fbpx


Betonlook onderzetters

Het was weer eens tijd om lekker aan de slag te gaan met klei :) Sinds ik heb ontdekt dat Havo klei heeft met de look van bijvoorbeeld cement, hout en graniet wil ik dat uitproberen Eerder maakte ik al dit project met klei.

Onderzetters maken van klei

Dit keer ging ik aan de slag met de cement look klei :) Want die past supergoed bij ons interieur, wij hebben namelijk ook een betonlook tafel en een betonlook vloer in huis. Ik wilde toffe stoere accessoires maken die perfect bij de rest passen.

Onderzetters maken van klei

Moderne onderzetters moesten het worden! Betonlook onderzetters met een prachtig gouden accent. Ze zijn super simpel te maken en zien er super tof uit als ze klaar zijn. Als eerste heb ik het blok klei uitgerold tot een mooie dikke lap van ongeveer 1 cm dik. Daarna druk je met bijvoorbeeld een mok of kom allemaal gelijke rondjes uit de lap klei. Maak je vinger een beetje nat en wrijf de randjes mooi glad.

Onderzetters maken van klei

Nu moet je een HELEBOEL geduld hebben haha. Want het kan wel een week duren voordat deze dikkere kleilaag helemaal is uitgehard. Dan hoef je daarna alleen nog maar aan de slag met de gouden verf. Plak een gedeelte van de onderzetter af met tape en verf het overige gedeelte goud. Ik heb verschillende maten afgeplakt voor een speels effect.

Onderzetters maken van klei

Super tof geworden he!! Die staan dus echt mooi te pronken op de salontafel. Niet alleen handig maar ook nog echte Eye-catchers! Wil jij ook graag aan de slag met deze stoere klei? Je kunt het meteen hier aanschaffen. Maar ik heb nog meer tof nieuws…ik mag namelijk twee setjes met de cementlook kei en gouden verf weggeven aan jullie!

Onderzetters maken van klei

Wil je meedoen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en laat daarin weten wat jij zou willen maken :) Volgende week maandag maak ik hier de winnaars bekend.

Ik wens je een heel fijn en creatief weekend!

Liefs Lies

Labels:, , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (24)

 • Avatar

  Iris Hagen

  |

  Mag ik meedoen? Ik zou graag een sieraden bakje voor mijn lieve mams maken. Kan zij dat mooi neerzetten op haar bureau. Dat heeft zij sinds kort, met een mooi en hip stalen rek er boven. #hippemam

  Reply

 • Avatar

  Valerie

  |

  Ik zou graag kaarthouders maken. Ik vind het een erg leuk effect.

  Reply

 • Avatar

  Ingrid ten Hove

  |

  Ik zie gelijk bloempotjes voor me van deze klei! Jouw onderzetters zijn trouwens ook supertof! Lijkt me heerlijk ook weer eens met klei aan de slag te gaan…

  Reply

 • Avatar

  Marije

  |

  Ik zou er ook deze onderzetters mee maken, heel tof zijn ze!

  Reply

 • Avatar

  Kelly

  |

  Heel gaaf! Een gaaf potje voor mijn stekenmarkeerders en haaknaalden. En als er nog klei over is, een mooi bloempotje voor een vetplantje. Past perfect bij mijn interieur!

  Reply

 • Avatar

  Truus

  |

  Ik vind de onderzetters prachtig, deze zou ik naar eigen smaak willen maken, dus dat wordt duimen.

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  O wat leuk zeg! Ik zou een mooi schaaltje maken voor op ‘t aanrecht, waar een (gehaakte) vaatdoek op kan liggen 😍

  Reply

 • Avatar

  Ellen Witjes

  |

  Wat een super gave klei.
  We krijgen binnenkort ook een betonvloer in ons nieuwe huis. Daar staan deze onderzetters natuurlijk super gaaf bij. Vooral die goude verf geeft het een luxe uitstraling. Dus ik doe heel graag mee met deze super leuke winactie. 🤞🏽🤞🏽🙏

  Reply

 • Avatar

  Janine Aalbers

  |

  Ik zou ook de onderzetters maken en onderzetter voor windlicht Super leuk materiaal!!

  Reply

 • Avatar

  M

  |

  Ik zou wil graag meedoen
  Ik zou er dan een kom van maken waar je je bolletje wol in kan leggen zodat hij niet steeds weg rolt als je aan het haken bent

  Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Wat een mooie onderzetters heb je gemaakt. Ze staan prachtig op tafel met die leuke glazen erbij!
  Ik doe graag mee. Ik zou er graag een kaars- en kaartstandaard in één van willen maken. Ik heb er eentje van hout. In betonlook zou hij mooi staan op ons nieuwe tv-meubel dat in de maak is.
  Groetjes, Ilse

  Reply

 • Avatar

  Olwen

  |

  Heel gaaf deze klei! Lijkt me ook supertof om er kaarskandelaars van te maken.

  Reply

 • Avatar

  Simone

  |

  Hi! Super leuk om bloempotjes van te maken voor de stekjes van mijn pilea! Groet Simone

  Reply

 • Avatar

  Geke

  |

  Ik zou het gebruiken met een leuke vorm van een legopoppetje (eigenlijk een taartvormpje) en deze verkopen op ons kraampje bij de Samenloop voor Hoop.

  Reply

 • Avatar

  José Bakker

  |

  Hai! Wat goud zeg! Heel erg mooi deze onderzetters! Ik krijg zin om creatief bezig te zijn! Ik zou een naambord maken bij de voordeur of een tekstbord. Geweldige combi klei en goud! De onderzetters zijn ook geweldig! Groetjes José

  Reply

 • Avatar

  Rianne

  |

  Wat een leuke onderzetters heb je gemaakt! Geweldige klei, wat kan je daar veel leuke dingen mee maken. Heb er nu al zin in!

  Reply

 • Avatar

  Myriam

  |

  Ik zou er graag mee aan de slag gaan! Het lijkt me erg leuk om er onderzetters van te maken, maar een mooi sierlijk bordje lijkt me ook gaaf! Of een plantenpotje om een van de tientallen pannenkoekenplantstekjes in te doen.

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Superleuk zijn ze! En laat ik nou net nieuwe onderzetters nodig hebben!

  Reply

 • Avatar

  Margriet van Aalst

  |

  Ik zou eerst van de klei een mooi rond plat bord maken en dit dan heel relaxed gaan stippen met de gouden verf. Ik ben namelijk helemaal stipverslaafd :)

  Reply

 • Avatar

  Corine

  |

  Wat een leuke klei, die zou ik graag winnen om er van die leuke grachtenpandjes voor om een windlicht heen te maken! Hoewel jouw onderzetters ook super mooi zijn!

  Reply

 • Avatar

  Elles

  |

  Wow die zijn echt te leuk 😍
  Ik zou ook de onderzetters maken want die zouden super staan bij mijn nieuwe bankstel en tafel!

  Reply

 • Avatar

  Madebytrijntje

  |

  Wow echt mooi! Leuk om je blogs te lezen ! Ik zou met de klei de onderzetters maken, ik vind ze echt heel mooi! Mijn zusje is binnenkort jarig, selfmade onderzetters zou echt het perfecte cadeau zijn ;)

  Reply

 • Avatar

  Emmy

  |

  Wat tof en een hele leuke inspiratie! Die zou ik zo ook kunnen maken nu nog voor binnen en als het goed weer is passen ze ook mooi buiten!

  Reply

Laat een reactie achter