18 december 2018

Licht..! Een nieuwe lamp uitzoeken

Licht

Elke week wordt ons huis meer af maar toch ontbreken er ook nog wel wat dingen hier en daar. De puntjes de i noemen ze dat toch? Mijn hobbykamer is helemaal af op de lamp na. Er hangt een oudere witte kroonluchter nu en naast dat het niet mijn smaak meer is (was het 15 jaar geleden toen ik hem kocht wel) geeft hij ook niet voldoende licht in de kamer.

Nu wil ik jullie om hulp vragen, want ik kan echt niet kiezen welke lamp ik moet ophangen. Ik heb bij Lamp en Licht een aantal hele mooie exemplaren op het oog, maar welke past er nu het beste in die kamer..? Ik hoop dat jullie me willen helpen bij het maken van een keuze want ik vind ze allemaal prachtig!

Lamp 1 en 2

Als eerste zag ik de witte hanglamp met de gaatjes, kwa design is hij echt geweldig. Maar zou hij voor in die ruimte genoeg licht geven? Dan de tweede, deze prachtige glazen bollamp. Die is helemaal volgens de laatste trends en past kwa kleur perfect in de ruimte.

Lamp 3

Maar dit derde industriële exemplaar vind ik dus echt helemaal de BOM! De looks zijn echt fantastisch he, lekker stoer en clean. Je hoort het, op dit moment heeft dit model wel het een streepje voor :) Vinden jullie dat ook? Of vind jij juist een ander model mooier?

Lamp 4

Deze vierde lamp is heel strak en clean, echt een beetje simpel model. Maar wel heel tof door de prachtige lampenbol die erin zit. Het heeft echt niet meer nodig. Maarja is ie misschien toch te simpel voor mijn craftroom?

Lamp 5

Dit vijfde model met een stoffen kap, in mijn favoriete kleur :) is natuurlijk ook prachtig en past perfect bij de kleurren in mijn kamer. En hij is lekker groot dus ik denk dat hij superveel licht zal geven. Weer een pluspunt!

Lamp 6

En dan als laatste zag ik deze zesde prachtige lamp met messing bladeren. Ook een lamp die perfect bij de trends past en ik ben natuurlijk dol op goud. Maar ook bij deze lamp is mijn enige twijfel of hij voldoende licht zal geven? Want ik weet wel zeker dat hij werkelijk prachtig zou staan aan het plafond in mijn craftroom :) Wil je meer lampen uit hun collectie zien omdat jij ook op zoek bent naar inspiratie? Je vindt deze prachtige lampen hier in de shop van Lamp en Licht.

Maar nu de grote vraag..?!? Welke moet ik kiezen? Laat jou keuze alsjeblieft achter in een reactie hieronder, dan kan ik hopelijk eindelijk een keuze maken. Ik wens je een hele fijne nieuwe week!

X Lies

12 reacties op “Licht..! Een nieuwe lamp uitzoeken”

  1. Janina schreef:

    Hoi Lisanne, lamp 3 vindt ik t gaafst, en t meest bij je passen, maar mijn ervaring is wel dat dat soort licht niet fijn is als je er echt veel in kijkt, weet niet hoe dat zit op jouw kamer , in zo’n geval zou ik dan voor nr 5 kiezen , groet Janina

  2. Madebytrijntje schreef:

    Ze zijn echt allemaal prachtig, maar ik zou zelf voor lamp drie gaan, mooi design en ook veel licht denk ik! En die manden met garens, om verlief op te worden!?

  3. Shirley schreef:

    Ik vind persoonlijk lamp 2 en 5 super. Ze lijken totaal niet op elkaar, maar zouden beiden tof staan in je hobbykamer. Lamp 2 vind ik een tikkeltje stoer en lamp 5 oogt heel rustig.
    Lastig hoor…. Weet er alles van. Moet voor de verdieping ook nog voor 3 ruimtes een lamp gaan uitzoeken

    Liefs, Shirley:)

  4. Frederika Creates schreef:

    Ik zou gaan voor nummer 3! Ze zijn allemaal prachtig overigens! Succes met het nemen van een beslissing. Groetjes, Frederika

  5. Verie schreef:

    Super leuk, lamp 2, 3 of 4 vind ik mooi, vooral 2 en 4! Succes met kiezen! Fijne avond! Liefs, Verie

  6. Arja schreef:

    Mijn voorkeur is lamp 2, stijlvol maar door de fitting springt die er echt uit. Bij lamp nummer 3 denk ik aan een woonboot, wel stoer maar niet trendy. Hopelijk helpt dit je op weg, andere zijn te gewoon, saai of iet wat apart ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving