fbpx


Create your life..! (give-away)

Soms zie je een accessoire voorbij komen en dan denk je…ja die is voor mij gemaakt! Ik hou van mooie spullen, dat is geen geheim, wel koop ik tegenwoordig veel minder dan vroeger. Omdat ik inmiddels weet dat ik niet veel nodig heb. Maar sommige sieraden zijn meer dan alleen een armband.

En dat geldt absoluut voor de armbanden van MindPiece! Ik vind hun statement armbanden echt zo tof. Hun missie is:

To spread the power of optimism. With MindPiece bracelets we want to inspire, motivate and empower women.

Optimism is not blind faith, but rather the ability to be hopeful about the future, and to channel your own capabilities, towards building a brighter future for yourself. It is also the ability to look for the best in any situation. The bracelet brand MindPiece was started as I needed a daily motivation myself. I found the perfect solution and decided to share it with other women.

A optimistic attitude is helpful towards life. It allows you to consider all the ways in which you can be successful in whatever challenges you are facing. That may be building your dream career, raising your self-confidence, improving your health and construct better relationships.

En zo werkt het voor mij echt, ik heb de gouden armband met create your life aangeschaft. Want dat is echt mijn motto :) Je hebt niet alles in de hand natuurlijk, maar een hoop ook wel. En naast dat ik sterk geloof in het inrichten van je eigen leven zoals je zelf wilt. Staat create natuurlijk ook voor mijn uit de hand gelopen creatieve hobby hahah.

Ik merk dat ik geloof dat je bijna alles kan, als je er maar in gelooft en er 150% voor gaat. Natuurlijk is een dosis geluk ook niet verkeerd, maar ik geloof wel dat je dat ook zelf kunt creëren door er echt in te geloven. 10 jaar terug had ik niet kunnen geloven dat ik dit nu allemaal heb bereikt. Door gewoon te doen, ervoor te gaan en erin te geloven!


Het is niet altijd zo geweest hoor, want het is natuurlijk niet altijd makkelijk. Maar zodra je mindset verandert, gaan er wel nieuwe deuren open. En zo’n armband staat natuurlijk prachtig, maar het herinnert je ook elke dag aan wat je belangrijk vindt en graag wilt!

En wat heel erg tof is, ik mag aan één van jullie zo’n prachtige armband cadeau geven!! Wil jij graag zo’n mooi sieraad met jouw levensmotto of een tekst die jou inspireert? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en geef daarin aan welke quote uit de shop bij jou past? As. maandag maak ik hier op mijn blog de winnaar bekend.

Fijne dag en alvast een fijn weekend!

X Lies

Labels:, , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (22)

 • Avatar

  Marieke

  |

  Ik zou graag een zilverkleurige armband willen winnen met de tekst ‘live, love, laugh’ dat zijn 3 woorden die belangrijk zijn in het leven! 💕

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Superleuk dat je meedoet..!!

   Reply

 • Avatar

  AnneMarie

  |

  Believe in yourself! ❤

  Reply

 • Avatar

  Nadia Verbeeck

  |

  Ik vind deze armbanden ook echt mooi en verfijnd. De quote erop geeft ze nog dat tikkeltje extra’s . Ik vind lke kleur mooi, en de quote die het best bij mij past, zou ‘Love Life’ moeten zijn, of ‘Never give up’, iets in dien aard ! Veel liefs en leuke actie ! 💝

  Reply

 • Avatar

  ingrid Riezebos

  |

  wat een prachtige armbanden! Daar zou ik er heel graag 1 van willen winnen. Ik zou kiezen voor de quote “live, love, Laugh”. Wij zitten al een paar jaar in zwaar weer maar blijven positief door voorgaande quote te hanteren. Alvast heel erg bedankt, sowieso voor de mogelijkheid om een kans te maken zoiets moois te winnen!

  Reply

 • Avatar

  Marion

  |

  Een goudkleurige armband -“Creatie your life” een dagelijkse herinnering voor jezelf 🙏

  Reply

 • Avatar

  Bianca

  |

  ‘Expect Miracles’ soms moet je in wonderen geloven om te bereiken wat je graag zou willen bereiken ❤️

  Reply

 • Avatar

  ginny spitsbaard

  |

  Een zilveren met “hold on” of “dare to be diferent and embrace it.” Beetje geleend en een beetje van mezelf. Wat je al niet leert na een burnout

  Reply

 • Avatar

  Christina

  |

  Make today count in het zilver ❤️

  Reply

 • Avatar

  Nell

  |

  Hoi Lisanne,
  vind je aanbod geweldig om mee te doen om een armband te winnen met een mooie inscriptie.Zou graag de zilverkleurige willen met de tekst :i never give up.
  Dat komt bij mij van toepassing.
  🌿

  Reply

 • Avatar

  Carla

  |

  Oh deze zijn mooi!Mag ik als Belgische ook mee doen?Dan waag ik graag een kansje op een rosé armband met de tekst: Everything is possible. Van toepassing op mijn eigen leven. Op 4 jaar tijd al zoveel verandering in mijn leven (zelf voor gekozen) dat ik soms van mezelf verschiet,in de positieve zin dan,hé!

  Reply

 • Avatar

  Danielle

  |

  Oh ik zou graag de zilveren armband willen winnen met de tekst ‘ pluk de dag’ leuk!

  Reply

 • Avatar

  Danielle

  |

  Een zilveren armband graag met pluk de dag erop…

  Reply

 • Avatar

  Jeanette

  |

  Leuke actie Lisanne. ik zou graag een zilveren armband winnen met de tekst Collect moments not things voor Ageeth van de blog Ogenzalf, zij kan wel een opkikker gebruiken.

  Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  No rain No flowers
  Mijn dochter heeft deze tekst heel lang op haar kamer gehangen. Zet je altijd weer met je voeten op de grond.

  Reply

 • Avatar

  Kathelijne

  |

  Hoi, hoi, wat een mooie armbanden. Als ik zou mogen winnen, dan de zilveren armband. Ik zou er graag, geef niet op, willen zetten, of, na regen komt zonneschijn. Liefs Kathelijne

  Reply

 • Avatar

  Elin

  |

  Super deze guve Seat.
  Een goudkleurige met dr tekst never give up zou leuk zijn om te winnen. Finkers crossed🍀

  Reply

 • Avatar

  Eva

  |

  Hoi Lisanne,

  Mijn zoon heeft op zijn kamer een klok. Er staat een leeuw op (daarom heeft hij deze klok gekozen). Er staat ook een tekst op: ‘Have courage, follow your dreams!’
  Elke avond als ik bij hem het licht uit doe lees ik deze tekst en denk ik: nu ga ik het doen!
  Ik zou het heel mooi vinden om deze tekst op een zilveren armband te hebben!

  Reply

 • Avatar

  Aartje

  |

  Wat zijn ze mooi in hun eenvoud. Ik zou gaan voor een goudkleurige Collect moments not things. Als reminder dat spullen niet belangrijk zijn, maar je moet genieten van alle mooie dingen en ervaringen die je opdoet in het leven.
  Groetjes Aartje

  Reply

 • Avatar

  Anna-Lotte

  |

  Create your life in het goud. Sinds kort zit er een gouden verlovingsring om mijn vinger en ik denk dat die combinatie echt prachtig is.

  Reply

 • Avatar

  Karin

  |

  Wat een prachtige armbanden! Ik zou kiezen voor een zilverkleurige met de tekst ‘never give up’. Ik ben op 50-jarige leeftijd gaan omscholen gegaan en ik vind het een pittige klus om een vierjarige deeltijdopleiding te doen. Soms heb ik de neiging om op te geven, maar ik ga door! Je bent nooit te oud om aan iets nieuws te beginnen!

  Reply

 • Avatar

  Anita H.

  |

  Ik ga voor zilver met de tekst ‘LIVE, LOVE, LAUGH”.

  Reply

Laat een reactie achter