fbpx


DIY: Maak je eigen lamp!

Dat ik op zoek was naar een nieuwe lamp voor in mijn craftroom wisten jullie natuurlijk al :) Een tijdje zat ik met meerdere modellen in mijn hoofd en vroeg ik jullie hier op mijn blog om hulp bij het kiezen. Niet lang daarna kwam ik in contact met Snoerboer en vroegen zij of ik in was voor de ultieme DIY lamp.


Natuurlijk ben ik daar voor in, ik vind het concept namelijk helemaal de BOM! Het is toch supergaaf om zelf te kunnen kiezen hoe je lamp eruit ziet en hem dan ook nog eens zelf te maken. Van snoer, fitting, tot lamp, alles bepaal je zelf. Ik ben natuurlijk dol op goud en groen en na een tijdje rondkijken op de site van Snoerboer (het aanbod is echt groot) vond ik de perfecte combi voor mijn lampenbundel :)


Toen ik alle onderdelen in huis had, ging ik aan de slag! Er zit een heel duidelijke stap voor stap werkbeschrijving bij en ook de online filmpjes maken het heel gemakkelijk! Als eerste maak je het snoer klaar om in de fitting te bevestigen. Daarna schuif je (ik koos voor siliconen fittinghulzen) de prachtige hoezen eromheen, dan heb je meteen al een beeld van hoe het gaat worden.


Daarna maak je het snoer op de juiste lengte voor de lamp. Ook de andere twee snoeren zet je op deze manier in elkaar. Zo krijg je die toffe bundel lamp. Ik koos ervoor om 2 verschillende gouden strijkijzer snoeren op 3 verschillende lengtes te gebruiken. Dat geeft de lamp een lekker speels effect en zo verdeel je het licht ook nog een beetje.


Dan hoef je alleen nog maar de snoeren aan de plafondkap te bevestigen. Dat is gelukkig ook heel makkelijk en ik was alleen benieuwd hoe je van drie lampen één maakt :) Maar wat blijkt, daar heb je dus super handige verbinders voor. En ook die uitleg staat uitgebreid op de website van Snoerboer. Nu kan hij aan het plafond. Hoe gaaf is dit! Haha ik ben echt helemaal verliefd deze lamp…


Zie je hoe gaaf hij hangt te shinen!! Ik ben zo happy met het eindresultaat, we hebben meteen veel meer licht in de kamer en de kleuren vloeien zo mooi over. Het is echt de perfecte lamp, eindelijk een hippe en ook nog zelfgemaakte lamp! Wil jij ook aan de slag met deze te gekke DIY uitdaging? Je vindt alle benodigdheden voor het zelf maken van de lamp op de site. En ook de service is geweldig, want kom je er niet meteen uit kun je Snoerboer altijd bellen/mailen voor hulp.

Ik zit voorlopig lekker in mijn craftroom!

Fijne dag! Liefs Lies


deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Snoerboer, op mijn blog geef ik uitsluitend mijn eigen oprechte mening.

Labels:, , , , , , , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

  • Avatar

    Ellen

    |

    Echt leuk (geworden)….. kan me voorstellen dat je ervan geniet!

    Reply

Laat een reactie achter