fbpx


Stempel vreugde en meer…

Natuurlijk ben ik zoals gewoonlijk weer met een heleboel nieuwe projecten tegelijk bezig hahaha. Dat zal denk ik ook niet snel veranderen want er komen weer een heleboel toffe dingen aan!

Daar kan ik jullie hopelijk binnenkort meer over vertellen :) Maar vandaag wil ik jullie alvast wat sneak peeks laten zien en vertellen over mijn nieuwe mega coole aanschaf. Het is fijn als je iets vindt wat je al een hele tijd wilde hebben.

Eerst de sneak peeks, ik ben alweer met zomer projecten bezig haha, blijft gek he met de sneeuw nog op de stoep. Hierboven ziet je nog een heerlijk winters breisel waar ik mee bezig ben. Maar ik ben zoals je ziet ook alweer aan de haak met raffia. Heerlijk toch, al die verschillende maaksels!

Ik verkoop natuurlijk mijn eigen boeken in de webshop en wat ik daar het allerleukst aan vind, is dat ik die zo leuk in mag pakken voordat ik ze naar iemand toestuur :) Ik gebruik altijd leuke ansichtkaarten, mooi vloeipapier en stickers. Maar nu heb ik toch iets gaaf om de pakjes nog toffer te maken!


Namelijk mijn eigen logo stempel..!!! Whuahaha en ik vind het zo cool. Toen hij binnenkwam heb ik eerst een uur overal op zitten stempelen, want het is zo leuk! En het staat zo lekker professioneel ook he. Ik scoorde deze mega toffe persoonlijke stempel bij de Stempelfabriek. Je hoeft enkel een bestand met je afbeelding op te sturen en een dag later heb je de stempel al in huis. Ik vind het ook zo gaaf dat hij er lekker oldschool uitziet. Echt iets voor ons crafters toch?

Maak er een mooie dag van!

-X- Lies

Labels:, , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (2)

 • Avatar

  Ilse

  |

  Gaaf zo’n old school stempel!
  Ik ga eens even een kijkje nemen bij de Stempelfabriek.
  Groet, Ilse

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Tof he! Ik vind het ook zo cool :) En je doet er ook mega lang mee..in vergelijking met stickers :) Super happy mee!

   Reply

Laat een reactie achter