fbpx


Nieuwe raambekleding in de slaapkamer

Houten jaloezie
Zoals jullie wel weten hebben wij ons (t)huis de afgelopen maanden flink onder handen genomen. Ik had de meeste meubels al vanaf dat we gingen samenwonen en een aantal dingen pasten echt niet meer bij onze nieuwe smaak.

Dus gingen die op marktplaats en gingen we op zoek naar nieuwe dingen. En als je dan toch zo bezig bent met een andere vloer en nieuwe meubels kun je het beste ook maar meteen even de muren sauzen :) en dan kom je er tijdens het verven achter dat ook je raambekleding wel aan vervanging toe is na al die jaren.

Op zoek
Zo gingen we ook aan de slag in de slaapkamer. Daar kochten we geen nieuwe meubels, maar ging er wel een nieuwe kleur op de muur en scoorde ik een nieuw dekbedovertrek zoals je in dit bericht kon lezen. Ons oude rolgordijn wat we hadden meegenomen vanuit ons eerste flatje zag er inmiddels ook echt niet meer uit. Het was vies geworden en er zaten zelfs een paar gaatjes in. Tijd voor iets nieuws, iets fris en iets wat er mooi uit ziet!

Maarja…er is nogal veel keus. Beneden in de woonkamer hebben we een mooi wit vouwgordijn, maar dat leek me niet echt geschikt genoeg voor de slaapkamer. Het moet namelijk wel donker zijn :) Gordijnen zijn bij ons helaas geen optie omdat Kees denkt dat die zijn uitgevonden om aan te krabben. Ik ging online op zoek en kwam terecht bij houten jaloezieën. Die zien er echt prachtig uit, ze stralen een soort luxe uit dus dat leek me wel wat.

Veneta
Bij Veneta.com vond ik ook nog een hele mooie betaalbare variant, maar ik vind het toch altijd een beetje moeilijk om zoiets via internet uit te zoeken. Totdat ik zag dat je kleurstalen kunt opvragen om te kijken welke soort en kleur hout het beste bij je interieur past. Meteen gedaan natuurlijk en de Harmony Zijde Wit past het mooist bij de kozijnen van ons huis.

Wat ook top is dat je hem kunt laten inmeten door een professional, want ook dat vind ik nogal eng :) En zo weet je zeker dat het niet misgaat. Ik kon niet wachten tot hij binnen zou komen en twee weken later was het dan zover! Het is zoooooooooooo mooi! Wat een verbetering met ons oude rolgordijn dat er niet meer uitzag. Naast dat het een mooi nieuw en schoon product is, is de verandering echt veel groter.


Zo’n houten jaloezie straalt echt veel meer luxe en warmte uit. Daarnaast heb je ook meteen veel meer opties, want waar je een rolgordijn alleen maar omhoog of omlaag kan doen. Kun je met deze houten jaloezie precies kiezen hoeveel licht je wilt binnenlaten. Ik vind het echt een wereld van verschil en ben er super happy mee. Het enige nadeel is dat ik ze nu ook in de andere twee kamers wil hahaha.

Wat voor raambekleding hebben jullie in de slaapkamer? En bevalt dat ook zo goed? Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat zodat we elkaar nog meer kunnen inspireren.

Fijne dag!
X Lies


Dit bericht is een samenwerking met Veneta.com, op mijn blog geef ik uitsluitend mijn persoonlijke en eerlijke en mening.

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  Shirley

  |

  Super keuze Lisanne!
  Ik wil ook zooo graag houten jaloezieen, maar we hebben voor nu gekozen voor roljaloezieen voor de slaapkamers en inbetweens voor de woonkamer. Ons huis heeft nog van die lelijke aluminium kozijnen en als we deze ooit, want eerst weer sparen, gaan vervangen, dan komen er waarschijnlijk ook houten jaloezieen.
  Veneta is een goede keuze… ken verschillende mensen die hier de raambekleding besteld hebben en zeer tevreden zijn.

  Liefs, Shirley:)

  Reply

 • Avatar

  Jan WIllem

  |

  Dag Lisanne,
  Mooie kleur op de muur! Zou je de kleurcode / het type verf willen delen?

  Dank vast!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Jan Willem, het is de kleur Avocado van Histor. Groeten Lisanne

   Reply

   • Avatar

    Jan Willem

    |

    Bedankt Lisanne!

    Reply

Laat een reactie achter