. staat het patroon er niet in. Dus via deze weg zou het extra leuk zijn het patroon te kunnen bemachtigen. Ik ga heel hard duimen!

  Reply

Laat een reactie achter