fbpx


Verlangen naar voorjaar..!

Ik kan echt niet wachten op het voorjaar, vroeger was de winter altijd mijn favoriete seizoen. Maar nu…nee ik kan er niet goed meer tegen. Wel tegen winter, vorst en een mooie zonnige lucht. Maar niet tegen die grijze, grauwe en natte dagen. Ik verlang naar licht en zon. En bovenal naar warmte!


Het gaat natuurlijk nog wel even duren voordat we weer in ons T-shirt naar buiten kunnen. En dus probeer ik alle dingen die me wel alvast een zomers gevoel geven alvast in gang te zetten haha. Ik maak alvast zomerse DIY projecten. Ik heb de palmboom kandelaars vast uit de kast gehaald en ik eet lekker veel fruit. Ik kan er niks aan doen haha, ik heb het gewoon nodig…

Omdat het me vrolijk maakt en het me energie geeft, zo kom ik die grijze wintermaanden wel door :) Nu heb ik alvast weer een nieuwe voorjaar make-over in gedachte. Namelijk de sfeer in onze nieuwe tuin en overkapping. Ik beloop zoek naar nieuwe tuinkussens en andere aankleding voor die ruimte. Ik zag onderstaande afbeelding met de Hartman kussencollectie 2019 en ik was op slag verliefd.

Maar er zijn er mega veel haha en in vele kleuren. Dus nu vind ik het weer moeilijk kiezen. De okergele kussens hierboven zijn echt te gek! En ze passen goed bij ons interieur ook, dus zo kan ik binnen een beetje doortrekken naar buiten. Mijn favoriet tot nu toe :) en ik denk dat die keuze waarschijnlijk de juiste is. Uiteraard combineer ik het geheel sowieso met eigen gemaakte kussens en kleden.

Groen is eigenlijk altijd al mijn favoriete kleur, en als ik de kussens hierboven zie vind ik ze ook heel tof! Misschien dan een combinatie met okergeel en groen? Of toch maar 1 kleur kiezen? Een ding dat ik wel zeker weet, is dat de kleuren op onderstaande foto het niet gaan worden. Ook al is koraal een geweldige zomerkleur en vind ik het super gezellig staan. Het is voor mij een kleur waar ik te snel op uitgekeken raak.

Ik ben erg benieuwd naar wat jullie doen met de tuin, om deze gezellig en comfortabel te maken. En welke kleur zou jij graag dit jaar willen terug laten komen?De inspiratie voor deze post met Hartman Tuinkussens vond ik bij de de Tuinkussenshop. Mocht je ook op zoek zijn naar nieuwe kussens haha of gewoon een heerlijk zomers warm gevoel!

Fijne dag!

Liefs Lies

Labels:, , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (3)

 • Avatar

  Arja

  |

  Ik zou graag de grijze kussens (zaten toen bij de set) graag willen vervangen. Zo saai, en zo mijn kleur niet. En dan denk ik aan teal/blauw met groen, kaarsen uiteraard. Maar het eerste wat wij altijd doen: vloer schoonmaken, tapijtje uitrollen, tuinset neerzetten en….
  Kruidenplanten zoals munt en laurier, pluksla en misschien een tomaatje, daar ben ik dol op.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   oehhhh heerlijk he! Ik kan ook niet wachten :)

   Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  De basis van onze tuin is wit met grijs en groen. Zo heerlijk rustig! En als ik behoefte heb aan een toefje kleur, dan gooi ik er inderdaad een paar gekleurde kussens en plaid tegenaan.

  Reply

Laat een reactie achter