fbpx


Craft News maart 2019

In dit bericht laat ik je zien wat ik voor nieuw garen, materialen en patronen online ben tegengekomen die ik graag met jullie wil delen. Ik hoop je zo te inspireren en op nieuwe ideeën te brengen :)

Ik ontdekte een nieuw merk waar ik graag eens mee zou willen werken :) Go Handmade, het Deense merk staat bekend om zijn prachtige garens voor het maken van knuffels, baby- en kinderkleding en accessoires. Door het gebruik van verschillende structuren en materialen als zacht katoen, lichtgewicht bamboe of hoogwaardig acryl stralen de garens van Go Handmade pure kwaliteit uit. Ik ben er super benieuwd naar want ook de kleuren vind ik prachtig! Heb jij er al eens mee gewerkt?

Go Handmade garen
Foto via Wolplein

Durable heeft ook weer een nieuw garen op de markt gebracht. De Furry is een heerlijk zacht en trendy garen met een prachtige bontlook dat een mooi luxe resultaat geeft. Furry is van 100% polyester wat het heerlijk zacht en volumineus maakt. Het garen is daarbij bovendien goed te onderhouden. Furry is een dik garen waarmee gemakkelijk en snel een prachtig project te maken is. Het lijkt me super om hier een warme deken of lekker zacht kussen van te maken. Maar er zijn al drie andere projecten mee in de maak en die zie je hier spoedig verschijnen op mijn blog :) Alle info over het garen vind je hier.

Durable Furry
Foto via Brouwer & Zn.

Mijn craft collega Anneke maakte echt een super toffe DIY voor Craft Kitchen. Deze BikeBag is zo tof, daarom moet ik gewoon met jullie delen! Hij is speciaal gemaakt om mee te nemen op het bagagerek voorop de fiets.

Met de band aan de achterzijde kan de tas over het frame van het bagagerek geschoven worden en blijft hij stevig zitten bij elke hobbel of bocht. Ideaal om boodschappen in mee te nemen. Door de schouderband is hij handig te dragen tijdens het boodschappen doen. Die wil je toch hebben, je vindt de werkbeschrijving hier.

Foto via Anneke Kooistra

En dan heeft een van mijn favoriete garen merken ook nog eens de perfecte nieuwe kleur toegevoegd aan hun collectie! Echt alsof ie voor mij gemaakt is hahaha (zou ik wel willen natuurlijk) maar hij is zo mooi! Ik heb het over de kleur Laurel. A fresh muted green zoals zij het zelf omschrijven, ik vind het een prachtige vergrijsde kleur die tussen groen en blauw in. Een heerlijke voorjaarskleur!

Foto via Bobbiny

Dat zijn mijn favorieten van deze maand :) Ik wil van dit onderwerp een vaste rubriek maken op mijn blog. Vind jij het leuk om zo op de hoogte te blijven van de nieuwtjes? En hebben jullie misschien nog goeie tips voor gave nieuwe materialen of projecten? Laat ze vooral achter in een reactie onder dit bericht. Ik ben heel benieuwd! Fijne dag..

Liefs Lies

Labels:, , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (9)

 • Avatar

  Janina

  |

  Leuk! Goed idee om zo op de hoogte te blijven van wat is nieuw in garen land👍

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Leuk om te horen 🤩🤩

   Reply

 • Avatar

  Janine Aalbers

  |

  Super leuk om op de hoogte te blijven!!! Wat een mooie garens!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja wat is er toch veel moois te krijgen he!! Eindeloos veel mogelijkheden :)

   Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Fijn om hier het één en ander op craftgebied tegen te komen, en misschien ook eens wat uitleg over garens, diktes ervan en waarvoor te gebruiken.
  Ik heb nogal is een project in me hoofd, maar stuit dan op het ‘verkeerde’ of niet juiste garen bij dat project.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   ja leuk om te horen..! Er komen iedere maand weer nieuwe dingen aan bod :)) groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Heel leuk, Lisanne! Onlangs maakte ik een lijstje voor m’n blog en daar staat ook zoiets soort gelijks op. Leuk om te zien hoe je het vorm geeft! En de kleur van het Bambino garen vind ik geweldig! Fijne dag! Liefs, Verie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja de Bobbiny is top :))

   Reply

 • Avatar

  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  |

  Prachtige garens!
  Leuke nieuwtjes voorbij zien komen, vind ik altijd leuk!
  Groet, Ilse

  Reply

Laat een reactie achter